Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedna z nesledovanějších a nejslavnějších módních přehlídek světa VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW se pro rok 2008 odehrává v Miami Beach. Dokumentární snímek nám zobrazuje celou přehlídku a dokonce nás nechá nahlédnout i do zákulisí. Večerem provázejí samotné modelky pod vedením Heidi Klum, Adriany Lima i české zástupkyně Karolíny Kurkové. V programu se ukáže Usher, Jorge Moreno a můžeme poznat mnoho slavných tváří v publiku. VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW není jenom módní přehlídka a modla všech modelek, je to především událost roku, kde nikdo nesmí chybět! (Duckinka)

(více)

Recenze (5)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než minulý ročník, který zdobily nejen nádherné ženy, krásné "oblečení" a velká show, ale také větší "nadhled" a více rozhovorů s modelkami, které působily více sympaticky a otevřeně. Ženy jsou tu opět krásné, o tom se nedá debatovat, ale už tu chybí zmíněné něco navíc... ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Stejně kvalitní jako předchozí ročník. Tentokrát má show daleko rychlejší tempo, ubylo rozhovoru v zákulisí s modelkami, Heidi parádní jako vždy. ()

Reklama

Reklama