Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velmi otevřené rozhovory jedné z nejkontroverznějších postav českého kulturního nebe s jinak uzavřenými hosty. V talk show Jan Saudek vyzpovídá např. Báru Basikovou, Jana Hřebejka, Josefa Vojtka, Báru Nesvatbovou, Jiřího Berouska, Táňu Kovaříkovou, Štěpána Mareše a další. Na seznamu uvažovaných hostů nechybí ani Eva Holubová nebo Vilma Cibulková, architekti Jan Kaplický a Bořek Šípek nebo herec Oldřich Kaiser a počítá se rovněž s pornoherci Paulou Wild a Robertem Rosenbergem. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (74)

Delaney odpad!

všechny recenze uživatele

Nudnej, nevtipnej, nezajímavej, namyšlenej... Hosti se většinou zjevně nudí a cítí trapně ve společnosti člověka, kterej si říka vtipy sám pro sebe a neuvědomuje si, že nikdo se jim nesměje... Vzhledem k tomu že TV Barrandov tento pořad pojala jako rozjezdový, mám už bohužel obraz o celé televizi... Ale klid pane Saudku, nesmějeme se s Vámi, smějeme se Vám ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Janu Saudkovi se asi rozbil foťák nebo ho už to focení nebaví, protože jinak si nedovedu vysvětlit, proč vlastně vlezl do takovýho pořadu. Dneska si evidentně může udělat talkshow kdokoliv, ale jaká bude kvalita, to záleží právě na moderátorovi, kterej prostě musí být zdatnej a ostřílenej v tomhle oboru. A to pan Saudek teda rozhodně není. ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší talk show na světě!! Nikdy v životě by mě nenapadlo, že se bude Jan Saudek cpát i do telky - bohužel opak je pravdou. Televize Barrandov mě nechává chladnou co se týče vysílaných filmů a pořadů, jelikož na ni přepnu jen ojediněle, když si náhodou zapnu televizi a to je jen někdy. Bohužel jsem viděla tuhle talk show a brutálně mě naštval Saudek, když cokoliv co host řekl nějákým způsobem zhodil nebo podivně a nevtipně okomentoval. Nejlepší je jeho skákání do řeči a po většinu pořadu neprůhledné černé sluneční brýle - nešvar moderní doby přenesený do televizního pořadu mě jen utvrzuje v mém právoplatně zvoleném hodnocení ODPAD! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Drahouškové, chlapečci a dívenky! Toto som začal pozerať nejakým zvrhlým omylom... a potom som si na to zvykol a začalo ma to baviť. Faktom je, že keď som si k tomu sadol prvé razy (zrejme som sa večer nudil a otrávene som prepínal kanály), bol som prekvapený, že niekto obsadil kontroverzného fotografa Jana Saudka do polohy moderátora. Saudek je ako moderátor absolútne nevhodný, strašný a príšerný. A práve vďaka tomu sa na túto otrasnú talkshow dá pozerať. Je to totiž také zlé, až je to srandovné. Saudek vyložene trepe blbosti (v lepšom prípade, niekedy ani to) a je ako moderátor nevhodný a úplne mimo. Avšak práve vďaka tomu má jeho show taký zábavne obskúrny potenciál. On koľkokrát ani nevie, čo by povedal, ale tuší, že ak neotvorí ústa, zavládne v štúdiu hrobové ticho a to nesmie dopustiť. A tak povie najbližšiu blbosť, aká mu napadne. Napríklad chce poďakovať hosťovi za účasť v jeho show (ak show nie je trošku prisilné slovo, ehm) a plánuje uviesť ďalšieho. No starý hosť zostáva sedieť a vraví, že by ešte zostal. Na to Saudek WTF začne splietať o tom, že raz mu po nohe liezol strašne gigantický pavúk. Proste kto nevidel, nepochopí (a hlavne neuverí). Saudkove sexuálne narážky sú na samostatnú kapitolu. ()

Eisenmann odpad!

všechny recenze uživatele

Jenom protože lidi rádi koukají na Krausovy show, tak to nemusí znamenat, že lidi budu koukat na věc s podobnou koncepcí, která je tak příšerně nudná. Tahle nuzná atrapa na talk show je jen krok do prázdna začínající televize. Poslední dobou ale pozoruji, že některé barrandovské pořady už se pomalu zlepšují. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama