Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Petržalka a jeho mladí policisté Franta Popelka, Libor Buček a Saška Višný – Riefenstal spolu s tiskovou mluvčí Scarlet Kosinovou a vysloužilcem – mafiánem Pepe Gregorem tvoří hlavní hrdiny groteskního seriálu o tom, jak se na svérázné policejní služebně řeší banální i neuvěřitelné případy. (oficiální text distributora)

Recenze (79)

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Aspoň, že ten Petr Čtvrtníček to hraje tak, jako by mu všechno bylo u prdele, působí to správně neosobně, jakékoliv nasazení v této věci je zbytečná snaha. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč někdo jako Pavel Liška přijme roli v takovémto paskvilu a účastní se obskurního vyvolávání ducha nováckých sitcomů 90. let ? Tohle skutečně režisérovi, scénáristovi, hercům i celému štábu přijde jako vkusná a humorná zábava...? :-o ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Kéž by se tento tzv. sitcom mohl brát jako reality show ze života skutečných policistů neboli blbci v akci. Ne, bohužel je to opravdu jen další pokus o lacinou televizní rychlokvašnou zábavu, která má snad rozesmívat pitoreskním obrazem maloměstské policejní stanice. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nakoukla jsem na jeden díl ze zvědavosti, neznalá zdejšího hodnocení, přesto v očekávání nejhoršího. Po 10-ti minutách útrpného zírání a mentálního sebepoškozování nezbývá než konstatovat, že "Profesionálové" jsou neskutečně ubohá srajda, hotový destilát trapnosti. Jsou dva důvody, proč tento nevábně páchnoucí produkt, vypadnuvší z řitě českých TV hovnotvůrců, nespláchnu až na dno žumpy, kam velmi pravděpodobně patří: A) pár dobrých herců, což je ve výsledku bezvýznamné B) neviděla jsem dost, abych měla naprostou jistotu, že se v tomto SERiálu nevyskytují i případné světlejší momenty (pátrat po nich nebudu ani omylem). 10% - slovy: deset potenciálních, laskavých, pochybných procent. ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipnost a celková tragičnost tohohle výtvoru je až bolestivá (stejně jako ztrapňování se některých mých oblíbených herců). Na druhou stranu je to ale učebnicový příklad toho, že stvořit vtipné a zábavné dílo není žádná sranda... ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Čtvrtníček,Liška,Polášek,Pyško.... a přesto odpad???Ano zcela jistě.Nevkusná trapárna,za kterou by tvůrci zasloužili pověsit na pranýř a vybóchat kule kladivem.Srovnání s Policajty z Předměstí není na místě,ty mě aspoň dokázali pobavit a ujíždět na Dagmar Ďáskové...ale tady se nedá ujíždět ani při sežrání všech lisohlávek co rostou v mechu a kapradí ;-) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Za sérii s Pyškem a vůbec starou gardou bych dal dvě hvězdičky, občas to mělo nápad. Za novou sérii odpad, protože nové obsazení je strašné a ti herci nedokáží zahrát ani fór. Takže průměr jedna hvězda. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

No to je sračka! Ano bez krupulí je to děs. To co si už dnes TV nedovolí si dovolí TV odložených a nepotřebných. Jeden díl stačil a už nechci další. Herectví,humor a celou dobu trapnost nade vše. Polášku ty asi nemáš na složenky co? ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Tak slovenský originál jsem sice neviděl, ale myslím si, že také není nějak dvakrát o co stát. A co to vlastně je? Policajti z předměstí v novém kabátě? Nebýt tu Čtvrtníčka a možná ještě Lišky, tak se o hvězdičkách nedá ani uvažovat. ()

Reklama

Reklama