Reklama

Reklama

Dokonalý svět

(seriál)
  • Slovensko Dokonalý svet

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Děj seriálu Dokonalý svět se odehrává v redakci módního časopisu Grace. Jeho hrdinky a hrdinové žijí život stejně nablýskaný, jako jsou obálky časopisu, pro který pracují.
Tak jako se různí jejich věk a postavení, liší se i problémy, které je trápí. Ambiciózní a sebevědomá módní ředitelka časopisu Michelle (Jitka Čvančarová) se v soukromí mění v oddanou milenku, která nikdy nepřestává doufat, že bude jednou povýšena na post manželky. “Moje postava profesionální módní redaktorky nebude v tom seriálu úplně kladná. Popravdě řečeno, bude to nepříjemná ženská na první dobrou. Nakonec se ale snad ukáže, že má dobrý lidský charakter,“ sdělila Jitka Čvančarová. “Netajíme se tím, že Dokonalý svět bude tak trochu Ďábel nosí Pradu po česku, nebo možná tak trošku Sex ve městě”.
Šéfredaktorka Andrea (Tereza Brodská) se naopak všemožně snaží skloubit manžela, děti a zaměstnání.
Zralá redaktorka Alžběta (Jana Hlaváčová), pro kterou je Grace vším, se snaží všemožně zachránit starý svět před novými pořádky.
Ředitel časopisu David v podání Saši Rašilova je snob, který má přehled, rád se poslouchá a moc dobře ví, že se líbí ženám.
V módní redakci nemůže rozhodně chybět talentovaný stylista Oscar, v jehož mužském těle sídlí ženská duše – citlivá a zranitelná. (TV Nova)

(více)

Recenze (287)

greetchen 

všechny recenze uživatele

Nebudu tenhle seriál hodnotit jako odpad jen proto, že ho vysílá TV Nova. Co od její vlastní produkce vlastně čekají ti, co seriál bez shlédnutí jediného dílu sepsou? Já očekávala další seriál ve stylu Ordinace atd., u kterého se dá vařit, žehlit a podobně. Má očekávání v tomto ohledu naprosto splnil a možná i trochu překonal. Má to vtip, nechybí promyšlené hlášky a díky tomu, že autorka skutečně v módním časopise pracovala, není to jen 50 minut nesmyslů. A díky plejádě zajímavých herců a docela dobře napsaných postav to má na Novu fakt překvapivě dobrou úroveň. ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Mně je celkem jedno, že tu s tolika hvězdičkama musím působit jako nenormální magor, protože mně se ten pilot celkem líbí .. jasně, je to tak trošku kopie amerických módních seriálů, ale má to celkem příjemný look a jsem zvědavá na další díly .. (jinak, na čisté 4 hvězdičky to samozřejmě není, ale na odpad už vůbec ne, proto je dávám, abych to trochu "vyrovnala" .. když extrémy, tak na obou stranách :)) aktualizace 20.10.10 - Teď už nebudu mluvit o extrémech na obou stranách (odpad vs. 4-5*) .. pro mě je ten seriál na čisté 4 hvězdičky a dokonce uvažuju, že dám 5. Opravdu po dlouhé době český seriál, který se povedl. Jasně, pro někoho, komu jsou móda a věci kolem ní ukradené to asi musí být nuda, ale pro milovníky Sexů ve městě apod. je tohle povedený seriál :-) aktualizace 3.11.10 - Ano, tak těch 5 hvězdiček opravdu dávám. Mám proto jediný důvod. Mě ten seriál prostě těší. Baví mě, zvedá mi náladu a krásně se mi u něj sní. :) ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Je blbé hodnotit podle prvního dílu, ale to už člověk pozná, jak je to režijně a scenáristicky uchopeno... Hvězdička je za Janu Hlaváčovou, která jediná je v seriálu roztomilá. Zuzana Norisová zas hraje svou tradiční škatulku a ostatní, hm, vlastně nic moc co hrát nemají. Zabít třetinu dílu focením modelek a modelových šatů snad nemůže bavit ani otrlé fanynky Sexu ve městě 2 - The Movie. ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení prvního dílu (viděl jsem ho celý). Na další díly nemám sílu a mozek mi to nedovolí. Tohle je typický český televizní odpad. Trapnost nadevše. Každý dialog a každá scéna je odporná. Herecké obsazení téměř totožné jako v ostatních nováckých seriálech, takže žádná sláva, žádný průměr a ani podprůměr. Styl jihoamerické telenovely. Takže kategorie sama pro sebe. Že to těm hercům stojí za to, se takhle ztrapňovat. Kdo tohle vymýšlí a kdo tohle schvaluje? Nechápu, jak se takové věci vůbec mohou vyskytovat v televizi. ()

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Tady se a priori nadává na všechny seriály, které vzejdou z české produkce, ale proboha, hodnoťme objektivně, podle toho, jak seriál vychází ve srovnání s konkurencí. V první řadě, Dokonalý svět obstojí technicky, protože je to jeden z mála seriálů (s Okresním přeborem a oběma Kriminálkami), na který se dá koukat - slušná kamera, normálně nasvícené, kulisy nejsou z bakelitu a často i v exteriéru. Ano, stejně jako všechny seriály je i DS příšerně nazvučen, ale na to jsme si jaksi zvykli a stojíme k televizi nastavení uchem... Scenář je prostě průměrný, ale má tu nespornou výhodu, že než aby ho chladně a bez zájmu spíchl kolektiv tv pisálků, napsala ho žena, která si světem módy prošla a vložila do něj něco autentického a psala ho s nadšením. Herci jsou vybráni sympatičtí, naštěstí se neobjevují žádní typičtí seriáloví lumeni. Koukat se na to prostě dá, místy hloupé, místy vtipné, na české poměry nadprůměrné. A kdo tu o tom píše, aniž by se pořádně zamyslel, nebo to vůbec viděl, nebo si uvědomil kontext nejen české seriálové tvorby, než to hodnotil, je vůl. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (12)

  • Když se poprvé potkaly seriálová šéfredaktorka Tereza Brodská a scenáristka Mirka Vopavová, která řídí redakci módního časopisu, zjistily, že mají tolik společného, jako by byly obtiskem jedna druhé. (Lolita)
  • Před kamerou prošlo zhruba 100 herců, 24 profesionálních modelek a řada známých osobností, mimo jiné topmodelka Simona Krainová, vítězka Elite Model Look International 2003 Denisa Dvončová či známý umělecký fotograf Robert Vano. (Lolita)

Reklama

Reklama