Reklama

Reklama

Postrach Dennis o Vánocích

  • USA A Dennis the Menace Christmas (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Pan Wilson je zase na pokraji zhroucení. Má totiž za souseda šestiletého Dennise Mitchella, který je opravdový postrach okolí. Jakékoliv setkání s hochem, který starého muže miluje, končí katastrofou. A ke všemu se blíží Vánoce, které Wilson vůbec nemá rád, a jeho žena ho nutí, aby s ní šel na besídku, kde Dennis vystupuje. Nemýlí se, když předpokládá, že to zase špatně dopadne. Chlapec vypustí krocana a v následném chaosu se nedobrovolným účastníkem dortové bitvy mezi dětmi stává i Wilson. A aby toho nebylo málo, tak se ocitá v nemocnici, protože do něj Dennis narazil jízdním kolem. Bohužel chlapcova snaha zlepšit vzájemné vztahy situaci spíš zhoršuje. Kdoví, jak by to dopadlo, kdyby se neobjevil anděl, který má předat ducha Vánoc někomu, kdo to opravdu potřebuje... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

jamoje 

všechny recenze uživatele

prečo sa niekto snaží natočiť novú verziu tej krásnej Vianočnej koledy a nasilu tam pchá nejakého hyperaktívneho chlapca? hrozné, nudné, ani trošku vtipné.... no snáď až na ten vtip o prezidentských dvojčatách Marty Kate a Ashley..... a tiež ste vedeli už od štvrtej minúty filmu, že na konci začne snežiť??? ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálny zvratok, hnus, sračka, obludnosť najvyššieho rangu. Niečo tak odporne komerčné by mali zakázať, aby ľuďom neprivodilo zdravotné problémy. Pre deti absolútne nevhodné, ak si odmyslíme poslednú trojminútovku. Nehanbili sa ani zneužiť reči o kapitalizme, aby to obrátili k svojmu hnusnému prospechu. Globálne otepľovanie, gýčové ozdoby, zneužívanie rečí o materiálnych darčekoch, čierny Santa Claus, to bolo na mňa veľa. Režisér Ron Oliver je postrach sám o sebe. Takýto brak je vážne škodlivý, nie je na ňom takmer nič dobré a ľudia, ktorí tomu dali viac ako jednu hviezdu a aj tú udelenú len kvôli záverečnej trojminútovke, určite nie sú duševne v poriadku. Ak sa to niekto rozhodne pustiť, mal by predtým upozorniť, že vážne škodí vám a vašim deťom. Vymývanie mozgov, aké vídam často iba u týchto vianočných doplnkov známych filmov. Ešte ohavnejšie je, že tieto veci vysielajú komerčné televízie. Zneužitie, prekrúcanie, zavádzanie, klamstvo, skrátka to nemalo nikdy vzniknúť, toto je klasická americká manipulatívna blbosť. ()

Reklama

July 

všechny recenze uživatele

Možná to nebylo až tak hrozné a spíše by odpovídaly 2*, ale tento druh amerických filmů má na následek, že se už při pouhém zaslechnutí slov "duch Vánoc" osypu a utíkám pryč od obrazovky. Dokonalý příklad toho, jak rádoby-zábavnost a rádoby-didaktičnost sklouznou do trapnosti až k nevydržení. Divák má po zhlédnutí chuť bojovat za základní lidské právo být mrzoutem, když se člověku chce... ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

17.Deň filmového adventného kalendára. No tak na Postrach Denisa si pamätám iba z detstva, ako maly krpec som videl nejaký ten film kde sa objavil. Tuto vianočnú klasiku ale nie. A na moje prekvapenie fakt málo percent, očakával by som o niečo viac. Minimálne 50ku by som tomu dal. Aj keď detskými očami sa na to pozerá inak, ten Denis mi prišiel trošku otravný a ten jeho sused ešte viac . Už iba týždeň do Vianoc. 3* ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Zajímavé. Třetí díl o Dennisovi je zde lépe hodnocený než druhý díl Dennis postrach okolí znovu zasahuje. Přitom já mám dojem, že trilogie o Dennisovi má sestupnou tendenci. Ostatně, celé je to zajímavé. Na každém filmu o Dennisovi se vystřídali jiní herci, režisér i scénáristi. A konkrétně Ron Oliver se krom jiného podílel i na posledním díle Beethovena, který je taky s hodnocením na štíru. Žádné známé projekty na kontě nemá. To scénáristka Kathleen Laccinole dělala jen tohle a Dr. Dolittle 4. Tak jak tento film asi může vypadat. Zatím co v předchozím se štáb alespoň pokoušel, i když leckdy hrozně amatérsky, o nějaký ten vtípek či humornou situaci, zde toho příliš neuvidíme. Wilson je často něčím nebo někým porážen a soustavně je mu demolován byt. Humor veškerý žádný. A protože je to Vánoční díl máme tu i kouzelného anděla v převleku Santa Clause. A protože jsme ve 21. století musí to být pochopitelně černoch. Pan Wilson vzpomíná na své dětství a přesto, že malý klučina udělá škodu za čtyřicet tisíc je mu odpuštěno a navíc je prohlášen za "letos moc hodný chlapec". Vánoční poselství bych pochopil, ale poselství, že když doma, sousedům či ve škole uděláte škodu, bude vám odpuštěno jen proto, že jsou Vánoce , se asi dospělým moc líbit nebude. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama