Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cyklus Rodinné křižovatky se věnuje různým životním tématům, někdy je vodítko profese, jindy nemoc, či zásah osudu. Věnuje se i tzv. okrajovým či alternativním tématům. (sator)

Recenze (9)

morfas 

všechny recenze uživatele

Publicisticko-dokumentární seriál České televize, zejména na téma z rodinného prostředí. Jako celek je to zajímavý počin ale občas nechápu, co má téma některých dílů společného s rodinou. Názvy a obsahy jednotlivých dílů naleznete na webu České televize. www.ceskatelevize.cz/program/search.php ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Za včerejší díl (27.10.) "Všichni pod Říp"! Eva a Vašek ovlivňující, který by se jistě líbil duu Markéta+Martin:-) ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Veřejnofňukání na cizí účet - aneb podívejte se (!) lidičky, kdo z vytrendovaných čudláků se zase přiživuje na těchto >společenskoproblematických< tenatech... Ano, ty různě >společensky vyloučené< bytosti nemají šanci, ale takhle si to honit na tom džobu na nich (občas rádoby vtipálkoffsky!) může jak vidno kdejaký >veřejnosrádní< parazit. A říkají tomu "dokumentární" a "publicistika"! To je teda na poblití... Tak jo Hníková & spol., jednou si Vás příjdem do toho vašeho homokampu natočit! . . . Fakt hnus! - - - - - (Sledováno velmi/!/ nahodile na >parazitním prostoru< , hodnocení 49., komentář s zhnusením /ne nad těmi nešťastníky, ale nad těmi šašskotelevizáckými nulami/ jako pátý - 17.9.2011) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama