Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Petržalka a jeho mladí policisté Franta Popelka, Libor Buček a Saška Višný – Riefenstal spolu s tiskovou mluvčí Scarlet Kosinovou a vysloužilcem – mafiánem Pepe Gregorem tvoří hlavní hrdiny groteskního seriálu o tom, jak se na svérázné policejní služebně řeší banální i neuvěřitelné případy. (oficiální text distributora)

Recenze (79)

dessa 

všechny recenze uživatele

S odstupem času musím svůj komentář a hodnocení změnit, příště se nebudu ukvapovat. Dvě hvězdičky za Pyška a Poláška, tyhle dva herce mám rád, občas hodí pěknou hlášku i zde... ()

Realmond 

všechny recenze uživatele

Mě to baví a taky se u toho nasměju, je to taková oddechovka a člověk si u toho odpočine a nemusí u toho moc přemejšlet a tak to má být. :-D Jinak mý favoriti tam jsou: J. Polášek, P. Liška a P. Čtvrníček. ()

007. 

všechny recenze uživatele

Viděno 10. dílů, nejvíc jsem se pobavil s Liborkem (zatíkání kolegyně na konci prvního dílu bylo asi to nejlepší, co v tomto seriálu bylo). 43% ()

TSZ odpad!

všechny recenze uživatele

Čeští Profesionálové nejsou ani tak seriál, jako spíš takové nedefinovatelné "cosi", co vypadá neuvěřitelně amatérsky a bizardně (obávám se však že to nebyl umělecký záměr, pokud ano tak jsem ho nepochopil). Rozhodně si díky tomu budu mé první setkání s TV Barrandov pamatovat ještě dlouho a nejsem si jistý, zda se mi podaří na něj vůbec kdy zapomenout, aniž bych musel použít nějaká psychoanalgetika či sáhnout po těžkých drogách. ()

SKreyn odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto som fakt nečakal. Je to totálne celé okopírované od slovenského rovnomenného seriálu Profesionáli. To je hnus, keď niekto ťaží z iného seriálu a nedá si ani tú prácu zmeniť na tom niečo. Jediné, čo zmenili, sú mená policajtov, inak úplne všetko ako cez kopirák a ešte to úplne posrali. Je to hnus, velebnosti! ()

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám Odpad a škoda že nejde dát záporná hvězdička, protože tahle sračka májová si ještě dovoluje parazitovat na dobrém jménu britského originálu. ()

jns odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud má někdo z vedení TV Barrandov tak dementní nápad jako je točit 40ti minutový (!) sitcom za 1 natáčecí den a naivně si myslí, že to zachrání známí a vesměs šikovní herci, pak nemá na své pozici co dělat... ()

henrycruel odpad!

všechny recenze uživatele

Proč je v módě všechno kopírovat od Slováků? A ještě z toho vytvořit totální hovadinu, která neni ani trochu vtipná a akorát se tím tvůrci ztrapnili. Slovenská verze tu naší převálcuje jak nic! ()

EVIM odpad!

všechny recenze uživatele

Ježišmarjááááá....., co to jéééééé!!!!!. Viděl jsem deset minut a bylo to pro mne posledních deset minut u tohoto seriálu!!!! ()

Reklama

Reklama