Reklama

Reklama

Během plavby přes Bermudský trojúhelník se astrokartograf Rupert Garcia pokouší rozluštit podivnou starou astronomickou mapu. Když loď vpluje do zlověstné mlhy, objeví se pirátský koráb plný zombií, který je napadne. Kapitán Skunkbeard s prvním důstojníkem Wallym však marně hledají v podpalubí dobře ukrytého Ruperta. Mezitím Fred s přáteli a rodiči Peggy a Skipem vyráží na narozeninovou plavbu, která povede přímo přes Bermudský trojúhelník, a ředitel plavby Sunny St. Cloud jim slibuje hrůzostrašnou zábavu. Všechny záhady a strašení, které St. Cloud pro cestující připravil, však Fred s přáteli hravě odhalí, čímž naštvou ostatní, kterým kazí zábavu. Situace se změní, poté co zachrání trosečníka Ruperta, který jim vypráví o pirátských zombie. Fred a jeho přátelé předpokládají, že i to je další fingovaná záhada, připravená St. Cloudem, jenže ten nemá o ničem ponětí. Vzápětí na palubě přistane anglický milionář Biff Wellington a večer vystoupí během maškarního večírku záhadný hypnotizér Mysterio, který si pro ukázku svých schopností vybere Shaggyho a Scoobyho. Ti jsou ale proti jeho hypnotizérským schopnostem odolní, na rozdíl od publika, které upadne do transu, kterému uniknou jen Rupert a Skip, kteří právě zkoumali z okna podivnou mlhu. Z té opět vyskáčí pirátské mrtvoly a napadnou loď. Když nakonec zmizí se svou plachetnicí v mlze, zůstanou na poškozené lodi jen Fredova parta a Rupert. Konečně jim dojde, že nejde o hru, ale o skutečnou záhadu, a pustí se do pronásledování. Zdá se, pirátům jde o záhadný mystický meteor, který se kdysi zřídil do oblasti Bermudského trojúhelníku a mohl by být nalezen právě s pomocí Rupertovy mapy. Odhalení, které partu po řadě podivných zážitků čeká, je však spíš překvapivé než děsivé. (TV Nova)

(více)

Recenze (19)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Opäť ďalšia Scooby-Doo celovečerná klasika, ktorá si ide vo svojich zaužívaných koľajách a v zásade nesklame. Pokiaľ máte radi zombiekov, Scoobyho hlášky a celkovo túto partiu, tak si prídete na svoje. Je to podobné Zombie Islandu, ale o niečo horšie a menej zaujímavé. Na jedno pozretie ale fajn. 65 % ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha dalších záhad notoricky známé party, která se tentokrát vydává do všemi tajemstvími obehnané oblasti - do samotného Bermundského trojúhelníku. Opět nechybí staré známé fórky Scooby-Dooa a Shaggyho, a myslím, že si zde najdou své hlavně menší děti. Zkrátka průměrně natočený animák, který je skvělý na zaplácnutí volného dopoledne. ()

Reklama

keoma26 

všechny recenze uživatele

poctivý mix dobrodružství, humoru a hororu, ta klasická animace hezky ladí s klasickým příběhem, jednoduché vyprávění se doplňuje s komiksovou "retro" kresbou - pro vyznavače mořské romantiky, lodí i pirátských příběhů, včetně kanonického Ostrova pokladů, je to skoro povinnost, ale samozřejmě nejlíp se film sleduje s dětmi, bez kterých bych se k tomu stejně asi ani nikdy nedostal. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Začnem teda pirátmi. Tí vyzerali naozaj skvostne, radosť sa na nich pozerať. Celkom dobre by zapadli k zombíkom zo Scooby-Doo on Zombie island. Celkom dobrý príbeh a zaujímavý nápad s tou tajomnou plavbou do Bermudského trojuholníku. Len tak mimochodom ten boháč, nebol len tak náhodou inšpirovaný Tonym Starkom?! Či videla som to len ja? ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tentokrát si parta Záhady s.r.o. musí poradit s piráty a Bermudským trojúhelníkem. Vlastně se děj neodlišuje příliš od jejich běžných příběhů. Nevím, zda toto záhadné místo světa se již v seriálu někdy objevilo, ale pokud ne, tak se to nabízelo, a už velmi dlouho. Neřekl bych, že je to špatný film, své vtípky si tam asi každý najde, je to vlastně standart této skupiny hrdinů. Na druhé straně nic objevného. Ovšem hudba se povedla. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama