Reklama

Reklama

Dejte si pozor! Až se vám někdy něco v životě nebude zdát úplně akorát, může to být klidně tím, že zapeklitou situaci nepřipravil život, ale skrytá kamera... Zábavné scénky v podání dvojice komiků Zdeňka Izera a Marka Dobrodinského a známá osobnost nachytaná skrytou kamerou v neobvyklé situaci. Následuje diskuse s napálenou osobností (Česká televize)

(více)

Recenze (36)

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Při porovnání se slovenskou obdobnou "Čo dokáže ulica" jde o sešup z pořádného kopce. Jak v úrovni nachytávek, tak především v úrovni moderátorů. Avšak jedna skrytá kamera ospravedlňuje existenci tohoto pořadu - Marek Eben hledající motor svého auta - pohled doslova k nezapomenutí. Kde je? Vždyť tam ještě včera byl! ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

výborný pořad se Zdeňkem Izerem a Markem Dobrotinským. Mělo to šťávu, drajf a nebylo to takové ulítlé jako jeho pozdější pořady na Primě. Z tohoto pořadu pochází i spousta scének, které zlidověli. Parodie Lunetiků, rom na pracáku, bazar, hospoda a další.Nebo se mi líbilo, jak nachytali Ebena, když mu ukradli motor.:) ()

Reklama

gonga 

všechny recenze uživatele

Komu dodnes nedošlo, že scénky byly nahrané, má deficit inteligence. Jedním z důkazů budiž třeba Gustav Bubník roli řidiče tanku, který přejel Vašutovi auto. Nebo zrovna pravděpodobné, že by se spolu neznali a stejně tak je takřka nemožné, že by se zúčastnění nebránili právně a nechali scény, ve kterých vypadají jako blbci, vysílat. Ono, když vás někdo natočí s "milenkou", asi nad tím nemávnete rukou. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Starý známý Zdeněk Izer s Markem Dobrodinským. Pořad plný humorných gagů a nevšedních situací, snímaných skrytou kamerou (takových pořadů už v českých televizích bylo), tuším že ho vysílala ČT, později se oba známí a oblíbení komici uchýlili na Primu později se rozešli a každý pracoval už jen na svých projektech a tak je tomu ostatně dodnes. Tady odtud tuším pochází úžasá scénka "Rom na pracáku" nebo parodie na "Lunetiky"... ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Krátký zábavný pořád nevalné úrovně. Skvělé scénky, u kterých se lze smát. Vulgární humor, který může soustu lidí urazit. Skrytá kamera nachytávající známé osobnosti. Trapné scénky, které vás nerozesmějí. Výborné vtipy od Zdenka Izera a sprosté vtipy od Zdenka Izera. To všechno bylo Na palmě. Pro mě je toho horšího více a proto je to za dvě hvězdy. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama