Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kagura Tsuchimiya z rodiny vymítačů, která si podrobila nejmocnější posvátnou bestii, draka Ga-Rei, se po ztrátě své matky stěhuje k Yomi Isayama. Yomi, která ztratila své rodiče již dávno, chce pomoct smutné Kaguře s nepřízní osudu a proto se k ní chová jako ke své sestře, kterou nikdy neměla. Netrvá dlouho a dvě dívky si k sobě vybudují velmi silný citový vztah, kterému se snaží všichni v jejich brandži vyhnout , protože je možné, že budou muset jedna druhou v budoucnu zabít. Co nikdo nechtěl - stane se, a jedna z nejtalentovanějších vražedkyň démonů Yomi se promění v démona a jedině Kagura má schopnosti na to, aby jí zastavila. Pro Kaguru není možné nejmilovanější osobu ve svém životě zabít a ví, že ať v souboji vyhraje kdokoli, ona nakonec vyhrát nemůže. (WildevilCZ)

(více)

Recenze (15)

Zíza 

všechny recenze uživatele

No, nevim, tak trochu jsem se při sledování každého dílu - bez výjimky - nudila. Ne, že by mě přepadalo spaní, ale měla jsem tak trochu nutkání koukat na lištu, kolik ještě času zbývá do konce a trochu jsem byla zklamaná, když jsem zjistila, že jsem teprve v polovině dílu... To by se nemělo stávat, ne? Ale animace je fakt pěkná... ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Žiadny opening, žiadny ending. Hneď v prvej časti zabijú jednu hlavnú postavu, tá sa v ďalšej časti vráti a zabije aj tú druhú.... Čo od takéhoto seriálu ďalej čakať? Tomuto váham dať aj čo len jednu hviezdičku . . . No, tak asi takto by vyzeral môj komentár, keby som to vzdal už po druhej časti (od čoho som teda nemal vôbec ďaleko) - a naozaj by som sa zmýlil, čakať môžete veľa...:) Pekná animácia, dobrá hudba, fajn opening aj ending, zaujímavý príbeh a pôsobivý koniec. Možno som však staromódny, ale mám rád, keď sa veci vyvíjajú chronologicky a preto jednoducho musím z hodnotenia niečo odobrať za ten nepodarený začiatok. Napriek tomu veľmi slušné 3* ... ()

Reklama

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Ja som bol najprv že „hmm“ a ono to bolo „interesting“ a ja som bol potom že „yeah“ a ono to bolo potom „funny“ a ja som bol potom že „whaaat“... 76%? Haha, to určite. Na začiatku dostaneme cool tím, ktorý bude rýchlo vykosený, aby sme videli „superioritu“ nepriateľa. Potom sa predstaví druhý, ešte viac cool tím. Nanešťastie obsahuje uplakaných cirkusových retardov, ktorí keď majú niekoho zabiť s citovými väzbami, len stoja a čumia ako je niekto vraždený. Takýchto tragédov som už dlho nevidel. Mimochodom, ak chcete vidieť ako bojuje vozíčkar so špičkovým šermiarom, nenechajte si toto ujsť (to som vybuchol smiechom, ale v zlom slova zmysle). A mimochodom, jak sakra sa niekto cez ten kameň vie okamžite liečiť a niekto je s ním zraniteľný stále ako človek? ()

D.Snake 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to působí docela lacině, ale už po úvodních 10ti minutách budete vyvedeni z tohoto omylu. Tendle seriál má jednu z nejlepších úvodních epizod a to i přesto, že první půlka tédle epizody je téměř odpadní. :) Sice se to pak těžko překonává, ale myslím si že i tak to vše stojí za shlédnutí. Yomi je navíc jedna z nejlepších záporaček všech dob. 8/10 ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Slušné anime, kterému bych i dal plné hodnocení. Bohužel se nevyhnulo častým stereotypům tolik typických pro tuto tvorbu – např. hlavní hrdinka musí řešit školní problémy, i když zachraňuje svět od temných sil, časté vykecávání v některých situacích atd. – Někomu to možná nevadí, ale já už jsem toho poslední dobou přežranej a vyloženě mě to tam nasíralo. Přitom příběh samotný špatný není, postava Yomi (kterou bych se nebál označit za hlavní) je dobře napsaná a díky tomu že ji zpočátku vidíme jako nelítostnou a chladnou mašinu na zabíjení jen proto, abychom se vrátili na úplný začátek a viděli, že dřív bylo všechno úplně jinak, to dává příběhu hned lepší rozměr – velké plus seriálu. Hudba není špatná, jen se po čase trochu začne opakovat (nijak mi to nevadilo), nicméně opening/ending jsou spíše průměr. ()

Galerie (444)

Reklama

Reklama