Reklama

Reklama

Dejte si pozor! Až se vám někdy něco v životě nebude zdát úplně akorát, může to být klidně tím, že zapeklitou situaci nepřipravil život, ale skrytá kamera... Zábavné scénky v podání dvojice komiků Zdeňka Izera a Marka Dobrodinského a známá osobnost nachytaná skrytou kamerou v neobvyklé situaci. Následuje diskuse s napálenou osobností (Česká televize)

(více)

Recenze (36)

gonga 

všechny recenze uživatele

Komu dodnes nedošlo, že scénky byly nahrané, má deficit inteligence. Jedním z důkazů budiž třeba Gustav Bubník roli řidiče tanku, který přejel Vašutovi auto. Nebo zrovna pravděpodobné, že by se spolu neznali a stejně tak je takřka nemožné, že by se zúčastnění nebránili právně a nechali scény, ve kterých vypadají jako blbci, vysílat. Ono, když vás někdo natočí s "milenkou", asi nad tím nemávnete rukou. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Izer je sice bavič vulgární, ale pokleslou formu srandy dokáže zabalit do přijatelného hávu. Pořad NA PALMĚ ukazuje jeho přechod od neuvěřitelně vtipných scén v zábavné show ŠANCE k upadajícím pořadům typu TELEBAZAR. Izerovy scénky jsou zde doplněny nachytáváním slavných osobností, z nichž nejvíce se povedly ty s Markem Ebenem (ukradený motor) nebo Janem Čenským (monarchistický převrat). Oproti tomu nabourané auto Marka Vašuta mi přijde nahrané. (429.) ()

Reklama

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

výborný pořad se Zdeňkem Izerem a Markem Dobrotinským. Mělo to šťávu, drajf a nebylo to takové ulítlé jako jeho pozdější pořady na Primě. Z tohoto pořadu pochází i spousta scének, které zlidověli. Parodie Lunetiků, rom na pracáku, bazar, hospoda a další.Nebo se mi líbilo, jak nachytali Ebena, když mu ukradli motor.:) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Koncom minulého storočia a čiastočne aj na prelome milénia bolo televíznym fenoménom zabaváť sa na záberoch so skrytej kamery. Zo začiatku mi to prišlo celkom vtipné, ale postupom času a s pribúdajúcimi reláciami sa mi to už zunovalo a začalo ma to nudiť. Keď s týmto formátom vyrukoval svojrázny holohlavý český komik Zdeněk Izer už to išlo úplne mimo mňa. Takže jeho zábavná relácia "Na palmě" ma už veru moc nepobavila. * ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Humor Zdeňka Izera je vskutku neotřelý, místy hrubý a nevkusný, ale jindy zase docela trefný a dosti zábavný, každopádně jeho pořad Na palmě je docela zklamání. Zatímco jednotlivé parodie jiných "kultovních" pořadů jako např. Nikdo není dokonalý, Mňam apod. jsou vynikající a vlastně i mnohem lepší, než samotné předlohy, tak Izerova show je jaksi ohraná... Jeho řeči jsou ohrané, rozhovory s hosty postrádají náboj a celé to nemá patřičný důvtip, který bych od Izera čekal. Navíc ani samotný nápad nachytávat "slavné" osobnosti na špek mi není příliš sympatický, i když fakt, že člověk se někdy nestačí divit... 4/10 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama