Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velmi otevřené rozhovory jedné z nejkontroverznějších postav českého kulturního nebe s jinak uzavřenými hosty. V talk show Jan Saudek vyzpovídá např. Báru Basikovou, Jana Hřebejka, Josefa Vojtka, Báru Nesvatbovou, Jiřího Berouska, Táňu Kovaříkovou, Štěpána Mareše a další. Na seznamu uvažovaných hostů nechybí ani Eva Holubová nebo Vilma Cibulková, architekti Jan Kaplický a Bořek Šípek nebo herec Oldřich Kaiser a počítá se rovněž s pornoherci Paulou Wild a Robertem Rosenbergem. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (74)

A_FISH odpad!

všechny recenze uživatele

TV BARANDOV JEDE! Po Koko TV a jejich Policii Horní Počernice, nám nabízí další perlu, "talkshow" Jana Saudka, ve které "mistr" není schopen vést ani minimálně smyslupný dialog. Trapné stejně jako je pan Saudek trapný sám. Nechápu jeho humor - stále dokola se opakující rádoby vtipné plky o tom jak se mu nedaří v tom či onom, stejně, jako nechápu jeho "umění" - stále dokola se opakující motiv jedné či několika tlustoprdek před shnilou zdí... Děkuji za pozornost a uděláme si na závěr společně pěknou barevnou fotografii, jé já nevím jak se ten aparát zapíná... no, to je trapas přátelé... ()

mi-ib odpad!

všechny recenze uživatele

Tady přesně platí staré rčení: "Ševče, drž se svého kopyta". Viděl jsem jeden díl a přiznám se, ani né celý. Neubráním se ovšem srovnání s Kraousovým Uvolněte se, prosím. A v tomto měřítku, talkshow Jana Saudka zcela propadá. Hlavně mi vadilo Saudkovo neustálé sebeironizování, které Kraus použije jednou za pět dílů a je to vtipné, ale pětkrát za jeden díl... Saudek je určitě osobnost a v životě jistě něco dokázal, přesto v roli moderátora talkshow mi vůbec nesedí a jeho humor taky ne. ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší talk show na světě!! Nikdy v životě by mě nenapadlo, že se bude Jan Saudek cpát i do telky - bohužel opak je pravdou. Televize Barrandov mě nechává chladnou co se týče vysílaných filmů a pořadů, jelikož na ni přepnu jen ojediněle, když si náhodou zapnu televizi a to je jen někdy. Bohužel jsem viděla tuhle talk show a brutálně mě naštval Saudek, když cokoliv co host řekl nějákým způsobem zhodil nebo podivně a nevtipně okomentoval. Nejlepší je jeho skákání do řeči a po většinu pořadu neprůhledné černé sluneční brýle - nešvar moderní doby přenesený do televizního pořadu mě jen utvrzuje v mém právoplatně zvoleném hodnocení ODPAD! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dokážu pochopit, že je Jan Saudek uznávaným fotografem, že má rád krásné ženy, nahá těla, sex…ovšem když jsem viděl tu sbírku jeho ženských /partnerek tak mi to moc dohromady nejde. Ale to je jeho věc…fuj…No nic, tento pořad není vyložená sračka, občas se u něj i pobavím, ale hodně záleží, koho si zrovna „mistr“ pozve…Občas je to totiž nehorázná nuda, co si budeme nalhávat… ()

Delaney odpad!

všechny recenze uživatele

Nudnej, nevtipnej, nezajímavej, namyšlenej... Hosti se většinou zjevně nudí a cítí trapně ve společnosti člověka, kterej si říka vtipy sám pro sebe a neuvědomuje si, že nikdo se jim nesměje... Vzhledem k tomu že TV Barrandov tento pořad pojala jako rozjezdový, mám už bohužel obraz o celé televizi... Ale klid pane Saudku, nesmějeme se s Vámi, smějeme se Vám ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama