Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Greer County je Bill Racklin zástupcem šerifa a vypadá to, že jeho život se obrací k lepšímu. Do města se tou dobou vrací jeho láska ze školních let Annie, ale zanedlouho je unesena mexickým drogovým dealerem. Ten ji chce vyměnit za zatčeného bratra a tak nic jiného Billovi nezbývá, než se vydat do Mexika, aby zachránil Annie. (Rodriguez)

(více)

Recenze (24)

Arkos 

všechny recenze uživatele

Akční komedie, u které jsem se první polovinu slušně bavil, u druhé půlky /cesta do Mexika/, to již bylo horší. Ve filmu je několik slušných akcí, několikrát se zasmějete, několikrát budete zírat co že to má být /já např. při zpívající scéně na WC/. Takže celkově průměr a jednou stačilo. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Hneď na úvod musím napísať, že som nemal dočinenia s nijak extra vtipnou komédiou, pri ktorej by som sa išiel od záchvatov smiechu zadusiť. Partička nešikovných, zato ale svojráznych policajtov v malom provinčnom mestečku sa vie svojou nešikovnosťou dostať do rôznych situácií, ktoré sú nie vždy len komické. A tak sa stane, že divák zhliadne aj útržky nasládlej romantiky a trošku tej krimi akcie. To je zhruba všetko, čo som chcel k tomuto filmu napísať, takže sa lúčim s pozdravom: "Whiskey pre mojich chlapov a pivo pre môjho koňa". ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

To zas byla komedie, hnus velebnosti! Nuda, ztráta času. Sám nevím proč tuto hrůzu nedávám do odpadu. Začátek nebyl špatný a vypadalo to slušně, ale od 20 minuty děs... 20% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Slušná malá komedie ve stylu švédských Kopps, akorát tohle se odehrává v Texasu a policajti jsou sice líní, občas tupí, občas jim rostou parohy a sem tam jsou ožralí, ale se zločinci se umí porvat. Jednou však narazí na zloděje hnojiv, kteří nejsou jen nějakými farmáři, ale mají propojení s mexickými drogovými kartely. A bratr zadrženého si to do městečka přijede s místními šerify vyřídit. V roli nadřízeného policejní stanice hraje Tom Skerritt a evidentně si to užívá. Český distribuční název na DVD je Pivo pro mýho koně, což je hláška, kterou policajti používají v hospodě, když pařej. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Prvotina Michaela Salomona. Popravdě jsem nevydržela na tento film koukat až do konce, je to dost slabá komedie, až na pár dobrých hlášek. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bavila. Nejhustší chlápek z celé party okolo zástupce šerifa byl ten s tím lukem. Ke konci, když všichni byli v Mexicu, tak se pomaloval válečnými barvami. Pak o luk přišel a tak rozdával rány ručně. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavná řepácká komedie, u které se člověk nenudí. Má to o něco vyšší IQ než Neplodná obrana s Larrym The Cable Guyem, ale ne o moc a hlavní hrdina je tu vcelku sympatickej týpek. To, že celou dobu nosí kšiltovku, protože jeho melírovaný vlasy jsou hrozný, je už jen příjemný plus. Na konci je ještě jako bonus Willie Nelson a docela dobrá, i když krátká přestřelka. Oskary to asi nedostane, ale na deštivý opoledne je to v pohodě. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vrcholne nesympaticki herci, plane tempo a dialogy tvorili len vatovo plane plky. Plus kopa nudy, zival som pri tom a cakal, kedy sa to skonci : 30 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I když se od toho nedalo čekat nic velkýho,tak nakonec to splnilo přesně ten druh odpočinkovýho filmu se sympatickym obsazením,kterej neurazí.60%. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Na to, aby to byla parodie na akčňáky to bylo málo vtipny, pokud bych to bral jako komedii tak hodně hloupy a do kolonky solidni filmy se to taky zařadit nedá, kvůli celkové zmatenosti, nemělo to ani hlavu ani patu. ()

TheTrox 

všechny recenze uživatele

Film mne nějak nezaujal .. ano jsou zde vtipné momenty, ale jinak zde nic extra dobrýho nenaleznete. Osobně musím pochválit kameru která je zde opravdu vydařená ..... Na tento film se podívej až když nic lepšího nemáte a nebo se nudíte ;-)Celkové hodnocení: 40% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Parta ochránců zákona jedno amerického buranova zatkne při povedené noční akci vlivného mexického drogového dealera. Jako protiakci unese jeho zločinem stejně prolezlý bratr životní lásku místního zástupce šerifa Billa. Tomu nezbude, než naložit své svérázné parťáky, líného „policejního psa“ a vyrazit na bláznivou záchrannou akci do Mexika. Pozor, tohle vůbec není špatná komedie a tři hvězdičky si právem zaslouží. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Zejména začátek mě velice bavil a film jsem si opravdu užil, možná také díky tomu, že před ním jsem viděl Pach krve 2... "možná by je našel, kdyby je měl přilepený mezi nohama"... :-)) ()

R4D0 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých krátkych scén sa našlo ale ako hovorím len pár dá sa povädať že scenár filmu bol po celý čas chudobný tak isto aj herecké výkony a musím uznať že aj obvzlášť "plytké" vtipy neboli vtipné nepekná jedná hviezda... ()

Reklama

Reklama