Reklama

Reklama

Ztracený poklad Aztéků

(TV film)
  • Kanada The Lost Treasure of the Grand Canyon (více)

Počátkem 20. století cestovala expedice vedená profesorem Samuelem Jordanem hluboko do Velkého kaňonu, aby tam našla pověstmi opředené ztracené město. Celý tým se však ztratil. Když profesorova dcera Susan (Shannen DohertyBeverly Hills 90210, Zkurvená nuda) dovede do nezmapovaného údolí záchranářský tým, objeví starověkou civilizaci, jíž vládnou divošští bojovníci. Podle pověsti je právě zde, kdesi hluboko v podzemí ukryt i tajemný poklad Aztéků střežený mytologickou příšerou, živící se lidskými obětmi. Povede se výpravě uniknout ze ztraceného města, plného bohatství a zla? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Nemam vo zvyku podobnym ceckam s amaterskou kamerou, strihom, studiovymi kulisami a lajdackymi trikmi davat 2* ale jedno sa tomuto filmu upriet neda. Ma tu spravnu dobrodruznu atmosferu. A kedze je to zaner ktory zboznujem zo vsetkych najviac som ochotny mu v hodnoteni prilepsit. Stale sa totizto nieco deje, hrdinovia celia smrtelnym nastraham, hudba v ramci moznosti dostacujuca a herci su, napriek tomu ze pochadzaju z tretoligovych kutov, vcelku znesitelni. Dalo sa to s prizmurenim oboch oci pozerat. Mohlo to dopadnut aj podstatne horsie - vid. Tajomstvo chramu kristalovych lebiek. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Čo treba na to, aby sa stalo obyčajné béčko kvalitným? Silné a charizmatické herecstvo aspoň jedného zo zúčastnených... Ak nepočítam animálnu nadržanosť, tak neverím na lásku na prvý pohľad. Na Shannen však tých pohľadov padlo viac než dosť, a tak sa zapísala do môjho srdiečka zlatými písmenami. Presne ona bola tou osobnosťou, ktorá dotiahla tuctové bezhlavé pobehovanie nesympatických a nie moc inteligentných postáv do úplne inej sféry. Skrátka poker facer Paul Logan v ženskom prevedení. A tieto pseudotypy pseudohercov ja veru môžem. To že sa vo filme vyskytnú hlášky hodné tesania na náhrobné kamene, či že animácia "dráčika" poteší jedine filmového archeológa kopajúceho v najnižšich vrzstvách kinematografie sa od podobne ladených snímkov viac menej očakáva. Ale poklad pre mňa ostane jeden z pamätných filmov pri ktorom som objavil ďalšiu moju platonickú lásku. Viva la slovenský dabing! ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To stačí !! Myslím, že jsme viděli dost.." No, musím říct, že mě to taky napadlo, a to poměrně záhy, nicméně moje filmové sklony k sebemrskačství a mozkobuněčnému masochismu mi zabránily nezjistit, jak to nakonec s Brendou, totiž s Shannen Doherty, kterou jsem jako pubescent zbožňoval, dopadne, ačkoliv mi to bylo vlastně úplně jedno, tenhle kousek je totiž tak neskutečně nudný a nezajímavý, že je to i na Syfy nechutně málo.. Příšerně jalové herectví naprosto všech zúčastněných, a to včetně věčného vědce Michaela Shankse, v režii dokonale neschopného Fahrada Manna činí tahounem téhle javorové uspávačky tu CGI bestii Quetzalcotla, a to je dost smutné zjištění.. Tenhle Ztracený poklad Aztéků není ničím jiným než ztraceným časem.. A ten už vám nevrátí ani Karel Čáslavský..;) ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Jako amatérský studentský film od lidí na drogách dobrý, ale pokud tohle někdo vážně vypustil do televize, tak tady už končí veškerá sranda. Když si vybavím jakýkoliv aspekt, ať už je to kamera, efekty, herci, prostředí či příběh, pokaždé si odpovím stejně, hrůza. Vůbec jsem nepochopil co to mělo být, o čem to mělo být, proč to mělo být, jediné co vím, že jsem zbytečně ztratil hodinu a půl svého života. Asi bych zasloužil i nějakou medaili za statečnost, že jsem do dal celé. Brr, hnus fialovej, tohle je jen pro ty nejodvážnější. 0/10. ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak špatný film. Toto není ani béčková, dokonce ani céčková kategorie. Na druhou stranu jsem se párkrát zasmál...ale tomu, jak je tento film dementní. :-) Zajímavosti: Film obsahuje několik "skvělých" momentů. Zaujal mě ten, kdy padne věta, že "tam někde pobíhá 500 aztéčanů". Jenže já jich za celou dobu napočítal zhruba 20! :-) 5% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Příjmení Langford se v souvislosti s archeologií objevuje i v díle "Rošťáci" seriálu Star Trek: Nová generace (od r. 1987). Deanna Troi říká omládlému kapitánovi Picardovi, že by mohl čas využít pro své záliby. Picard poté Deanně říká, že by mohl přijmout nabídku doktorky Langfordové a navštívit zříceniny na planetě Suvin IV. (VMa)
  • Natáčení začalo 26. dubna 2008 a skončilo 14. května 2008. Do listopadu 2008 však musel štáb ještě dotočit některé scény. (Terva)
  • Michael Shanks zde hraje archeologa Langforda. Archeologa, resp. egyptologa, hraje i v seriálu Hvězdná brána (od r. 2007), kde ale příjmení Langford nosí žena, a to žena, která Daniela Jacksona (Michael Shanks) přivede k projektu Hvězdné brány (Catherine Langford). (VMa)

Reklama

Reklama