Reklama

Reklama

Hip Hap Hop

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Československo, 1992, 34 min

Účinkují:

Roman Svoboda (moderátor), Petr Horký (moderátor), Eva Brettschneiderová-Machourková

Obsahy(1)

Zábavná televizní soutěž, která byla vysílaná na České televizi. V každém díle soutěžily tři družstva: modří, červení a žlutí a finálovou hrou bylo hádání postupně odkrývaného obrázku. Družstvo, které dříve správně odhalilo, co obrázek představuje, zvítězilo. (duklak2)

Recenze (68)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl hodnotit objektivně bylo by hodnocení nižší. Nicméně jako dítěti se mi to líbilo a já se díval docela pravidelně, což se o moc pořadech říci nedá. Tzn. že ambice pořadu byly splněny a pořad už vzhledem k veřejné známosti a oblíbenosti byl úspěšný. Dnes už by nikoho neuchvátil, ale taky nebyl točený pro dnešní generaci. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

"MODŘÍ UŽ VĚDÍ" pamatujete? 90s kultovní zábavní televizní soutěž mého dětství. Poprvé byla tato brněnská soutěž pro školáky uvedena už v roce 1992 programem F1. Já ji viděl až o něco později asi r. 93 a patřila k mým oblíbeným. Byl jsem ještě školou povinné děcko a v TV nic podobného předtím (viz na dlouho poslední "Kámen, nůžky, papír" ) ani dlouho potom (dnes Bludiště) nebylo. Vysilaly ji co si pamatuji v sobotu někdy kolem 10.hod a soutěžili v ní 3 družstva, modří (švestka), červení (jablko) a žlutí (hruška) vždy chlapec s dívkou. K soutěžným hrám patřily hry s pamětí, číselný kvíz, hádání skrytého obrázku z velké obrazovky, populární košanda a s ní spojené hlasování "kámen, nůžky, papír", a nakonec samotné velké finále s tahacími odpovědmi ANO/NE. Kde vám buď padaly míčky štěstí nebo tekla voda. Hodnotím vysoko a moc bych si přál vidět alespoň jeden celý kompletní díl po skoro 20 letech..Video: http://www.youtube.com/watch?v=gm75yYKCUBo + další dvě části. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem poměrně pravidelně sledoval dávali to vždy v sobotu ráno a já vyspával po flámu bylo mě všelijak a já sledoval tuhle soutěž a soutěžil také ,hlavně ve kvízu. Vždy jsem se těšil jestli budou padat kuličky štěstí a nebo voda. (vždy mě zajímalo jestli mají děti sebou náhradní oblečení , když jsou turch) Tohle byla pohodává soutěž o pěkné ceny pro děti. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Hip Hap Hop je soutěž, která vás může bavit jen tehdy, pokud váš věk nepřevyšuje věk účastníků, jinak opravdu nevím. Já viděl jen pár dílů někdy ve svých 10-12 letech a to tehdy, kdy se nudou nedalo už nic jiného dělat, dobrovolně bych si k tomu určitě nesedl... Na druhou stranu pro menší děti proč ne, je tam pár jednoduchých soutěží o debilní ceny a dospělí své dětičky krásně povzbuzují :) Navíc to určitě není zdraví škodlivé jako třeba Teletubbies, že jo... 4/10 ()

Kirman 

všechny recenze uživatele

Je člověk, který měl radost ze závěrečné sprchy zlomyslným parchantem? Né, v žádném případě nemyslím sebe (vůbec nic jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí)...dobrá tedy, uvedu to na pravou míru. Nezáviděl jsem výhru (to byly mimo jiné i krabice džusů, že?), nejsem nepřející, ale fascinovala mě ta vteřina, dvě, když dítko zatáhlo za provázek a čekalo... "zlatý déšť" znamenal "velké h*vNIC" (no tak jó, drzejm, blbejm, pihotavejm a zrzavejm dětem, včetně možných kombinací, jsem koupel více či méně přál vždy). ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama