Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina José, kterého ve francouzském kriminálním dramatu z roku 2007 ztělesnil jeho režisér a scenárista Barthélémy Grossman, už dlouho hledá cestu, jak se vymanit ze svého obyčejného a nudného osudu předměstské nicky. A poté, co si vyslechne rozhovor mezi svou přítelkyní a nevlastním otcem, vše nasvědčuje tomu, že právě jednu cestu, mimochodem značně lukrativní, konečně našel. Společně se dvěma přáteli se rozhodne zaútočit na obrněné vozidlo, které je až po střechu napěchované hotovostí. Jenže ani ty nejobyčejnější plány nejsou rezistentní proti nepředpokládaným okolnostem, a proto se jejich akce brzy promění ve fiasko s nebezpečnými vyhlídkami. Nyní jsou všichni tři uvězněni ve vlastní skrýši, v bunkru, který má pouhých třináct metrů čtverečních. A na takových místech nemůže přátelství čelit paranoie věčně. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Narvat černochy do neosvětlené místnosti a pokusit se vyvolat dojem dramatična, hmmmm takovýmu nápadu fakt tleskám a s napětím čekám na druhý díl, kde se naši černí hrdinové mají údajně ocitnout sami uprostřed tunelu metra . Jo a napsat, že v tomto filmu hraje můj "prohnilí" miláček Thierry Lhermitte, no tááááák i asistent asistenta režie měl v závěrečných titulích větší prostor. ()

LordMalak 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, kdy se začne něco dít a najednou byly závěrečné titulky. Ne, to trochu přeháním, ale faktem je, že se opravdu moc neděje, útok na převoz peněz je jen zvukově a pak snaha o dramatickou složku vytvořením "ponorky" v malém uzavřeném skladu, či co to bylo. A to jsem se těšil na Thierry Lhermitta. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama