Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Petržalka a jeho mladí policisté Franta Popelka, Libor Buček a Saška Višný – Riefenstal spolu s tiskovou mluvčí Scarlet Kosinovou a vysloužilcem – mafiánem Pepe Gregorem tvoří hlavní hrdiny groteskního seriálu o tom, jak se na svérázné policejní služebně řeší banální i neuvěřitelné případy. (oficiální text distributora)

Diskuze

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Přidala jsem ještě jednu hvězdičku, ale jen za první sérii, která mě bavila :) Jinak vím, že druhá série byla natočena právě po úspěchu reprízy první série, která měla vysokou sledovanost. 

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Nakonec se docela  bavím, ale druhá série s Hádkem, Liškou a Čtvrtníčkem mě nezajímá. Svým způsobem to odpad je, ale nenudí mě to a směju se u toho :) 

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Složenky se neptají, jinak by tolik kvalitních herců nehrálo v takové ptákovině (Vyorálek, Polášek, Jeništa). Dávám 3 za Vyorálka :) 

parody

parody (hodnocení, recenze)

Ondrej1115: Mam dojem, že všechny slovenské verze jsou lepší.

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnocení, recenze)

Slovenska verzia Profesionalov je 100krat lepšia ako Česka verzia ta nema vobec žiaden efekt

bodie_001

bodie_001 (hodnocení, recenze)

Musím všechny upozornit, že hodnotíte řadu, která ještě nebyla odvysílána. Premiéra 1.9. 2010. V této nové řadě hraje Čtvrtníček, Hádek, Liška a režíruje Matúš Libovič režisér slovenských původních verzí. Proto si myslím, že není vhodné to zatím hanit!

A.C.C.B

A.C.C.B (hodnocení, recenze)

odpad!!! ako česká verzie opad!!!! stejne ako slovenská ordinácia odpad!!!

astronanas

astronanas (hodnocení, recenze)

Já si myslim že si nemáme se slovákama co vyčítat pokud vim oni od nás okopírovali ordinaci .Podle mě je to kvalitní seriál !

Reklama

Reklama