Reklama

Reklama

Zankoku hanten

  • USA Cruel Restaurant
Japonsko, 2008, 74 min

Režie:

Kódži Kawano

Hrají:

Mihiro

Obsahy(1)

Na pláži je vylovena useknutá lidská ruka. Náhodou přítomná reportérka se pouští do pátrání, které ji záhy dovede až k malé restauraci, v jejímž okolí bylo v poslední době zaznamenáno několik zmizení. Což už vzbudilo podezření policie, stejně tak i příbuzných pohřešovaných. Nemůže to všechno náhodou souviset s výrobou těch lahodných masových taštiček, kterými je podnik proslulý? (VanTom)

(více)

Recenze (14)

Campbell odpad!

všechny recenze uživatele

Oficiálně nejhorší Japonský horor jaký jsem viděl. Skloubení Japonský uchylnosti, hororu a gore se mi zdálo jako dobrej nápad, nicméně to co následovalo nemá obdoby. Masturbace, zabíjení, mrzačení, perverznosti.... To jsou moc hezké věci ale v tomhle veledíle tak zmršeně udělány že bych zvracel. Všechno vypadá uměle a strašně nepřesvědčivě. Po dokoukání jsem zjistil že film trval 75 minut mě to přišlo jako celej den. herci se mi vůbec nelíbily hlavně ten fousatej chlápek byl strašně debilní. Celej film byl jeden velký průjem ze slona. Po dlouhý době dávám čirej odpad. ()

zvrator 

všechny recenze uživatele

Kamila Magálová a jej fanusici z by v tom mozno tiez nasli inspiraciu...hlavne v scene s dresingom na stole v kuchyni...:)myslim,ze k tomuto hororu? by sa hodil aj privlastok komedia ci parodia (hudobny podmaz v istej pasazi je do ucha volajuci a podobnych scen je tam viac) castejsie som sa zasmial,ako "bál"...ak by som to mal brat len ako horor,tak by som to hodonotil podstatne skromnejsim poctom..."šikmožltý" humor sa tu nezaprie,obcas je to klasicky otravne a niekedy ostava uz len s usmevom chytit sa za hlavu,ci si robia zo mna srandu alebo je to myslene vazne...no prave (aj) taketo veci sa mi vo filme pacia+ taštičku slečny Lin by som ochutnal aj ja...:)..takze celkovo..3,5/5 ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ujeté, opravdu ujeté, jak jen Japonci umí být. Jenže snad až moc ujeté na to, aby to nebylo nudné a nějak dokázalo udržet pozornost. Ano, masturbující, znásilňovaná a souložící Japonka a tajemství výroby taštiček jsou zajímavé a člověk se jim věnuje naplno, ale těchto scén je na celý film málo. Zbytek je opravdu bizar, ovšem v tom blbém smyslu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Asijské filmy ještě do nedávna patřili k mým vůbec nejoblíbenějším, postupně však jejich místo začínají přebírat severské a španělské kousky. Už delší dobu jsem nenarazil na pořádný asijský horor, který by mne okouzlil tak jako kdysi (Kruh, či Nenávist). Možná to bude i tím, že jsem se zaměřil spíše na hodně ujeté a morbidní kousky, které s opravdovým uměním moc společného nemají. Asijské prasečinky však prostě taky určitě stojí za pozornost a ty japonské obzvlášť. Docela překvapivý byl pro mne výběr herečky do hlavní role, která si tu a tam zahraje i v klasickém pornofilmu. Dle toho taky vypadal její výkon – v erotických pasážích ušel, ale když mělo dojít k normálnímu hraní, nešlo si nevšimnout přehrávání. V tom však nebyla sama. Každopádně finální odhalení „tajného receptu“ stojí za to. Taky bych určitě ochutnal . Hororová stránka filmu však musela ustoupit dost do pozadí, protože většina filmu připomínala spíš komedii a to dost podprůměrnou. Gore efekty srandovní, ale na první pohled až moc umělé – to však nezabránilo tvůrcům vytvořit něco tak „morbidně šíleného“, že na to asi jen tak rychle nezapomenu. 50% ()

Toto 

všechny recenze uživatele

Čistým hororom by som to za žiadných okolností nenazval. Je to skôr hororová komédia s prvkami erotiky. Nesmie sa brať príliš vážne, či už hereckými výkonmi (i keď hlavná herečka bola zlatulinko peknučká), alebo spracovaním. Napriek tomu, že takýto druh filmu nepatrí k mojím vyhľadávaným, nesmierne som sa bavil. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama