Reklama

Reklama

The Family Holiday

  • Slovensko Rodinné Vianoce
všechny plakáty

Obsahy(1)

Holiday Docovi sa naskytne šanca zdediť milióny.Podmienkou však je,aby dokázal Harriet, že žije poctivým rodinným životom.Keďže túto podmienku nespĺňa dohodne sa s Tomom a Amandou, že budú predstierať jeho deti.Elizabeth bude pre zmenu predstierať, že je jeho manželkou.Harriet sa chce o jeho pravom živote presvedčiť - prezlečená za sociálnu pracovníčku.Je však alergická na psov...lenže aj toho si Doc iba požičal. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je velmi sympatický vánoční film, ze kterého je cítit ta správná vánoční atmosféra a ze kterého prostě vyzařuje pohoda a dobrá nálada. A přitom námět je velmi jednoduchý. Celé je to o jednom zlodějíčkovi, který se neživí poctivě a nyní má zdědit 20 milionů dolarů. Ale má to podmínku. Musí žít spořádaným rodinným životem a mít manželku, děti, zázemí a pořádnou práci. Pronajme si tedy patrový domek, na dvě volné děti shodou náhod narazí na ulici a vezme je domů i s potulným pejskem, práci získá lstí díky kamarádovi a manželku má představovat nic netušící atraktivní chůva. A zábava začíná. Zajímavý nápad se povedlo parádně převést do filmové podoby a já jsem jen zíral, jak zajímavý vánoční film se dá natočit. Jistě, lze namítnout, že všechno, co zde v komentáři popisuji, už bylo k vidění někde jinde, že se o originalitu nejedná. Ale když se to pospojuje, tak to neuvěřitelně drží pohromadě a když se k tomu připočte, že film se odehrává ve vánočním obdodí, tak prostě nelez mít jiné pocity nežli pocity nadšení. Tenhle film se mi tedy velmi líbil, bylo to zase něco nového a neotřelého a já tedy zaslouženě uděluji čtyři hvězdičky, protože tahle záležitost si je bezesporu zaslouží. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Úplne typická televízna vianočná rodinná komédia- ničím neprekvapí, ale pri raňajkách rýchlo ubieha a keď nad ňou veľmi nerozmýšľate, tak vás miestami aj pobaví. ()

Reklama

Reklama