Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Paní >teledoktorka< se sice snaží (zakrývat TO ;-) jak může, ale d.m.s.n. se nám nějak podezřele zakulacuje... ;o))) . . . A nepomůžou jí nespíš ani ty kecy, že jste to, co jíte... Leda že by k tomu ještě chlastala... . . . Ale zase ten marketing, že... :-/ . . . Tož jedna zlomyslná hvizdička pizdička - spíš cynigicky jizlivá, jen za ten pseudozábavný bulvárně-mrdicínský princip celé téhle taškařídce... A >těším< se na (ú)děl, kdy v rámci sledovanosti pořadu přijde i paní Kateřina jednou na řadu... 8--D - - - - - (Vídáno fakt sporadicky a s lehkým znechucením - co jsou lidé schopni sežrat a pak udělat pro své zviditelnění - obČas na neprima tv Prima, komentář zde jako prázdninově napapaný mnohý - 1.8.2009) ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Sebepropagace a ukázka nechutného obžerství a sebedestrukce v marketingovém hávu s mírnou dávkou ironie a demagogie ze strany paní doktorky, která má strach sama ze sebe a proto ukazuje na druhé. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Já věřím, že ten stůl plný bůčků, klobás a limonád, co vždycky na začátku pořadu ta dietologická domina okázale vysypala do popelnice, tak štáb mimo záběr zase vyndal a dal si to spolu s tím korpulentním účastníkem na svačinku. No a možná, že si paní Cajthamlová dala taky.. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Podle mě světlá výjimka mezi jinak naprosto zbytečnými pořady TV Prima.Alespoň je více méně užitečná a pomáhá lidem,kteří mají s váhou opravdové problémy. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Proti gustu.. Jen by mě zajímaly osudy jedlíků i po nějakém čase po odvysílání pořadu, zda-li rady zafungovaly nebo je vše ve starých, tučných kolejích!! Velmi povrchově laděná reality show, která má ovšem konečně nějaký smysl.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Obézni, čo obézni?, doslova nechutne vyžratí ľudia robia zo seba blbečkov pred televíznymi kamerami a snažia sa, za pomoci protivnej doktorky Kateřiny Cajthamlovej, zhodiť nejaké to kilo. Chcú začať športovať, zdravo sa stravovať a znova pocítiť radosť zo života. Koľko im vydrží toto odhodlanie, kvôli ktorému sa zosmiešnili pred celým národom? Alebo to robili iba pre peniaze? Kam to speje? Na čo sme ochotní sa ešte pozerať? Verím, že už čoskoro zhliadneme, na niektorej z komerčných televízií, novú reality show o ťažkom alkoholikovi, čo chce prestať slopať, možno o narkomanovi, ktorý by rád skoncoval po rokoch s heroinom. Alebo hodia osprostelému televíznemu divákovi ešte niečo zvrátenejšie? Určite čosi také vymyslia. Ale pamätajte priatelia, že „Ste to na čo sa dívate“ a nie to, čo jete. * ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jsem brambůrky. Roztomilé, vysmažené, duševně křupavé brambůrky. K pořadu samotnému - zase to maločecháčství! Proč si - kurva - trošku nevěříme? Furt nějaké mindráky. Správná emerická sádlonoška narve hrdě svých dvě stě do legín a mini topu, a jak je sechci! Pravda, občas taky zblbne z nějakých televizních vychrtlin. Pročež cvičí na všemožných běhopedech a rotostrojích, v jedné ruce řidítko, ve druhé osmaženou snickersku a její prdel pak připomíná na špičku postavený trojúhelník. Což je přece bomba, ne? Kdyby náhodou přece jen zatoužila po drastických změnách, nechá si odsát pár hektolitrů omastku a to je trprve ono. Pak její sošná figura, podobná válci s několika výdutěmi a jednou splasklinou, navlečená do pár desítek metrů neoprenu potištěného hvězdopružným motivem, konečně může udivit na majami bič! A my tu děláme z komárů mamuty. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Mám pro špekouny pochopení - sama se musím hlídat, abych neskončila jako na mělčinu vyvržený vorvaň, aneb "Hýbat se a nežrat!" jak říkávala moje nebožka maminka, rovněž věčná bojovnice s nadbytečnými kilogramy. Hvězdičku proto dávám za přínos pořadu pro soutěžící mastodonty, kteří snad pod dozorem Cajthamlové a televizních kamer pochopí, že neexistuje žádná kouzelná hubnoucí pilulka a vše je pouze na síle jejich vůle. Nechceš v letadle objednávat dvě sedačky pro každou hýždi zvlášť? Zapomeň na bůček, čokoládu a povalování před televizí. Dej si na snídani tři zrnka ovesných vloček, na oběd zelný list, na večeři ředkvičku, nevoz si prdel autem, choď pěšky! Za chvíli na tobě místo špeků bude viset akorát kůže;-). Druhou hvězdičku přihazuju na vrub uspokojivému pocitu, kdykoliv pořad či upoutávky na něj zahlédnu - to si totiž můžu upřímně poklepat na rameno se slovy: "Nejsi tlustá, ty čůzo, tak se hergot snaž, ať nedopadneš takhle!" 33% Přijde mrožovitě obézní žena ke gynekologovi: "Pane doktore, vážím 150 kilo a manžel 180 kilo. Nemůžeme TO spolu dělat, protože se k sobě přes břicha nedostaneme. Mohl byste mi přešít vagínu někam jinam?" Gynekolog si jen nevěřícně zaťuká ukazovákem na čelo. "Tam ne, pane doktore, to by mi manžel rozbil koulema brejle!" ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych na to pravidelně koukal. Ale tak když už zkejsnu u TV, tak na primu občas zabrousím a paní Cajthamlové nelze odolat. "Víte jaké je základní pravidlo krásy? - Nežrat!" ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

V případě tohoto pořadu pod 3* nepůjdu, jelikož představuje zdvižený prst pro lidi, kteří mnohdy vlastní vinou narůstají do rozměrů, které jednak neprospívají jejich zdraví, a za druhé jim často činí problémy s běžným společenským životem. V případě lidí, kteří ztloustli v důsledku nemoci, jde též o prospěšný pořad. Škoda, že nebyly i epizody, kde by se radilo hubeným lidem, jak správně jíst pro nabrání váhy :) ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

ještě mi chybí trochu pohybové šikany a veřejného výsměchu, jinak ta důra mučí ty vyprasený tlouště solidně:-))) Ikdyž ty klystýry se slovy: Máte tlusté tlusté střevo, takhle brzy zdechnete! , taky stály za to:-)))) Jen ty kousky lejna, co se proháněly v přímém záběru průsvitnou hadicí mi nedělaly moc dobře! ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od diet, šílených hubnoucích postupů a zázračných metod ukazuje pořad zdravé hubnutí prakticky výhradně jídlem, spojené se zdravím pohybem. Z pořadu jsem se naučila spoustu důležitých věcí - složení jídla, množství jídla, reakce těla na hlad a na potraviny, atd. Pořad doporučuju všem, kteří se snaží zhubnout. Já kombinuju insanity workout, Jste to co jíte a výživového poradce - výsledky jsou ohromné ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No někoho to možná odradí od další porce špekáčků... Smekám před těmi co našli koule a šli do pořadu ukázat národu své špeky. Tři mrkvičky. * * * ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Zdravá výživa je jistě záslužná věc, ale nevěřím tomu, že to chutná aspoň jejím propagátorům. Hubnutí je totiž pouze byznys (postižených je hromada). A tak se budou odborníci do nekonečna rozplývat nad upravenou sójou, která je chuťově k nerozeznání od řízku s hranolkama. Přitom stačí jíst trochu méně, pravidelněji a občas se pohnout. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Lidé, zabředlí v pasti ze sladkostí a sádla, kteří se rozhodnou se přes svůj problém dostat. To chce odvahu, žrát si a kynout je přece tak příjemná věc. Jíst zdravě a cvičit je pro národ omáček a knedlíků vopruz. Paní Cajthamlová je navíc hodně přísná a to je také obrovská motivace. Rozhodně jedna z těch povedených reality show... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

A není to nakonec jedno jestli někdo váží dvacet kilo nebo 200 kilo? Cajthamlová všechno zná a všude byla a jistě svoji práci dělá dobře a přes svoji přísnost dokáže být i vlídná a umí pochválit. Rádoby odborník na výživu Havlíček vypadá jak vysušená treska a taky mu to nikdo neřekne a pokud mám při každém nákupu kontrolovat hodnoty na obalech od žrádel, pak se ani nenažeru. Jestli on má pro samé nic nedělání čas se vrtat v nepodstatných věcech, tak prosím. Tahle dvojka pomáhá lidem najít ztracené sebevědomí a dovolte abych se zasmál. Zhubnout se dá bez nich a navíc jejich přítomnost je až stresující. Pořad zabředává do stereotypu. Aktér většinou zpočátku nesouhlasí s rozvrhem, ale později se podvolí a na konci pořadu už tedy tady máme "nového" člověka co shodil přebytečná kila. Pořad je tedy asi dobrý jen pro ty co se ho zůčastní. Z diváckého hlediska je to tak nějak ničem. Tělo má jít do hrobu zhuntovaný. 40% ()

Reklama

Reklama