Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je sústredený na úspešného spisovateľa, ktorý sa vracia domov na záverečnú ceremóniu maturujúcich študentov aby predniesol prejav. Shasta O'Neil (Hilary Duff), zvodná stredoškoláčka, flirtuje so spisovateľom a pozýva ho na prechádzky. (Tony DiNozzo)

Recenze (26)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo skvelé. Veľmi uveriteľný príbeh o spisovateľovi, ktorý svoje traumy zo strednej pretavil do úspešnej knihy a teraz sa po rokoch vracia domov a musí sa s nimi konfrontovať naživo. A to vrátane niekoľkých bizarných situácií. Síce to mohlo byť aj lepšie, výsledok je veľmi zábavný homecoming film. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Winona v pohodě (prostě to z ní vyzařuje), Hilary se prodá díky vzhledu a hlasu, zato hlavní hrdina takový neslaný nemastný - pomohl mi zodpovědět jednu otázku - jak by vypadal rozhovor ve filmu, který by ví připomínal realitu - ne takový typicky pohodový, jak si mají co říct, ale trochu trapný, jak jeden neví jak na to a trochu to vázne. No, nevypadá to nic moc, radši se nechám od filmařů dál balamutit. Jo, film jsem strávil, nenudil jsem se (jak tu v komentářích někdo tvrdil), určitě jsem se naválel smíchy, ale je to taková pohodová oddechovka, která neurazí a mně vyhovovala. Autor bestselleru přijede po 19 letech do rodného města a vrací se k nedořešeným "problémům" z puberty. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Budem sa robiť, že nevidím ako to hodnotí väčšina, lebo to vidím inak. Začiatok trochu suchý, dievča prechádza školskými detektormi a služba u brány sa pýta, prečo jej pípa niečo na bruchu, mala tam samozrejme piercing, ale zarazilo ma, že to si ho dala ako cez noc? Však tam zrejme chodí dennodenne. Ale ešte som sa ukľudnil, nech sa nerozptyľujem zbytočne, treba tomu dať šancu. A urobil som dobre, toľko ozajstnej srandy som si už dlho neužil a pritom bola taká jednoduchá, normálna, nič prehnané, že mám pocit, že megakomerčné filmy sa niekedy nadhodnocujú kvôli nedostatku napozeraných iných filmov a kvôli stádovému efektu. Tento film mi je srdcu blízky z mnohých dôvodov, ktoré už tentokrát nebudem rozpitvávať a nechám si ich pre seba. Chlapík volá starej známej po mnohých rokoch, to už samo o sebe bolo niečo a ono sa to vyvinulo v krásny vzťah úplne prirodzene, samozrejme musí zniesť nezmyselné útoky na seba, keď je vždy on tým zlým a dostáva sa aj do hlúpych situácií, ktoré mu nepridávajú. Ples s mladým dievčaťom, následná typická nepovolená americká párty, zničené auto a vysmiatie jej otcom som si ozaj užil. Na pohode mi však nepridali zbytoční homosexuáli, naviac keď jeden z nich sranduje o Bohu a ten typický sex v každom filme, no medzi tými nenáročnými romantickými komédiami to bolo úžasné. Hilary Duff je krásna a stále hrá skvelo a vidieť takto Winonu Ryder bolo pre mňa príjemným spestrením. Mark Polish u mňa opäť zabodoval po Astronautovi. Návrat domov ako zo sna a pritom stačí zostať skvelý. :) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

na vztahovky a na medziludske vztahy chcem pozerat filmy klasika a hodne talentovaneho rezisera menom Woody Allen. Toto bola planoba zo vsetkych uhlov pohladu, este aj tie kulisy boli ... plane. 30 % ()

LTeez 

všechny recenze uživatele

Důvodem, proč jsem shlédnul tuto komedii byl, přiznám se, Jon Cryer.... Řekl bych málo vtipné, někdy trapné... Dost hvězdné obsazení na to, jak na vás film zapůsobí..... Nejhorší koment - Maroško :D ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Není to druh komedie určený k sérii výbuchů smíchu po celé délce stopáže, protože humor je zde spíš suchý, ovšem právě to parádně zapadalo do celkového melancholického vyznění. A proto ani zdejší kritiku Marka Polishe nechápu, neboť i jeho výkon do této mozaiky seděl. Pokud očekáváte hurá komedii, tak se tomuto snímku vyhněte a pusťte si třeba Ace Venturu. V tomto díle jde totiž o něco jiného. Jde o to ukázat, že lidé sice dospívají a s postupem života se mění, ale na druhou stranu to platí u každého v jiné míře. A mě bavilo sledovat příběh zdejších obyvatel, kteří se změnili jen velmi málo, přestože již uplynulo hodně času. 70 % Oblíbená část- rozhovor na lavičce se školními redaktory ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Pohodová komédia. Zasmial som sa a neraz. Film zhadzuje hlavne pomalý začiatok. Koniec tiež nie je nič extra. Stred filmu ale pobavil a keby sa to celé nieslo vtom duchu dal by som 4*, ale slabý koniec a úvod ma k tomu nepustia. Chavy Chase je dobrý, Winona je sympatická, Astin s Hollowayom sú ultra hovädá, Duff je extrémne sexi a kopec ďalších postáv má niečo do seba. A Mark Polish? Neohúri, alem rozhodne to nie je katastrofa. Filkm je nejak medzi 65%-70% ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Těsně dám tři. Možná sem na to moc mladej a tuhle středoškolskou nostalgii bych pochopil až budu ve věku jako hlavní hrdina. Nevim. 50% ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Vôbec som nevedel, čo za film to môže byť, ale: Winona Ryder, Hilary Duff, Chevy Chase... - však to sa muselo podariť...:) a aj sa... Mark Polish to hral tiež veľmi dobre... Na 5* to síce nieje, no dobré komédie tohoto typu nevychádzajú denne, takže ja určite odporúčam... ()

Aurewen odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné, nudně podané, nudní herci, nudný, respektive nulový děj..Čekala jsem alespoň trochu komedie a snažila jsem se pochopit nějaký ten hodně, ale opravdu hodně "suchý" vtip, neprošlo to..A HIlary Duff? Ta tomu dala korunku..Ztráta času a nevím za jak dlouho budu zase "cool". ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Jaká kravina! Bez hlavy a paty... Ach jo! Pseudo-vtipná romantická komedie. Ničím novým nepřekvapí, nepobaví. Dialogy jako bychom už roky znali, příběh takovej vlažnej, nic proti ničemu. Hvězdičku dávám za Seana Astina který mě skutečně přesvědčil o tom, že zahraje opravdu jakoukoli roli. ()

Evii.B 

všechny recenze uživatele

Vcelku nudný film, Hilary mě tam vyloženě vadila a vůbec jim to spolu neslušelo. Byli jak tatínek a dcera. Je to druh filmu, který zkouknu a pak si říkám, co se tam vlastně stalo? Jakej to mělo smysl? ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, mně se ten film moc líbil. Není v něm moc dramatického děje a ani tam není moc scén, díky kterým by si film zasloužil označení "komedie", protože nejkomičtějším prvkem je po celou dobu Josh Holloway, který ve své prapodivné roli září (Zoufale jsem hledala Sawyera - nebyl tam.). Ale Hilary Duff konečně našla roli, ve které to její otravné přehrávání zapadá a v některých scénách vysloveně otravuje, zatímco se těšíte, až bude ten hlavní geek konečně zase se Scarlett. Nepotrpím si na náročné příběhy, takže mě to poklidné téma a tempo sedly, zrovna tak jako Winona a Mark. Konec nic moc, ale jsem ochotná to odpustit. ()

Reklama

Reklama