Reklama

Reklama

Ztracený poklad Aztéků

(TV film)
  • Kanada The Lost Treasure of the Grand Canyon (více)

Počátkem 20. století cestovala expedice vedená profesorem Samuelem Jordanem hluboko do Velkého kaňonu, aby tam našla pověstmi opředené ztracené město. Celý tým se však ztratil. Když profesorova dcera Susan (Shannen DohertyBeverly Hills 90210, Zkurvená nuda) dovede do nezmapovaného údolí záchranářský tým, objeví starověkou civilizaci, jíž vládnou divošští bojovníci. Podle pověsti je právě zde, kdesi hluboko v podzemí ukryt i tajemný poklad Aztéků střežený mytologickou příšerou, živící se lidskými obětmi. Povede se výpravě uniknout ze ztraceného města, plného bohatství a zla? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jediný pozitivum na tomhle filmu byl Michael Shanks z Hvězdný brány, kterej si tu, jako obykle, zahrál vědce. Jenže jenom on dokázal něco zahrát, zbytek byl hroznej hnůj. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Strach a hrôza, toto čo ponúkli amatérsky tvorcovia tohto ako že dobrodružného filmu. Vydržal som to pozerať asi 40minút ale takýto dejový nudný výplach som nevidel strašne dávno, okrem toho strašná kamera, strih, triky, herci,..... /0%/ ()

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně jsem tady hledala smějící se smajlíky se slzičkama :-)) Ne jako já obyčejně odpadem neplýtvám a jen tak něčemu ho neudělím. Pokaždé se snažím najít něco NĚCO! co by stálo alespoň za tu jednu jedinou, jenomže kde nic není ani hvězda nepadá. Majkle puomiň, ale ani Tys to nezachránil, byť jsi byl jediný, na koho se dalo koukat a ke všemu jsi má oblíbená SG1. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Céčkový dobrodružný film, na kterém je bohužel vidět, kolik do něj tvůrci investovali. Divadelní kulisy, vesměs odstrašující herecké výkony a k tomu buclatá Shannen Doherty. Na druhou stranu musím přiznat, že v této kategorii jsem viděl již dost daleko horších výtvorů /viz Kyklop/ a tenhle film jsem strávil celkem v pohodě, k čemuž přispěl jediný opravdu hrající herec Michael Shanks. Takže dneska budu vyloženě rozhazovačný a dám 2 hvězdy. ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

u Huitzilopochtliho, to bylo silný kafe i po lahvince krvavého bordó... musím přiznat, že něco takového jsem nečekal ani v nejhorších představách! čert vem, že je to "jen" TV film, je mi jasný, že rozpočet nebyl vyšší než cena drog, který bych musel do sebe vpravit, abych tomu přilepil aspoň jednu hvězdu... ale tak příště snad radši místo toho dokument o tuleních nebo tak... Brenda se herecky (ani jinak) moc neposunula, prostě Zkurvená nuda na druhou! odpad! ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Obsah: Odehrává se v Grand Canyonu. Prosím prepísať na: Odohráva sa kdesi v interiéroch kanadského štúdia medzi plastovými variáciami na tému kameň za 5Kčs. Snímané kamerou v štýle šialených zoomov a strihov s aztéckym "hadom smrti" presvedčivým ako zo strašidelného zámku z kolotočov za dedinou, pomedzi ktoré sa špacíruje už dosť odrastená Brenda. Takýto hnus neni ospravedlniteľný ani pod hlavičkou TV film. A propos, nejak som si nevšimol ten poklad....??? ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem přistupoval s tušením, že to asi nebude moc kvalitní - a přes nepříliš vábný look to zase nebylo nejhorší... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo tak celkem to šlo, i když jsem viděl lepší, tohle je především nuda(jako většina filmu od Starz production), ale celkově vzato to šlo. Ve filmu se neustále něco děje, a pár scén je zábavných. Farhad Mann je podprůměrný režisér ale tohle naštěstí ujde. I když žádný zázrak. ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak špatný film. Toto není ani béčková, dokonce ani céčková kategorie. Na druhou stranu jsem se párkrát zasmál...ale tomu, jak je tento film dementní. :-) Zajímavosti: Film obsahuje několik "skvělých" momentů. Zaujal mě ten, kdy padne věta, že "tam někde pobíhá 500 aztéčanů". Jenže já jich za celou dobu napočítal zhruba 20! :-) 5% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Naprosto nelogický poklus o dobrodružný film, kde nechápete nic - proč monstrum nechalo taťku asi tak třikrát naživu?, Co vlastně to monstrum bylo zač?, Jak to, že jednou indiáni zabíjejí na potkání, a pak je jim jedno, když někdo běhá po svatyni a všechno jim rozbíjí a ještě všechny mlčky propustí? Atd. atd. Naprosto ploché charaktery postav, tlustá Shannen Doherty v nějaké pytlovině, která vypadá na 50 let a značně, ale značně vyžile, až se divíte, že někdo může tvrdit, že se do ní zamiloval. Nefunguje ani ona dobrodružná složka - přežívající Aztékové v zapadlých horách Kalifornie? Jak tam žili? Co jedli? koho obětovali, když zrovna nešel kolem nějaký archeolog? Pokud sebe, tak by asi moc dlouho nepřežili. Ženy a děti asi neměli, nejsou vidět. A k tomu pokus o "akční", rozuměj stále roztřesenou a zoomující kameru, fuj, z toho bolely oči. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jedna výborná sekací scéna. Škoda, že jen jedna. Jedna docela zajímavá a sympatická postava. Škoda, že jen jedna. Na Shannon jsem se docela těšil, od dob BH90210 jsem ji neviděl. No, škoda, že teď jsem ji sice, viděl, ale nic z toho. Ona v tom filmu vlastně nehraje, ona v něm jen prostě je. Takřka ode všech výraznějších postav si pamatuji nějakou scénu s nimi, nějaký pohyb, něco. S ní takřka vůbec nic. V závěru jsem si trochu pospal. Škoda, že jen chvíli. Ale možná jsem prospal to nejhorší. Začátek docela ušel. Pak scénárista zapomněl, co chtěl vlastně napsat a jak svůj film nazval. Proč vlastně hodnotím tak vysoko. Nevím. Možná taky škoda. 1,5* ()

Will_X 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se díval jenom kvůli tomu, že zde hraje Michael Shanks, jinak bych se na tento film nekoukl vůbec. Jedna * určitě za výkon Michael Shankse a druhou * za pár vtipných scének a také, že jsem viděl už mnohem horší filmy. :-) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To stačí !! Myslím, že jsme viděli dost.." No, musím říct, že mě to taky napadlo, a to poměrně záhy, nicméně moje filmové sklony k sebemrskačství a mozkobuněčnému masochismu mi zabránily nezjistit, jak to nakonec s Brendou, totiž s Shannen Doherty, kterou jsem jako pubescent zbožňoval, dopadne, ačkoliv mi to bylo vlastně úplně jedno, tenhle kousek je totiž tak neskutečně nudný a nezajímavý, že je to i na Syfy nechutně málo.. Příšerně jalové herectví naprosto všech zúčastněných, a to včetně věčného vědce Michaela Shankse, v režii dokonale neschopného Fahrada Manna činí tahounem téhle javorové uspávačky tu CGI bestii Quetzalcotla, a to je dost smutné zjištění.. Tenhle Ztracený poklad Aztéků není ničím jiným než ztraceným časem.. A ten už vám nevrátí ani Karel Čáslavský..;) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Michael Neilson vybral pěknou hudbu a vytvořil zvláštní magický začátek....a to je tak asi všechno. Na zbytek se nedá koukat, natož to poslouchat. U prvního slizu mně to přestalo bavit. Mohl to být povedený film, ale asi rozpočet tak povedený zase nebyl. Kdo to vydrží do konce, pozná to na závěrečném souboji. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že z toho nemohlo vzísť nič kvalitné a celková úbohosť bola už na začiatku očakávaná. Ďalšia dobrodružná ´´vypalovačka´´ s nadprirodzenými motívmi. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Nemam vo zvyku podobnym ceckam s amaterskou kamerou, strihom, studiovymi kulisami a lajdackymi trikmi davat 2* ale jedno sa tomuto filmu upriet neda. Ma tu spravnu dobrodruznu atmosferu. A kedze je to zaner ktory zboznujem zo vsetkych najviac som ochotny mu v hodnoteni prilepsit. Stale sa totizto nieco deje, hrdinovia celia smrtelnym nastraham, hudba v ramci moznosti dostacujuca a herci su, napriek tomu ze pochadzaju z tretoligovych kutov, vcelku znesitelni. Dalo sa to s prizmurenim oboch oci pozerat. Mohlo to dopadnut aj podstatne horsie - vid. Tajomstvo chramu kristalovych lebiek. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Čo treba na to, aby sa stalo obyčajné béčko kvalitným? Silné a charizmatické herecstvo aspoň jedného zo zúčastnených... Ak nepočítam animálnu nadržanosť, tak neverím na lásku na prvý pohľad. Na Shannen však tých pohľadov padlo viac než dosť, a tak sa zapísala do môjho srdiečka zlatými písmenami. Presne ona bola tou osobnosťou, ktorá dotiahla tuctové bezhlavé pobehovanie nesympatických a nie moc inteligentných postáv do úplne inej sféry. Skrátka poker facer Paul Logan v ženskom prevedení. A tieto pseudotypy pseudohercov ja veru môžem. To že sa vo filme vyskytnú hlášky hodné tesania na náhrobné kamene, či že animácia "dráčika" poteší jedine filmového archeológa kopajúceho v najnižšich vrzstvách kinematografie sa od podobne ladených snímkov viac menej očakáva. Ale poklad pre mňa ostane jeden z pamätných filmov pri ktorom som objavil ďalšiu moju platonickú lásku. Viva la slovenský dabing! ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, co všechno dokáží tvůrci zpatlat dohromady. Trapný děj, trapné kulisy, podivní herci....jediné, co mě zaujalo, byl zelený plivanec podivného slizu, který prskla -a netrefila-prapodivná létající bájná příšera na statečného mladého muže, který se jí vůbec nebál a hrdinně vzdoroval a bojoval. Tak právě ten prskanec mě evokoval Vetřelce a to mě tak dostalo,že mi smíchy spadl obsah lžičky jogurtu na tričko. Jo jo -pořád se něco děje:-) :-) ()

stration 

všechny recenze uživatele

No tak to byla výživná blbost. Naprosto debilní scénář, příšerné dialogy, katastrofální herci, triky k smíchu. No prostě, céčko jak vyšitý. ()

Falconica odpad!

všechny recenze uživatele

Udám příklad typické scény: Postava je trefená šípem. Jeden při pohledu na něj konstatuje:"Jed kurare, udusí se." Dáma se zeptá: "Je to nakažlivé?"...WTF??? Ten mu pak praští do hrudi a tim otravu kurare samozřejmě vyléčí... ()

Reklama

Reklama