Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Petržalka a jeho mladí policisté Franta Popelka, Libor Buček a Saška Višný – Riefenstal spolu s tiskovou mluvčí Scarlet Kosinovou a vysloužilcem – mafiánem Pepe Gregorem tvoří hlavní hrdiny groteskního seriálu o tom, jak se na svérázné policejní služebně řeší banální i neuvěřitelné případy. (oficiální text distributora)

Recenze (79)

Splasher 

všechny recenze uživatele

To se chce člověku až brečet, když vidí divadelní esa typu Jeništa a Vyorálek hrát v podobných eskových hitech. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tak tohle hodně bolí. Bohužel tímhle chlapy netrumfnou přiblblé seriály pro žensý, i když tam máme tolik výborných herců :( hodně smutný. ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Sranda to úplně není, občas ano. Bylo by to asi fajn, kdybychom to s naší točící bandou natočili jako naše Sakrapsy a pustili opět jen přátelům, kterým bychom se zřejmě v této poloze líbili a chápali by, jak to myslíme. V širší či celoplošné produkci se jedná o propadák, to ani nemůže jinak dopadnout s takto napsanými díly a situacemi.. 30% ()

shantim odpad!

všechny recenze uživatele

Po chvíli (dost dlouhé) nudy už jsem si při sledování řekl, že se budu smát i obehraným, nevýrazným a trapným vtipům, ale ono tam nebylo ani to. Ta trapnost není jasná, vtipy nejsou výbušné a scénář naprosto slabý. 10% hvězdiček ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad nemá Polášek zapotřebí. U policajtů z předměstí se aspoň člověk zasmál, tady by spíš plakal. ()

Miksilak 

všechny recenze uživatele

V tomto případě se snad ani o komedií nedá mluvit... Může za to špatný výběr herců v některých hlavních rolí, trapné přehrávání, amatérské prostředí, nevtipný scénář, herci, kteří na to mají, tak hrají pod svojí úroveň atd. Jedna hvězdička za Petra Čtvrtníčka, který sice hraje, jakoby měl tento seriál totálně v pi.., ale i tak působí aspoň trochu vtipně a nad všemi vyčnívá. ()

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo to nefunguje, aj napriek tomu že scenáre slovenských a českých Profesionálov sú totožné (rovnaké zápletky a dokonca aj repliky postáv)? Slovami Miňka Demoviča: To ti neviem takto z hlavy povedať. Alebo možno vlastne viem- kasting. Bez Krónera,Kostelného,Kassaia a vlastne aj všetkých ostatných to nemá šancu pobaviť. Českí herci to odohrali z povinnosti a bez záujmu, podobne ako tvorcovia ktorí len otrocky a úplne zbytočne natočili niečo, čo už natočené je ... 0% ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Totálně a tupě okopírovaná slovenská verze tohodle seriálu. Vtipy, situace-prostě kompletně se vším všudy. Ale je to docela taková hloupá zábava pro nenáročného diváka, co ocení podobně dělaný humor, kdy si tvůrci jsou vědomi debility svého díla a započítalito do svého záměru. Dovětek: po skouknutí vícero nových dílů a obsazením mých oblíbenců, musím * přidat. A myslete si o mé osobnosti co chcete. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle blyo pro mě hodně veliké zklamání. Čtvrtníček je někdy schopný vyprodukovat něco skutečně dobrého (Ivánku, kamaráde), ale pak přijde s takovouhle pitomostí. Jinak se to nazvat nedá. ()

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

Mohlo by to být horší? Asi ne, předpokládaje, že seriály, které se snaží vypadat vtipně, dopadají celkem obstojně, ale za celou dobu jsem se s ničím takovým nesetkal, herci jako Čtvrtníček nebo Liška, by mělo co předvést, ale stejně jako divák musí tušit do jaký sračky to vlezli.... ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem shodou okolností první díl, a opravdu jsem nechápal, proč si tv barrandov myslí, že na podobné odvary naláká diváky, ještě té jejich "cílové" skupiny. Asi to jsou chovanci dr. Chocholouška. Stokrát recyklované vtipy, stokrát recyklované postavy, již nikdy více. ()

waits odpad!

všechny recenze uživatele

Aha, tak takhle se taky legrace vyrábí. Barrandovu poradím: Pedtočený smích příště namíchejte na nějakou španělskou telenovelu nebo v podstatě na cokoliv, třeba na polední rozhovory s politiky o dph, divák bude oblažen co se týče humoru zhruba stejně. Hrozné! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Banda neschopných policajtů, jako vystřižených z našich klasických vtipů. To že se naženou do jedné místnosti pánové Polášek, Liška nebo Čtvrtníček nezaručuje srandu za každým rohem, ba naopak! Asi jsem moc malá republika na to, abychom natočili kvalitní sitcom (teda sorry Ozzáku). ()

Reklama

Reklama