Reklama

Reklama

Místní název

(seriál)
  • Česko Kmen (více)

Bývalý důstojník královského námořnictva a vůdce expedice Bruce Parry odkládá vymožeností západního života, žije po boku příslušníků různých kmenů, například pralesního lidí se středního Gabonu, a osvojuje si jejich způsob života a praktiky. Parry zachází ve svém dobrodružství na zcela nové území a pouští se do něčeho, čeho by se jiní moderátoři obávali: loví, vaří a stravuje se jako domorodec a dokonce zkouší místní rekreační a rituální jedy. Kromě toho sleduje, jak tyto odlehlé oblasti zasahuje západní vliv a pokládá si otázku, zda je to správné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Terva 

všechny recenze uživatele

Viasat Explorer se rozhodl tuto sérii odvysílat a já se rozhodl na ní dívat. Zajímavé ponaučení. ()

Reklama

Nick_Riviera 

všechny recenze uživatele

Autentické, syrové, sympatický průvodce schopný akceptovat tamní styl života. A co se podávané domácí stravy týče, tak Bear Grylls by si liboval - takové vyždímané krevní koagulum musí být mňamka. ()

Jespe-film 

všechny recenze uživatele

Expediční výpravy s Brucem Parrym za nepoznanými kmeny do nitra oblastí, kde civilizovaná noha nevstoupila. Zážitek na mnoho večerů! ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Velmi poutavá dokumentární série, která umožňuje z bezprostřední blízkosti poznat život domorodých kmenů. Bruce Perry je příjemný průvodce a zajímavý člověk. Jenom nechápu překlad českých distributorů, klidně mohli seriálu ponechat jeho původní název "Kmen". ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama