Reklama

Reklama

VOD (1)

Jonas Brothers jedna z nejsledovanějších hudebních skupin současnosti se představuje ve svém filmovém debutu – ve 3D koncertním filmu, který na DVD a Blu-Ray vychází i se speciálními brýlemi pro nefalšovaný 3D zážitek.
Populární pop-rocková kapela Jonas Brother začíná dobývat i filmový trh. Poté, co se objevili v seriálu Hannah Montana a poté, co vloni zabodovali ve filmu CampRock, se bratrská skupina představuje ve svém 3D filmu. Jonas Brother 3D koncert obsahuje nejen jejich koncertní show, která přivádí fanoušky do varu, ale mapuje i celý průběh koncertní šňůry a nabízí exklusivní pohledy do zákulisí a na přípravy a také do jinak přísně střeženého soukromí. Jako hosté vystoupí i Demi Lovato a Taylor Swift. Idolové teenagerovských fanynek, popové hvězdy, nerozluční bratři Kevin, Nick a Joe, to všechno jsou Jonas Brothers.
Film vychází ve 3D verzi i ve 2D verzi jako dvoudiskové DVD a současně vychází i Blu-Ray balení. Každé balení obsahuje 4 kusy 3D brýlí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $19,162,740Tržby Celosvetovo $30,428,831Tržby za predaj DVD v USA $8,246,787 //počet predaných kusov 399,487 ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Hudba: Kevin Jonas, Joe Jonas, Nick Jonas | Produkcia: Paul Kevin Jonas I, Alan Sacks, Jonnhy Wright, Phil McIntyre | Distribúcia: Walt Disney | Štúdio: Walt Disney | Rozpočet: ? $ | Tržby: 30,428,831 $ || No aby som začal otvoreným spôsobom: Milí uživatelia, ktorí ste vyjadrili svôj nezištne čistý, zamyslený a oprávnený názor na tento kus! Chcem Vám poďakovať za Váš nepopierateľne kvalitatívni prínos pre Čsfd jak literárne-publicistický, tak morálne etický. To, že 45% z Vás píše o kvalitách niečoho, čo ste ani nevideli, je tu "žial" celkom obvyklým javom, takže sa nad tým ani nebudem nejak veľmi pozastavovať. To, že ďaľších 45% z Vás sa k tomu ešte aj prizná, beriem ako hrdinský jav sebaospravedlnenia pripísatelný davovému šialenstvu. Upozorňujem Vás: Nebojte sa! Tieto stavy (dúfajme), čoskoro prejdú - volajú sa "pubertána neznášanlivosť a závisť". Ps: Držím palce! --- A teraz k samostatnému dielu: Nebyť môjho bráchu, Davida, asi by som sa k tomuto koncertu nikdy nedostal. Bratia Jonášovci sú perfektne vybrúsený produkt pre masy, presne tak, ako Justin Bieber. Čo ich spája? Že napriek masovému šialenstvu voči nim ich doprovádza aj davová nenávisť. Jedno je totiž neoddeliteľné od druhého. Ako povedal môj učiteľ hudobných dejín: "Naozajstná kvalita má od prvej chvíľe viac neprajníkov, než fanušíkov. Kvalita je totiž nebezpečná." Jonášovci sú všetci výborný muzikanti, a len o trošičku slabší speváci (ich hlasy sú dosť podobné, a tým pádom nevýrazné, naviac poznačené opotrebovaním z času, keď museli v dobe mutácie aktívne spievať) Ďalej disponujú vymakanými pohybovými znalosťami, ako aj prirodzeným javyskovým prejavom. Bodaj by nie - investovalo sa do nich od malička, a boli vedený čisto týmto smerom. Tento koncert je len demonštráciou funkčnosti tohoto produktu, a aj keď daný žáner hudby nie je vôbec mojou krvnou skupinou, musím uznať, že im to neskutočne šlape, nehovoriac o tom, že je to celé na !živo!, žiaden playback. Ps: To, že bol tento koncert zaradený do hodnotenia Zlatých malín len ukazuje, akou komerčnou a skazenou záležitosťou je Zlatá malina ako taká - normálny človek predsa nepriradí cenu herca spevákom z koncertného záznamu!!! Nehovoriac o tom, že aj ostatné Maliny dávajú naschval známym osobnostiam dosť často neoprávnene len pre to, aby sa o tom hovorilo - je predsa jasné, že naozaj najhorším dielam a hercom by nikto nevenoval pozornosť, tojest ani samotej cene Zlatej Maliny... 75% | HD, EN DTS | ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nejhorší to nebylo, ale komu se líbí Jonas, tak nic proti. Pár písniček je poslouchatelných, ale nejsem náctiletá fanynka vzhlížící k nim s nekritickým obdivem. ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Nejpříšernější esence demence ketrou kdy poznal tento svět. Tři vymašťený nagelovaný trotlové co neuměj vůbec nic. Kdyby tohle pustili na hřbitově tak snad mrtvoly začnou vstávat z hrobů a křičet ať to někdo okamžitě vypne. Tohle je ta nejstrašnější sračka kterou svět poznal. Vidět tohle veledílo ve 3D, to by bylo nejspíš rovnou na sebevraždu. /viděno na PC(DVDrip): 0% a odpad!/ ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Mix špatného s nezajímavým. 1) Pěkně sexy oblečené bratry Jonasovy jsem dosud viděl pouze na fotkách a moc a moc jim to seklo. Za to hvězdička. 2) Jinak ovšem nezajímavá hudba, primitivní texty, vystoupení bez nápadu, chlapci zcela bez charismatu a takové je i celé vystoupení. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

No fuj na akové nameděné blbečky se dívat ješt v 3 D do odpadu s něma jejich hudbu znám jou to nehorázné sračky ()

Forsberg11 odpad!

všechny recenze uživatele

Detský trápna akože rock pre dievčence v predpubertálnom veku, ktorým stačí že speváci dobre vyzerajú bez ohľadu na ich spev a talent. Tak toto naozaj nemusím. Fuj, je my zle... ()

casioa.... odpad!

všechny recenze uživatele

"Úplní jebáci" ktorí OPRÁVNENE za svoj pseudoherecký a anti-spevácky výkon, získali Zlatú malinu 2010. Čo viac dodať? No, asi iba to, že ich už dávno mali zakázať! Kokoti preč! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Záběry koncertů plných ječících puberťaček střídané záběry zákulisí plného ječících puberťaček. JEN PRO FANOUŠKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

towstit 

všechny recenze uživatele

ubohy daktori ludkovia tu.. Hodnotit to odpadom a napisat ze nevidel som ale viem si predstavit. a podobne komenty su trapne a mali by byt zmazane. ()

Louie odpad!

všechny recenze uživatele

To klidně může být 2000000D a pořád to bude špatný. A nezachraňují to ani hrané "dokumentární" vložky.... ()

Reklama

Reklama