Reklama

Reklama

Hledá se táta

(pořad)
všechny plakáty
Reality-TV
Česko, 2008, 50 min

Obsahy(1)

HLEDÁ SE TÁTA je seznamovací reality show vysílaná televizí Prima, jejímž cílem je pomoci osamělým maminkám najít životního partnera a jejich dětem tatínka. Po dobu několika měsíců budete mít možnost nahlédnout do soukromého života nejen maminek, ale i jejich nápadníků. (Lukaaasek)

Recenze (44)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Mě to baví. Podle mě jeden z nejlepších pořadů, které Prima má. Soutěžící jsou sice naprosto nesympatičtí, ale i přesto si mě to dokázalo upoutat. Hlavně díky trapným situacím, které občas nastanou, nebo jen proto, že v úterý večer nic lepšího nedávají. :-) 65% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Hledají se peníze. Kdekoli. Pod jakoukoli nálepkou je hledají ženy imuži. Pro ně tyhle pořady jsou patrně určeny. A co divák?***(4.10.2010) ()

halogenka 

všechny recenze uživatele

Nemohu hodnotit jinak než za čtyři hvězdy. Doufám, že se Prima po skončení show oněm maminkám omluvila, protože pánové jim určení byli teda opravdu dílo. A proto, především proto to byla neuvěřitelná sranda. Nejlepší momenty: návštěva u Bezbradáčových, četba pány vlastoručně vymyšlených básní, jejich naprostá neschopnost vyžvejknout se, hláška "hnala mě před sebou jako tlustou svini", zdrhnutí jednoho z aktérů poté, co se mu nepovedlo správně změřit lištu, doktor...a mnoho mnoho dalších... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Dívám se, neboť v programu nebyla konkurence. Ale nebavím se. Nedivím se ale, že ty holky jsou samy, navíc ti zoufalci, co je "loví", jsou ještě horší. Zaujalo mě ale, že jedna " tchyně" se propracovala i do jiného pořadu. ()

Tomik12345 odpad!

všechny recenze uživatele

Prvotřídní odpad...jestli jsem něco označil jako odpad, tak tohle je králem odpadů...tak debilní pořad jsem už dlouho neviděl...ACH MŮJ BOŽE!!! ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

A co příště hledá se dítě. Hráči budou chodit po domovech a hledat děti, když ono je to tak krásné, když se lidi najdou a nelznou v sobě to co hledali ale přes televizi. No fuj ()

M-arta odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že ti zúčastnění asi zoufale potřebují peníze, ale kde je vlastně ta tenká hranice intimity, za níž už začíná... prostituce? ()

cubiculla 

všechny recenze uživatele

Ale jo... jedinou výhodou podobnejch reality šou a soutěží (a taky důvodem proč to občas sleduju) je to, že se tam často hlásí takový typy, že bych si nikdy nedokázal představit, že takovej člověk doopravdy existuje. No prostě sranda... ()

Tomatáš odpad!

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejhorší pořad, který kdy kdo uvedl na televizní scénu. Naprosto odporné a doslova trestuhodné. Tento odpad hodnotím jenom proto, aby se nezapomínalo, že bychom se neměli nechat zatáhnout do "zábavy", kterou nám servírují dvě české pseudokulturní, komerční televize. ()

davidek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je fakt moc!!!!!! Někdo se asi díval na ED TV, ale asi nepochopil. Myslím, že nejsem konzervativní, ale všeho moc škodí. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Nezajímavé sem tam trapné.. no prostě nudné... 1z5 dávám za snahu o nalezení toho solidního otce pro opuštěné matky s dcerami... ()

Reklama

Reklama