Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Hlášky páně Hámy jsou někdy tak suché, že se divím, že se mu ještě z toho nezadřel motor. Brzy jsem ale zaplakal a zavzpomínal po řečech páně Hámy i páně Matonohy, neboť s nástupem Továrny na absolutno to šlo úplně do rekta. V tiché vzpomínce na staré dobré časy televizní soutěže zkusme štěstí alespoň ZDE. ()

Dudros 

všechny recenze uživatele

po čase to začalo byť stereotypné a nudné pretože tam bolo stále dokola to isté..no aj napriek tomu sa to dalo stále pozerať. Škoda že táto relácia už skončila, veľmi rád som to pozerával na zabitie času. Vždy som zapínal ČT 1 o 18:25, teraz už zostalo len prázdne miesto. Škoda no...ale zas nič nie je večné ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdopak by neznal Aleše Hámu - pochcanou slámu a jeho blikající taxík. I já jsem měl tu možnost ho párkrát v televizi zahlédnout. Nijak ohromen nejsem. Stojím si za tím, že je to pouze všední vědomostní soutěž, kde je odlehčená atmosféra a nevšední prostředí. Háma ani taxík mi vyloženě adrenalin nezvedali, ale rád se bez nich obejdu. Hvězdička. ()

Drakenovec 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá vědomostní soutěž, i když některé otázky za stejnou částku jsou dost nevyrovnané. Občas jsou úplně jednoduché a někdy zase na druhou stranu až moc náročné. Žádný zázračný pořad to sice není, ale dá se na něj dívat. Ze všech moderátorů mám nejradši Moniku Absolonovou - řídí zodpovědně a má příjemné vystupování. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála soutěžních pořadů, který si fakt rád pustim. Taková obdoba "Milionáře" s tim, že se jezdí v autě. Pokud jde o autorskej pořad ČT, tak chválim za dobrej nápad a jeho provedení. Největší radost mám, když je tam zrovna pěkná a sympatická Monika Absolonová, ale ostatní moderátoři/řidiči jsou taky na pohodu. Jediný, co bych vytknul a co už tu i padlo, je nevyrovnanost otázek (za 500,- je kolikrát těžší, než za 1 000,- a více), ale tohle se dá kritizovat asi v každý soutěži. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • „Úplně na začátku jsme u hlavního nádraží nabrali pár, který pak úplně „zezelenal“ – během deště dvojice vběhla do taxíku a chtěla odvézt do nějakého hotelu na Smíchově. Když jsem se na ně otočil a oni zjistili, že se jedná o televizní taxík a natáčení, udělalo se jim špatně. Byli to milenci inkognito na falešné služební cestě. Takže jsme to do televize nakonec nemohli dát,“ prohlásil Aleš Háma, který pořad moderoval. (Duoscop)
  • Ford S-MAX použitý pro českou verzi Taxíku je majetkem ČT a krom tohoto pořadu nebyl nikdy nikde použit. Ve speciálním díle ze zákulisí moderátor Aleš Háma na ukazateli přečetl i celkovou ujetou vzdálenost, která byla cca 6 278 km. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama