Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kagura Tsuchimiya z rodiny vymítačů, která si podrobila nejmocnější posvátnou bestii, draka Ga-Rei, se po ztrátě své matky stěhuje k Yomi Isayama. Yomi, která ztratila své rodiče již dávno, chce pomoct smutné Kaguře s nepřízní osudu a proto se k ní chová jako ke své sestře, kterou nikdy neměla. Netrvá dlouho a dvě dívky si k sobě vybudují velmi silný citový vztah, kterému se snaží všichni v jejich brandži vyhnout , protože je možné, že budou muset jedna druhou v budoucnu zabít. Co nikdo nechtěl - stane se, a jedna z nejtalentovanějších vražedkyň démonů Yomi se promění v démona a jedině Kagura má schopnosti na to, aby jí zastavila. Pro Kaguru není možné nejmilovanější osobu ve svém životě zabít a ví, že ať v souboji vyhraje kdokoli, ona nakonec vyhrát nemůže. (WildevilCZ)

(více)

Recenze (15)

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Žiadny opening, žiadny ending. Hneď v prvej časti zabijú jednu hlavnú postavu, tá sa v ďalšej časti vráti a zabije aj tú druhú.... Čo od takéhoto seriálu ďalej čakať? Tomuto váham dať aj čo len jednu hviezdičku . . . No, tak asi takto by vyzeral môj komentár, keby som to vzdal už po druhej časti (od čoho som teda nemal vôbec ďaleko) - a naozaj by som sa zmýlil, čakať môžete veľa...:) Pekná animácia, dobrá hudba, fajn opening aj ending, zaujímavý príbeh a pôsobivý koniec. Možno som však staromódny, ale mám rád, keď sa veci vyvíjajú chronologicky a preto jednoducho musím z hodnotenia niečo odobrať za ten nepodarený začiatok. Napriek tomu veľmi slušné 3* ... ()

Reeya 

všechny recenze uživatele

Podle mě hodně povedené anime. Skvěle vykreslené postavy, hlavně dvě ústřední hrdinky, které Vám přirostou k srdci. Musím přiznat, že Yomi je jedna z mých oblíbených hlavních hrdinek vůbec. Děj je celkem svižný a akční, i když někde uprostřed se akce na chvíli vytratí. Taky se mi líbila myšlenka prvního dílu, jehož konec je hodně povedený. ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

Parádní akční odreagování postavené na zápletce pomsty, která je v tomto případě opravdu nelítostná. To co dělí Ga-Rei Zero od průměru je lehké prohození chronologie epizod (plus absence openingu a endingu v prvních dílech), které tomu všemu dá tu správnou šťávu. Atmosféru podtrhuje sice opakující se ale kvalitní soundtrack. Námět by možná s přehledem uživil i více epizod, ale občasná dvanácti dílná jednohubka také není na škodu. Chtělo to možná jen větší rozpočet na lepší animaci. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

No, nevim, tak trochu jsem se při sledování každého dílu - bez výjimky - nudila. Ne, že by mě přepadalo spaní, ale měla jsem tak trochu nutkání koukat na lištu, kolik ještě času zbývá do konce a trochu jsem byla zklamaná, když jsem zjistila, že jsem teprve v polovině dílu... To by se nemělo stávat, ne? Ale animace je fakt pěkná... ()

WildevilCZ 

všechny recenze uživatele

No myslím si, že dát epizody z konce seriálu na začátek je chyba. Působilo to velmi přehnaně, divně a bůhví co všechno + podivně nakreslené příšery, na vás vyskočí hned ze startu (zvlášt jeden typ mě vysloveně vytáčel). Tohle když na vás vyplivnou v první epizodě mnohé to odradí bych řekl. Nakonec z toho však vypadlo hodně dobré anime a nebýt toho začátku, tak bych dal asi 100%. Hudba byla svižná a pomáhala seriálu na obrátkách. Narozdíl od Mandelbrota, mně se emoční konec velice líbil, řekl bych, že je to pěkné anime v žánru akce, tragedy, fantasy / 95% ()

Galerie (444)

Reklama

Reklama