Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (416)

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Je to sice furt to samé dokola, stále ten samý vývoj příběhu a podobné vtípky, ale díky sympatické herecké sestavě jsem si moc rychle zvykl na to, že v tomto žánru mě asi už moc překvapení nečeká (v tomto filmu rozhodně ne) a docela dobře jsem se bavil. Kámoš k pohledání je příjemná komedie plná prvoligových komediantů mladé generace (skoro všichni jsou ze stáje nynějšího komediálního krále Judda Apatowa) a nadprůměrných vtipů, která mi příjemně utekla, ale zase nemohu říct, že bych se válel smíchy po zemi, jako tomu bylo například u Zbouchnuté nebo Superbad. Kámoš k pohledání rozhodně patří k tomu lepšímu z dosavadní letošní komediální nadílky. 70% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Konečně něco ze života, co má hlavu a patu, dokáže rozesmát a dokonce poslouží jako obraz každého z nás. Buď a nebo? Možností ztotožnění se s postavami je mnoho a díky tomu děj nepostrádá ten správný šmrnc. Ostatně od toho komedie jsou, aby navodily dobrou atmosféru. A takové kámoše aby člověk pohledal... :-) Zajímavosti: Někdy se lidem nepodařilo do hovínka šlápnout. Nevyšel jim krok. / Zato se trefili jeden cyklista a dva skejťáci. :-) 75% ()

Reklama

01Zuzana10 odpad!

všechny recenze uživatele

Možno ľudia, ktorí tomu chápu alebo majú radi takýto "chlapský svet" môžu oceniť tento film. Sorry, ja nie. Hlúposť, IMHO. A príliž vulgárna. Nemám to rada. A stopáž 105 min.? Panebože. Nemala som sa na čo pozerať. Zápletka o ničom, bez vtipu, neznášam nadávajúcich sprimitizovaných "chlapov" ale ani takých, ktorí sa ako chlapi nesprávajú. Strata času. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejblbější na této komedii je, že by to fungovalo stejně, kdyby se role obou (nešťastně zvolených) herců prohodily. Pokaždé by to byla taková instantní umravněná komedie s poučením. A takových rošád by se v tomto filmu mohlo udělat hned několik a nikdo by nic nepoznal. K tomu smíchu by nepomohlo ale nic. Ani Lou Ferrigno. Velkou službu filmu dělá jeho český překlad. Přísahám, že kdyby se to doslovně jmenovalo Miluju tě, chlape, že nemám co hodnotit. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pohodová zábava s příjemným obsazením, Jason Segel si tu tentokrát střihnul trošku jinačí roli než obvykle, Paul Rudd mi zase přestává vadit a tady byl celkem sympaťák + vyfasoval za přítelkyni rozhodně hodně milou Rashidu Jones, navíc v menších rolích se tu objeví i Jaime Pressly, jak jinak než jako tradičně neustále nasraná fúrie a dokonce i bejvalej kulturistickej soupeř Arnolda - Lou Farrigno. Možná to neni nějak extra vtipný, ale tu a tam se podařil i nějakej ten lepší fórek, i když nic u čeho by se člověk nějak vyloženě zasmál, ale bavil sem se rozhodně dobře ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • J.K. Simmons hraje otce Paula, přitom je pouze o 14 let starší. (HellFire)
  • Kytara, na kterou hraje Peter v garáži skladbu Tom Sawyer, je Fender Geddy Lee Jazz Bass – téměř dokonalá replika kytary, na kterou hrál kytarista a zpěvák skupiny Rush, Geddy Lee. Na koncertě hraje Lee na originální kousek kytary. (HellFire)
  • Hudební skupina Rush, oblíbená u hrdinů tohoto filmu, kteří navštívili v jedné scéně jejich koncert, skutečně sehrála asi hodinový koncert pro filmový štáb, herce a skalní fanoušky, kteří se o tomto vystoupení dozvěděli na internetu a v rádiu. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)

Reklama

Reklama