Reklama

Reklama

Dejte si pozor! Až se vám někdy něco v životě nebude zdát úplně akorát, může to být klidně tím, že zapeklitou situaci nepřipravil život, ale skrytá kamera... Zábavné scénky v podání dvojice komiků Zdeňka Izera a Marka Dobrodinského a známá osobnost nachytaná skrytou kamerou v neobvyklé situaci. Následuje diskuse s napálenou osobností (Česká televize)

(více)

Recenze (36)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Starý známý Zdeněk Izer s Markem Dobrodinským. Pořad plný humorných gagů a nevšedních situací, snímaných skrytou kamerou (takových pořadů už v českých televizích bylo), tuším že ho vysílala ČT, později se oba známí a oblíbení komici uchýlili na Primu později se rozešli a každý pracoval už jen na svých projektech a tak je tomu ostatně dodnes. Tady odtud tuším pochází úžasá scénka "Rom na pracáku" nebo parodie na "Lunetiky"... ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Některé scénky jsou opravdu povedené a nebojím se říci, že v okolí mých kamarádů se staly téměř kultovní, ale našlo se také dost těch, které mi vůbec nic neříkaly...... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Humor Zdeňka Izera je vskutku neotřelý, místy hrubý a nevkusný, ale jindy zase docela trefný a dosti zábavný, každopádně jeho pořad Na palmě je docela zklamání. Zatímco jednotlivé parodie jiných "kultovních" pořadů jako např. Nikdo není dokonalý, Mňam apod. jsou vynikající a vlastně i mnohem lepší, než samotné předlohy, tak Izerova show je jaksi ohraná... Jeho řeči jsou ohrané, rozhovory s hosty postrádají náboj a celé to nemá patřičný důvtip, který bych od Izera čekal. Navíc ani samotný nápad nachytávat "slavné" osobnosti na špek mi není příliš sympatický, i když fakt, že člověk se někdy nestačí divit... 4/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Koncom minulého storočia a čiastočne aj na prelome milénia bolo televíznym fenoménom zabaváť sa na záberoch so skrytej kamery. Zo začiatku mi to prišlo celkom vtipné, ale postupom času a s pribúdajúcimi reláciami sa mi to už zunovalo a začalo ma to nudiť. Keď s týmto formátom vyrukoval svojrázny holohlavý český komik Zdeněk Izer už to išlo úplne mimo mňa. Takže jeho zábavná relácia "Na palmě" ma už veru moc nepobavila. * ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

pořad podobný různým Bazarům, v nichž byly scénky prokládány tuším prozměnu reklamami... izerovy výstupy by (s)prostě samy o sobě byly většinou za pět, bohužel tady ta skrytá kamera, které bylo dáno na můj vkus až moc prostoru, to zmrvila na klasický televizní průměr... 60% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Izer s Dobrodinským umí vypotit vtip a Izerův přednes (jak slovní tak herecký) je výborný. Kam se na tyhle dva borce hrabou Geňa se Suchošem? ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Jistě, bylo to trochu bulvární a šmírácké, ale musím říct, že právě gró pořadu a sice nachytávání slavných osobností bylo prostě vtipné a zábavné. Dlouho jsem přemýšlel, zda ne/jsou scénky nahrané, ale nakonec bych řekl, že min. ve velké většině nikoliv. Řada těch lidí totiž ze sebe udělala fakt blbce či spíše vyplavaly na povrch jejich ne zrovna pěkné stránky a často si pak už ani nepřišli pro "cenu". A bylo prostě zajímavé sledovat, jak se kdo ve vyhrocené situaci zachová, protože právě v takových chvílích se poznají lidi. Za vrchol považuju Luďka Sobotu v bordelu, kde na pokoji čekala za kurtizánu převlečená jeho manželka. "Ty děvko! Ty si fakt úplně blbá ! Neměls bejt s Brzobohatym na zájezdu ?? " Fakt nářez, kdo neviděl, nemá tucha. Z ostatních bych ještě vzpomenul Vašuta, kterému přejeli auto tankem ve studiích. Marek byl hodně napruženej, ale po pravdě úplně nejvíc ho nasralo, když nakonec řiká chlápek, "Počkejte, Vás já znám, Vy jste pan Roden z televize" - hrozila inzultace. Honza Čenský, který opravdu myslel na to, že by mohl být český král a pak ho nevybíravě napadla Policie (srazili na zem a spoutali) - to už bylo opravdu na hraně. Pavel Soukup, který se chtěl vypořádat s náhodnou milenkou (a "svým" dítětem) byl také hrubej a Vydra co byl pro schovat zastřelenýho chlapa...ty voe....Snad nakonec ještě zmínit Marka Ebena, kterého ani vykradení auta (motoru) nepřimělo přistoupit k povyku či vulgaritám, jako jeden z mála zúčastněných neztratil tvář. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Kultovní pořad založený na scénkách pana Izera a pana Dobrodinského. Druhou kapitolou byla skrytá kamera a díly třeba s Olgou Šípkovou, Anife Vyskočilovou nebo Markem Ebenem nemají chybu!!! ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Humor Zdeňka Izera byl vždycky dost sprostý a takový, hmm, zemitý, hodně zemitý. Taky je pravda, že jeho vystupování v čt bylo vtipnější, pozdější gagy a scénky už třeba byly více sprosté než vtipné. Vlastně by mě i zajímalo, kde je mu teďka konec. Další z lidí, kteří propadli do zapomnění televizních dějin. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Izer je sice bavič vulgární, ale pokleslou formu srandy dokáže zabalit do přijatelného hávu. Pořad NA PALMĚ ukazuje jeho přechod od neuvěřitelně vtipných scén v zábavné show ŠANCE k upadajícím pořadům typu TELEBAZAR. Izerovy scénky jsou zde doplněny nachytáváním slavných osobností, z nichž nejvíce se povedly ty s Markem Ebenem (ukradený motor) nebo Janem Čenským (monarchistický převrat). Oproti tomu nabourané auto Marka Vašuta mi přijde nahrané. (429.) ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Izerovy scénky možná nejsou zrovna nejinteligentnější humor, když nejde o parodie, tak se dost často skládají jen z převyprávění nějakých otřepaných vtipů, ale pobavit mě dokážou. S Dobrodinským to bylo navíc o třídu lepší než s Freundem v Bazarech. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Izer s Dobrodinským a jejich skrytá kamera. Občas dobrý fory , jen jsem nechápal ,proč tak krátký pořad se točil někdě v divadle. Izer jako bavič je pro mě vynikající. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Geniální parodie z pořadu Šance byly rozhodně lepší, ale zde si Izer ještě celkem držel úroveň, i když byl vždy z hrubšího zrna. Ovšem někdy, když se vulgarita použije vkusně, tak ani sprostá není a to Zdeněk uměl. Horší to bylo už s jeho Bazary, které tu únosnou mez překročily. ()

Reklama

Reklama