Reklama

Reklama

Fili tis... Zois, To

  • USA Kiss of Life
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Na slunném řeckém ostrově se protnou osudy nájemného vraha (Katerina Papoutsaki) a jeho oběti (Themos Anastasiadis) s osudem nejistého a frustrovaného mladého muže (Laertis Malkotsis). Zápletka, táhnoucí se celým snímkem jako červená nit, vede neomylně všechny aktéry tohoto komorního snímku k jedinému správnému konci. (hiczech)

Recenze (5)

emma53 

všechny recenze uživatele

Jen tak jsem si lebedila na jednom nádherném ostrůvku v Řecku, vychutnávala si moře, vánek, sluníčko a kde ta zápletka nebyla pro mě tak podstatná, jako ta dovolenková pohodička. Anastisi, přece jen by jsi měl držet nějakou dietku, Sofie a ty buď ráda, že jsi prozřela. A co ta kráska Zoe? Doufejme, že ty ryby umí chytat a když ne, je tu stále Paschalis, který jí rád pomůže a chtěla bych mu říct, že se rozhodnul moc dobře. A koukejte mě pozvat, máte to tam úžasný.........neobjektivně jdu o level nahoru.....prostě je to jen prima relaxík. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Oceňuji poměrně vysokou přesnost v lokalitách. Na začátku filmu Paschalis opravdu běží po Milu, sice první záběr je z nejvyššího místa v Place, pak je najednou v Tripity a horko těžko by za takovou chvilku doběhl až do přístavu v Adamas, ale taky to mohli filmaři naflákat kdekoliv. No a na Sifnu, kde se odehrává celý zbytek filmu, si asi těžko Anestis odskočil na procházku do kostela Επτά Μάρτυρες Σίφνος v Kastru, když má barák na pobřeží nad klášterem Chrisopigi (tam jsem spal na pláži), je to 12 kilometrů. Ovšem jako reklama na Sifos a Kyklády obecně je to dokonalé. Hudba, lokace, kamera, představitelé, erotika, zápletka. Scénář trošičku slabší, ale to už tak bývá. Jsa ovlivněn krásou Kateriny a našimi Kyklády, dávám plný a doporučuji jako instruktážní video, proč jet na dovolenou k nám na https://cs.milosvillage.com/ Můj domek si můžete snadno rezervovat. Představitel bohatého podnikatele Themos Anastasiadis byl neskutečně sympatickou postavou, škoda že mu nebyl přán delší život. ()

hiczech 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem narazil jen opravdovou náhodou. Po prvním shlédnutí jsem byl rozhodnutý oznámkovat film jako čisté béčko. Ovšem... naštěstí jsem se na film podíval ještě jednou. Nečekejte akční trhák ani kdovíjak propracované zápletky. Možná detailisté jako já narazí na několik, řekněme nepřesností. Přesto se od filmu nějak nemohu odpoutat a nepustit si ho občas znovu, když chci například změnit své rozpoložení. Ptáte-li se mě proč mě film zaujal - nevím. Viděl jsem už lepší erotickou scénu, viděl jsem už mnohem lepší scénáře a dal filmům míň. Snad je to tím jemným humorem, snad dialogy jednotlivých postav nebo možná bezchybným herectvím především Paschalise (Laertis Malkotsis) ale nejen jeho. Možná mě dostal hudebni doprovod filmu. Ale nejspíš to všechno dohromady :) Za tím, kolik jsme dal si proto stojím. Oficiální trailer neexistuje. Snad vezmete zavděk tímto oficiálnim videoklipem k filmu. YTB ()

leneaqua 

všechny recenze uživatele

Tento film mě neskutečně pobavil a oslovil. Nečekala jsem žádný závratný scénář a film na Oscara a tudíž jsem byla nadmíru spokojená. Nenudila jsem se a to je hlavní. Film utíká svižným krokem a než se nadějete, běží už závěrečné titulky. Zápletka byla zajímavá, i když ne ojedinělá. Každopádně za mě mohu doporučit, skvělá záležitost. ()

Reklama

Reklama