Reklama

Reklama

Univerzální voják III: Znovuzrození

  • Česko Univerzální voják: Znovuzrození (více)
Trailer

Ruskému premiéru Musajevovi jsou uneseny dospívající děti, syn a dcera. K únosu se přihlásí syn generála Vasilije Topova, který bojoval za osvobození Pesalanu. Topov mladší převzal velení otcovy armády a obsadil s ní černobylskou jadernou elektrárnu. Opuštěné město, které je blízko komplexu elektrárny, je pod jeho kontrolou. Topov nechá obložit reaktor výbušninami. Rozbušky jsou nastavené na 72 hodin a pokud Musajev nesplní Topovovy požadavky, nálože vybuchnou. Takový výbuch by způsobil radioaktivní mrak stokrát silnější než bomby svržené na Japonsko. Topov požaduje okamžité propuštění svých spolubojovníků, 227 politických vězňů, které Rusko zadrželo, a rovněž celkovou nezávislost Pasalanu. Nic jiného pro něj není přijatelné. Kromě bomby vyhrožuje i zabitím premiérových dětí. Topov má ale ještě jednu strašlivou zbraň, tu, která provedla útok a unesla děti: univerzálního vojáka čtvrté generace, který byl stvořen pomocí ukradených informací ze zrušeného amerického vojenského programu... V 60. letech, když se rýsovala studená válka v Asii, začali Američané pracovat na programu Black Tower, nyní nazvaném Program univerzální voják. Jde o vojáka, který je mnohem výkonnější než ten běžný, vojáka, který jedná bez výčitek svědomí a bez váhání. Tento voják byl stvořený ze zmražených lidských těl mrtvých vojáků, po oživení byl vylepšen a naprogramován. Před pěti lety byl program nahrazen programem White Tower, který vedl doktor Robert Colin. White Tower zdokonalil výsledky Black Tower s použitím programu genové terapie, kterou v oblasti klonování vyvinul doktor Colin. Díky němu mohla být univerzálům ještě zkvalitněna DNA. Nový model získal schopnosti smrtícího stroje. Pak ale nová generace univerzálů, neboli NGU, spáchala jistý incident ve vládní budově, při kterém zemřelo 12 lidí. Celý projekt byl zrušen. Došlo však k vloupaní a zmizely všechny materiály a nejnovější poznatky včetně jednoho exempláře... Z vloupání byl podezřelý Colin. Ukáže se, že Colin pokračuje nadále ve výzkumu ve východní Evropě jako nájemný žoldák. Je to on, kdo pomáhá Topovovi. Američané na misi spolupracují s Rusy, protože jenom oni mají zkušenost s univerzálními vojáky. K dispozici mají čtyři univerzální vojáky první generace. Ještě existuje pátý voják Luc Deveraux, ten se ale zapojil do soukromého programu doktorky Flemingové, která mu pomáhá s psychologickou rehabilitací, aby mohl být znovu člověkem. Luc je ale stále agresivní a metoda není plně účinná... Mezitím proběhne záchranná mise. Ta ale skončí fiaskem, vojáci jsou i včetně čtyř univerzálních vojáků pobiti. Teď už mají spojenci jen jedinou naději – Luca, a tak ho tajně unesou. Luc podstoupí několik vyšetření, je mu jasné, že svou podstatu a povahu nezmění, že rehabilitace nezabírá, takže nakonec, i přes odpor doktorky Flemingové, souhlasí, že půjde do akce a nechá si upravit DNA... (TV Prima)

(více)

Recenze (348)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Kulturní zážitek století!! Na megalomanské bulharské produkci je znát každý utracený dolar / leva. Vycizelovaný, precizní scénář je prvotinou geniálního Viktora Ostrovského, kterého museli těžce přeplatit, aby opustil lukrativní místo obsluhy kopírky u Asylum films! Příběh nejen dokonale vykresluje komplikovaný vnitřní svět hlavních postav, ale bravurně jej kombinuje s fantasticky napsanými akčními scénami. Uchu lahodící hudba je nesporně počinem druhé dcery bulharského majitele cementárny / hutě, které filmaři dali příležitost za to, že jim papá dovolil na svém pozemku postavit "dokonalou!!!" repliku Černobylské elektrárny. V neposlední řadě je nutno zmínit také vynikající casting. Oskarová kreace hlavního záporáka téměř zastiňuje neuvěřitelné výkony dvou hlavních megastar 80 let, kteří, pokud chtějí hrát v nějakém filmu 21. století, nezbývá jim než rozbít prasátko s, od roku 1985 deflovaným dolarem, a sami si ho zaplatit! JVCD, jak je jeho dobrým zvykem se zase nenechal dublovat v dechberoucích kaskadérských scénách a opět se praštil do čela o kameru z půjčovny. DL ve svém cameu "Mumie se vrací 6" zajisté ještě ovlivní nominace na vedlejší roli. Hlavním šalamounským počinem produkce však zůstává volba režiséra. Emmerich sice na kolenou škemral, aby tohle mohl natočit, ale studio bylo neoblomné. Slavný John Hyams stihl totiž za svou bohatou tvůrčí kariéru neuvěřitelné dva dokumenty, tři kraťasy a čtyři díly nesledovaného seriálu. To se projevilo zejména skvělou práci s herci a oscarovým komparzem, který byl najat po úmorném desetiminutovém castingu v bulharských slumech. Vážení filmofilové, toto je více než důstojný nástupce vynikajiciho Universal soldiers - The Return z roku 1999. Modleme se, aby to vydali na Blue Ray, protože tohle nesmí chybět v žádné kompletní vinotéce jako podtácek!!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd, jasná volba. Týden na to, co se film dal sehnat tu svítilo červené hodnocení, pak to kleslo. A v době, kdy píšu tento komentář je tu 56 procent. Proč? To mi vysvětlete. Měl jsem totiž za to, že na filmy čekají lidi, kteří se na comeback Van Damma těší, a ne nedodělci, kteří se těší jen na to, až tenhle film opět odsoudí. Protože proč bych měl koukat na film, o kterém vím, že předem odsoudím? A ještě si ho shánět a být mezi prvníma? Když to někdo má za potřebí, tak ať si to dělá dál. U mě je to ubožák, protože tenhle film si tak nízké hodnocení v žádném případě nezaslouží. Výborná Černobylská atmosféra a la Stalker. Netknutí univerzální vojáci a kopa solidní, naprosto živé a reálné akce, která v rámci možností samozřejmě nezklame. Proč by také za ty peníze měla. Film není žádný zázrak, který by se mohl rovnat s Hollywoodskými akčňáky století. Je to prostě návrat béčkového hrdiny, který pochopil, čím své fanoušky potěší. A podle mě se mu to solidně povedlo i když na něm byly vidět rozdíly od prvního dílu. Ale ještě aby ne, když od něj uteklo více jak patnáct let. Krom toho ve filmu je další z nikdy zodpovězených otázek aneb..co že to Dolph Lundgren vlastně chtěl Jean-Claudovi říct? :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby Celosvetovo $845,197║ až nečakane pozerateľné, ide o priamočiare béčko, kde ide len o akciu ale na moje prekvapenie je to veľmi príjemné akčné sústo, akcia prehľadná, občas tam k zemi padajú ako hrušky ale v pohode, pripomína to krásne 80.-90.roky keď takéto akčné filmy sa sypali ako na bežiacom páse, po katastrofálne dvojke ide o návrat k lepšiemu /55%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Safraporte... Peter Hyams to synkovi sabotuje alespoň za kamerou, přičemž jablko nepadlo daleko od stromu a za patnáct milionů v exteriérech a interiérech rumunského "Černobylu" zkrátka neupeče nic dobrého. Van Damme se tváří přesně jako ve scéně z Kickboxera, kdy ho mistr opije a pak ho donutí v tomto stavu zmlátit partičku buranů. I jeho koordinace se té památné scéně podobá. Vrásky byste mu nespočítali ani s japonskou kalkulačkou a jeho krátká rozmluva (verbální i fyzická) s Dolphem Lundgrenem připadá špatně nastudovaného Shakespearea, kterého recitují dva týpci, jimž někdo drtí rozkroky palicí. Následná akční scéna je nejen mizerně záběrovaná a stříhaná, ale hlavně neinvenční (pár vykrádaček ze třetího Terminátora, otočka, průskok oknem a finta s brokovnicí - na "seagalovku" dobré, ale kde je ta slibovaná evoluce?). Celé to asi měl zachránit ultrabijec Andrei "Pitbull" Arlovski. Neumí hrát - budiž, umí asi tři údery - bohužel, neumí běhat - to už se omluvit nedá. Jeho zrychlený jogging a údery připomínající kompars v českých filmech při nácviku penalty, vás budou rozesmívat jen do chvíle, než promluví. Pak pro změnu začnete utíkat vy - směrem k ovladači. Tenhle film se nedá protrpět s rychloposuvem, tenhle film se dá jen podlézt nebo přeskočit. Cokoliv jiného si koleduje o pořádného panáka po závěrečných titulcích. Nebo spíš dva. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jasně příběh je jedno velký béčko a rozpočet minimální. Jenže mě to stejnak bavilo. Prostředí zničený elektrárny je správně depresivní a nějak mi udělalo radost vidět, jak se spolu Van Damme s Lundgrenem zase řežou. Van Damme je sice už zkrachovalej (i ta jeho postava se tam furt dopuje nějakym sajrajtem) a moc tam neni, ale Lundgren to od něj koupí parádně. Nejvíc ze všeho mě tam iritovalo to nesmyslný chování Univerzálních vojáků. Vždycky tam jen naběhnou a tupě se nechaj kosit. Kdyby měl někdo z oponentů nějakej těžkotonážní kvér, tak je smaže. V jedničce tak tupí nebyli. 70% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Vy ste jeden z tých, ktorých nemožno zabiť?“ – „Dúfajme.“ Príjemne tvrdý a svižný akčný sci-fi triler s neuveriteľným prízvukom vybavenými európskymi hercami komicky drmoliacimi anglické hlášky á la piata bé na základnej. Lundgren ani Van Damme síce nedostali také veľké úlohy, ako sa čakalo, ale zdá sa mi chaotické prirovnávať ich ku cameo, zasa až tak málo tu určite nie sú. Akčné scény nespôsobia na poli akčného filmu revolúciu, ale vzhľadom na trápny rozpočet sú príjemne brutálne. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Hlavní slabinou filmu je paradoxně obsazení Van Damma a Lundgrena, tedy hlavních atrakcí filmu. Z jejich přítomnosti na plátně opravdu lze cítit jakousi zhrzenost z vlastní kariéry, která je přivedla zpět do bodu „Univerzální voják“, který kdysi pro ně byl vrcholem (přesněji řečeno pro Lundgrena to byl opravdu vrchol a pro Van Dama začátek krátkého pobytu v první lize – pokud za ukazatel vezmeme tržby filmů). Na obou se navíc nepříznivě podepsalo stáří a to nejen co do vzhledu, ale také z hlediska schopnosti točit kontaktní akční scény. Filmaři se totiž rozhodli plně využít schopností dvou do filmu angažovaných MMA šampiónů a akci koncipovali v silně fyzickém stylu. To znamená že místo úhledné choreografie a ladných pohybů zde dochází především na hrubé narážení těly protivníků o okolí, páčení údů a tvrdé údery lokty a pěstmi. Právě ve scénách, kde proti sobě jakože jdou Van Damme a Lundgren je příliš často vidět, že se kamera marně snažili skrýt fakt, že si do těla dávají jejich dubléři, což ale současně vede k omezení intenzity akce – stačí srovnat se sekvencí, kde do sebe buší Andrei Arlovski a Mike Pyle. Při tom film ukazuje, že tvůrci v čele s debutujícím Johnem Hyamsem rozhodně nemají malé ambice a dokáží je realizovat navzdory evidentně nuznému produkčnímu zázemí. Film je ryzí laciná brakovka starého ražení, takže se z větší části odehrává v prostorách opuštěných továrních komplexů. Přesto v některých akčních sekvencích vykazuje až nečekané kvality. Tvůrci často akci řeší v dlouhých kamerových jízdách, které postavy sledují v logisticky náročných situacích s několika plány pohybu, případně v kratších záběrech, které se drží postav v pohybu. Již úvodní adrenalinově pojatá honička naznačuje, že zde je béčko o řadu úrovní kvalitnější než jaké obě hlavní hvězdy v posledních letech natočily. Bohužel rodokmen filmu také diktuje, že akce je v zásadě pomálu a převládají úmorné dialogové sekvence rozvíjející naprosto absurdní příběh. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ztrata casu. Beru, ze to je stupidni becko s jednoduchouckym pribehem a to by problem nebyl, jenze asi tak vsechno ostatni problem uz je. Kameraman patrne umi jen prepinat mezi hnedym a sedivym filtrem, cely to vypada naprosto lacine, jak kdyby nekdo tocil v lese za chalupou, casto tu sice vojaci strili, ale i to je absolutne nezajimavy a nezabavny, ale musim priznat, ze obcas aspon docela krvavy. Jean - Claude si nejdriv hraje na sklerotickyho debila s bolavejma kolenama a do akce se dostane az nekdy po 70. minute a je na nem videt, ze ackoliv jeste nejakej ten kop zvladne a s nozem se umi docela ohanet, stejne uz je na to proste starej a unavuje ho to. Ani tomu nepridaj obrovsky pytle pod ocima a naprosto tupej vyraz. Jestli se nekdo tesil na duel v Dolphem, tak na to rovnou zapomente, jejich bitka je o nicem, Dolph tu je naprosto zbytecna postava a vic toho nakeca nez predvede. Ale jeho dvoumetrova, porad jeste docela namakana postava jeste stale vzbuzuje respekt. Proste nudny mizerne natoceny becko s nezabavnejma soubojema a unavenejma hlavnima hrdinama. Slabsi 3*. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Přes noc se mi to rozleželo a jdu s jednou hvězdou dolů. Mně nevadí, že tam hraje Van Damme, jehož boule mu začíná hlavu překlápět na stranu, nebo Lundgren, kterej snad pamatuje alpinsko-himalájské vrásnění (ježiš, ten je starej!), že občas shlédnu nějakou nelogičnost... ukrutně mi vadí, že se Van Damme ve filmu ze série Univerzálních vojáků (role - postava, která ho notně proslavila) pokouší o nějaké vážné herectví. V JCVD to mělo svůj smysl, ale tady?? Proč neprošel nějakým pro diváka atraktivním tréninkem, proč jen běžel tři vteřiny na běhacím páse a pak ho napumpovali barevnejma sračkama?? Proč nerozdával víc otoček?? Jasně, má tam scénu s nožem, ale máchat a píchat kolem sebe dovede každej. Jeho konfrontace s Lundgrenem přichází snad až po 70-ti minutách, žádný fight plný rotačních kopů nebo handcomb nečekejte, staříci radši probourávají těly polystyrenové zdi. Druhá věc, kterou nepřekousnu, je ultralacinost. To jsou exteriéry a interiéry, že bych blil. Prostě jeden stůl a tři skříně v místnosti, holé zdi a matračky, ve kterých leží vojáci, strašný. Občas projede záběrem Hummer, ale jinak to opravdu smrdí dolarem. Líbila se mi úvodní honička (akce, střílení, kamera) a vůbec kamera celkově. A Pitbull docela zklamal, je to sice hromotluk, ale předvedl jen dvě tři techniky z krav maga a jiujitsu, jinak dával jen rány pěstí. Čekal bych více fyzických střetů, nápadnější choreografii, lepší prostředí a něco málo z hi-tech výbavy. Snad příště. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Je mi líto těch nenáročných diváků, co tohle považují za dobré akční béčko. Prvních pět minut super (únos a automobilová honička), pak to jde do kytek. Kaskadéři taky odvedli dobrou práci, ale to nestačí. Chápu, že když je za kamerou Peter Hyams a režíruje jeho syn, celé to vypadá nejspíš lépe než ty sračky, ve kterých se Van Damme i Lundgren poslední roky plácají. Ale to nic nemění na tom, že US:R není o moc lepší. Málo akce, věčná tma, spousta keců. Poslední slušná akční vandammovina byl Kontraband a Double Team. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jednička byla zábavný béčko, u dvojky byla povinná výbava kýbl na zvracení a trojka se zase vrací k dobrýmu, i když přiznávám, občas značně stupidnímu béčku, ve kterým se sice Jean Claude první hodinku ve filmu zrovna moc neohřeje, ale za něj to vezme pár vojáčků, který se tam mezi sebou zlehka propleskávaj,aby se neřeklo, že neni akce a Jean jako správnej veterán nastoupí až když je všechno v prdeli a je potřeba elitní borec, kterej to rozsekne a udělá pořádek, sice sem teda nevěděl na co je potřeba a co rozsekne, krom vojáků, jelikož příběh šel nějak mimo mě a vlastně ani netušim o čem to bylo, ale nemyslim si, že bych zrovna o něco přišel, hlavní bylo, že závěrečná půlhodinka prostě patřila Van Dammovi, kterej tam všechny strašně rube, střílí a porcuje nožem, jako za starých dobrých časů a určitě by z něj měl radost i sám Arnold. Navíc se tu dočkáme po letech duelu Van Damme vs. Lundgren a stojí to fakt za to, oba sice jsou mírně vytaháný jak pytle na brambory a Van Dammova boule na hlavě už začíná působit jako jeho druhá hlava, ale to nic nemění na perfektním duelu a řek bych vrcholu filmu, i když samotnej film to tak úplně nebere. Je to kravina, ale nějaký zvráceným způsobem mě to značně bavilo. 3,5* a z nostalgie zaokrouhlíme nahoru ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Na rodinný klan Hyamsů překvapivě koukatelné. Van Damme se sice tváří, že bude brzy rodit (a taky mu narostl solidní pivas), Lundgren před natáčením prodělal lobotomii (a vzal s sebou i scenáristu) a Arlovskiho vytáhli z místního dubového lesa společně se všemi komparzisty (Rumunsku se aspoň krátkodobě snížila nezaměstnanost), ale pakliže se Hyams Jr. nesnaží o psychologickou sondu a zabývá se výhradně akcí, nedá se mu upřít snaha a špetka rozumu. Čistička "černobylské menzy" na jeden záběr, trubka s brokovnicí a extrémně vtipné finále s maratonským během a explozivní tečkou rozhodně pobavily. Vlastně jsem se bavil víc, než u posledních pěti filmů v kině (Sherlock included). A že to bylo mnohdy na účet zúčastněných, to mi vůbec nevadí. Nechtěný vtip je pořád lepší než žádný vtip. 5/10 ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Adrenalinově roztěkaný úvod a vystupňované finále o několika vrcholech (vystřílené patro v jednom záběru, partyzánské kosení nožem, kontaktní souboj dvou hromotluků) jsou velice slušnými akčními pokusy vymanit se z laciné produkce a pramalých diváckých očekáváních, zbytek filmu se však těchto mantinelů drží, seč může. Většinu času tak zabírá nuzné vojenské handrkování a nahlížení do taktik obou stran či marné pokusy o prohloubení charakteru u obou titulních borců. Van Dammeův herecký výraz se zoufale omezuje na střídání skleslé a rázné mimiky, protože se snaží znovu získat lidskou stránku (ano, film s přehledem ignoruje druhý díl a navazuje na první), jeho nepředstíraná únava letitou fyzickou zátěží se však uplatní coby fyzické herectví, když je jeho zastaralý model univerzální vojáka poslán proti vyčerpávající přesile ve zmíněném finále (viz. Arnieho "Potřebuji dovolenou" v T2). Dolph Lundgren má však pozici ještě mnohem nevděčnější. Jeho postava je do filmu doslova vecpána jakožto náhle se zjevující deus ex machina, když je nutno nahnat něco stopáže a ztropit o jeden problém navíc, plus musí pronášet plno rádobytrudnomyslných replik - scenáristé poněkud přecenili své síly i materiál, když se ze vztahu, resp. nepřátelství a odlišného postavení obou borců z původního béčkového (!) filmu pokusili vykřesat jakýsi osudový motiv dvou věčně znesvářených, umírajících a znovu povstalých protivníků. Snaha mermomocí odkazovat na původní film se holt musí vést jinudy, v případě béčkové klasiky nejlépe nadsázkou (což naštěstí platí o rozřešení celého motivu). 5/10 ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi dobrý akčný film so Jean-Claude Van Dammom. Má dosť dobrý príbeh o tom ako teroristická skupina vlastniaca špičkového univerzálneho vojaka unesie prezidentove deti, obsadí oblasť pri Černobyľskej elektrárni a hrozí odpálením reaktora, ak nebudú splnené jej požiadavky. Kedže zlyhajú všetky vojenské akcie, je povolaný najlepší z univerzálnych vojakov, Luc Deveraus, ktorý sa snaží začleniť do spoločnosti. Spracovaniu príbehu nemám čo vytknúť, myslím si, že celkový potenciál tohto námetu je tu naplno využitý. Akcie je tu mnoho, prakticky stále sa tu niečo deje, či už súboje, prestrelky alebo aspoń naháňačky. Veľkým kladom je, že súboje sú reálne, tvrdé a prehľadné. Najviac sa mi páči dlhá akcia od Van Damma, kde pozabíja niekoľko desiatok teroristov najprv samopalmi a nakoniec aj nožom, pričom vystrieľanie budovy je natočené na jeden záber, potom súboj Van Damma s Lundgrenom s perfektným zakončením alebo postupné zneškodnenie štyroch univrzálnych vojakov. Na moje prekvapenie ani Van Damme tu nemá moc priestoru a Lundgren samozrejme ešte menej, ale našťastie má film vysokú kvalitu aj tak. Nízky rozpočet nakoniec ani neprekáža, efekty sú slušné, prostredie zase rozporuplné, pretože v každom inom filme by to bol dosť veľký zápor, ale tu ako prostredie Černobyľskej elektrárne funguje perfektne. S réžiou som tiež veľmi spokojný, miestami dokonca film pôsobí ako horor, či už kvôli kamere alebo rôznym zvukom. Herecké obsadenie je samozrejme výborné, okrem dvoch hlavných hviezd sa tu ešte nájde viacero dobrých bojovníkov. Musím povedať, že toto som teda nečakal. Určite som čakal dobrý film, ale nie až takto, pre mńa určite najlepší film z celej série, ale oba predchádzajúce Van Dammove diely sa mi tiež páčia. Hlavne som rád, že konečne sa film týka nasadenia univerzálnych vojakov v normálnej akcii, kde dochádza k ich častej konfrontácii s ľudmi, ale aj inými univerzálnymi vojakmi. Len mi je ľúto, že Van Damme už pôsobí unaveným dojmom. Nie po akčnej stránke, ale v tvári vypadá, že ho to už nebaví. Ale snád´ je to len chvíľkové a môžem sa tešiť na Eagle path. Objektívna kvalita filmu- 70%, film sa páči mne na 80%. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Sú akčné ikony, nad ktorými som už dávno zlomil palicu, ale veril som, že v Jean-Claudeovi drieme ešte nejaká tá iskra. Síce už len malinká a pomaly vyhasína, ale ešte občas vzplanie a vtedy sa ešte je na čo pozerať. Návrat k jednej z klasík, ktoré Belgičana preslávili mohol dopadnúť oveľa horšia, a keď som na začiatku videl ukrajinské kulisy, tak nechýbalo veľa aby som to vypol. Scenár samozrejme nevedel nič, stokrát omletá zápletka, nekončiace klišé, ale aspoň na tie súboje sa dalo pozerať. Všetko bolo priamočiare, bez snahy zdramatizovania, a len tak to má tú správnu šťavu. Svoje samozrejme odviedol najmä Andrei Arlovski, bez neho by to nemalo ten správny náboj, pretože bolo vidno, že bez výbušňejšej omladiny by to starci asi neutiahli. Strih, kamera však bola úbohá, prekvapivo sa celkom podarili niektoré efekty a akčné scény. 55%. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Poctivé akční béčko, které má scénář tak debilní, že můj šestiletý bratr by dokázal napsat lepší. Co se ale podařilo jsou scény kontaktních soubojů Van Damma, ať už se jedná o hromadnou likvidaci teroristů na jeden záběr nebo usměvavý závod ve sprintu za rukojmími. Sekvence mezi JCVD a Lundgrenem, při které zápolící dvojice prorazí skrz desatery zdi, patery dveře a dvoje okenice jasně vede. Slabší, ale stále hezké dvě. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Ono takových těch béčkových pokračování jsem už viděl fakt fest... a tohle je béčko od začátku do konce... tak to jako béčko holt ohodnotím. A je to prostě nadprůměr jak cyp. Ano, scénář se přenesl přes všechny trávící trakty nejedné krávy a i herecké výkony nejsou zrovna dobré... ale sere pes, závěrečná půlhodinka potěší každého akčně pozitivního nadšence... dejte tomu šanci a uvidíte sami! ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie a podľa mojho názoru veľmi podhodnotený film. Presne vyčlenené a dobre obsadené postavy a jednoduchučký scénár ktorý slúži iba na to, aby čo najzmysluplnejšie pospájal akčné scény. Toto sú jednoduché pravidlá béčok a v tomto prípade to vyšlo. Rozpočet očividne veľký nebol, no kaźdý jeden dolár bol vrazený do akcie za ktorú by sa nemusel hambiť ani žiaden áčkový film. Úplne najviac ma potešil Lungren, ktorý si svoju rolu podobne ako v Expendables pekelne užíva a jeho duel s Van-Dammom má gule ako máloktorý so súbojov ktoré som mal v poslednej dobe možnosť vidieť. Súčasná generácia divákov proste nemá gule na to aby ocenila takýto film. Titáni zapadajú prachom a ani sebelepśí pokus sa dnes nestretáva s ohlasom. Ja im prajem nech im snaha čo najdlhšie vzdrźí. (8/10) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Když nebudu řešit nulový scénář a lacinou výpravu, zbydou mi skvěle natočené osobní souboje, syrové prostřední východu a nekompromisní bijec Arlovski. Překvapivě koukatelné a drsnější, než oba dva předešlé díly dohromady. A to, že v některých záběrech kopíruje Voják Terminátora, přece vůbec nevadí. ()

Související novinky

Seagal vs. Van Damme?

Seagal vs. Van Damme?

17.04.2009

Jean-Claude si přečetl pár pozitivních recenzí na svou usoplenou zpověď JCVD a nabyl dojmu, že je opět na vrcholu a může si dovolit odmítnout Slyovu nabídku na účast v The Expendables. Vzápětí… (více)

Reklama

Reklama