Reklama

Reklama

Zapomeňte na Snowboarďáky, v tomto filmu z horského prostředí půjde o úplně něco jiného. Hlavní roli tady totiž hraje děsuplná atmosféra, krev a smrt. Zimní příběh tří snowboardistů, lapených v osamělé lesní chajdě partou místních kanibalů. Krvavá porážka se blíží, proto se raději pokusí o útěk do promrzlé pustiny. Ale ani tady nejsou jejich životy zdaleka v bezpečí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

U většiny nových amatérských hororů se nelze ubránit nadávkám, nebo v lepším případě pobavení nad neschopností tvůrců. Scarce se v tomto drobet odlišuje, neboť jako zástupce exploitation subžánru toho hodně snese (co se týče špatného herectví, režie, scénáře), takže výsledná podoba filmu je pro určitý okruh diváků snesitelná. Tedy snad ve všech směrech je to hrozná sračka, ale pokud patříte mezi ty, kteří jsou schopni si dobrovolně poněkolikáte pustit třeba I Spit On Your Grave, nemělo by vás to urazit. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Když tvůrci pojmenují jednoho z buranských kanibalů poeticky Slintal, nemůžete se na ně prostě zlobit. Ovšem jinak je to blábol z kategorie: Kterak si američtí venkované obstarávají živočišné bílkoviny. Tady to odskáčou chudinkové snowboardisté. Jirku Mádla s Kotkem, sežerem i s prknem. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No tohle celkem ušlo, i když prvních 20 minut bylo ubíjejících, a naprosto příšerných tak poté se to rozjede v zajímavý maso. Sice je to šíleně okopírovaný ale když tohle opomenu tak sem se bavil dobře. Navíc dva hrdinové byly celkem borci. Jen škoda toho předvídatelnýho klišé, to si mohly tvůrci odpustit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě asi pobavil samotný text distributora který zní: Zapomeňte na Snowboarďáky, v tomto filmu z horského prostředí půjde o úplně něco jiného! A měli pravdu. Zatímco u prvního jmenovaného jsem se docela pobavil a nasmál, tak tady jsem většinu filmu protrpěl nudou a kromě několika solidních scének či hlášek nestojí za nic. Podruhé se na Scarce už asi nepodívám. Místo skvělé podívané jsem se dočkal jen obyčejného parodování (kopírování) slavnějších filmů a slabých hereckých výkonů. Jde zase jen o jeden rádoby kanibalský film, kterých už existují desítky. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Paradoxně mě to bavilo dokud se tam vlastně nic nedělo, což bylo nakonec i přijatelně dlouho. Jakmile se to začalo barvit krví a zapáchat amatérskou tuctovostí, neoriginalitou a snahou být tupě brutálnější než všechny ty filmy, které vykrádáme, přestalo mě to bavit a zajímat a docela jsem i kvitoval, že jsem u toho začal dřímat. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Sníh a horor je velmi dobré spojení a tak sem i čekal že se to zase může i povést ale nestalo se právě, kbelikář byl divný a celkový dojem filmu vůbec nezaujal. Nechci ani říkat jak zlý herci byli něco hrozného je škoda že takových to filmu je fůra a vy se musíte těmihle nepovedenými výplody prokousat aby jste narazily na fakt lepší kousek který vás i několikrát víc překvapí jak tenhle ne krvavý snímek. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Herci boli neskutočne zlí,neskutočné bolo aj amatérske spracovanie.Tento film bol totálne dojebaný,mám rád Exploitation ale toto bola veľká chyba aj keď som sa na tento film dosť tešil.Všetko v tomto filme bolo na nanič. Nie vážne: Myslel som si, že aspoň krvi sa nabažím, ale ani tej nebolo Bohvie koľko. Tvorcovia to riadne prestrelili, ako natočiť takúto amatérsku zlátaninu, tak to radšej nenatočiť nič. Dialógy sa nedali počúvať. Toto je ďalší z filmov, ktorý si už určite nikdy nepozriem! ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Možná bych si radši pustil i ty Snowboarďáky. Jak se říká co se vleče, neuteče a touto zásadou se řídí asi i místní kanibalové když svým obětem dají nejdřív pořádně po tlamě než je vypustí aby " lov " mohl začít...na druhou stranu snowboarďáky nejdříve pěkně pohostí kvalitníma bílkovinama a hádejte z jakého masa je ten guláš uvařen? No správně kuřecí to nebylo spíš bych řekl, že to bylo z jednoho vola co chodil po dvou...každopádně když mě v hororu kde jsou kanibalové, naháněčky a gore a možná i Goro bílý pes (akorát ve sněhu nebyl vidět) nejvíce nadchne jedna jediná hláška tak je něco špatně. A že Vás zajímá jaká to byla hláška? Už jí tu zmínil kolega Rodriguez tak si nebudu hrát na kopírku každopádně mrkněte k němu a uznáte, že ta se fakt povedla. Zbytek hororu bohužel moc ne... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Trojica priateľov po lyžovačke v stredisku v Colorade a následnom žúre vyráža na cestu do New Jersey. V Pensylvánii však kvôli hustému sneženiu musia zísť z diaľnice a zablúdia do hostinca, kde im jeden z chlapíkov v reštaurácii v zapadákove poradí skratku. Na tej však majú nehodu a kedže jeden z nich má zlomenú nohu, dvojica sa vyberie hľadať pomoc až dorazia k osamelému domu...Herci, ktorý by si pravdepodobne nezahrali ani ako komparz vo výpravnom historickom filme sa snažia, dej spĺňa všetky prvky béčkového hororu a nakoľko niektoré zábery v druhej polovici filmu stoja zato (najmä pohľad cez dieru v tele po výstrele z brokovnice) celkovo možno film hodnotiť ako priemerný amatérsky horor. 50% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Solidní horor, o jendom buranově a partě kanibalů. Když pomineme nezáživný začátek to jest naprosto zbytečná pařba, která děj nikam neposouvá a nebyla vůbec podstatná. Tak film začíná až příjezdem ve vánici (hodně divní ten umělý sníh či spíše počítačový sníh) kam si do prdelákova, kde je místní "dobře pohostí" a pak pěkně okradou a ještě je nasměrujou kam potřebují a hody mužou začít. Kanibalové jsou docela labužníci a umí si své oběti pěkně užít sem tam něco zaživa odříznout (čerství maso je čertsví maso o tom žádná). Kanibalové mají smysl pro humor, nebot své oběti si rádi uloví a tak je téměř nahé a naboso zraněné vypustí do sněhu a lov muže začít. Docela mě byla zima, kdo ví jak dlouho by to asi ve skutečnosti vydrželi běhat v tom sněhu, omrzliny museli být jasný. Konec je asi takový jako u většiny podobných hororů (happy end jak vyšitý). Shrnuto dobrá podivaná se spoustou mučení a zvráceností. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Fandům exploitationu šíleně věrný film, příběh ctící zásady pravé řezničiny s hodně znepokojivým podtónem a kvalitní hudbou, který se viditelně inspiroval Zombieho tvorbou. Ve svém žánru hodně povedený kousek. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak tohle můžu děj už tu byl sice x krát zpracování taky daleko lepší už jsem viděl ale mě se to líbilo krásný masakr místy i docela krvavý. ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Režiséři tohoto snímku snad musí být úchylové. Zřejmě natočili své skryté touhy. Něco tak primitivního jsem snad ještě neviděl. Nevkus a hnus se snoubí s perverzitou. Ponechávám stranou logiku příběhu, když v oblasti museli zmizet desítky lidí (viz závěrečnou scénu, kdy ve sklepě úpí hromada nešťastníků) a nikdo po nich nepátrá. To není film, to není umění, to je odporný výtvor navíc poznamenaný neschopnými anebo všeho schopnými režiséry. To se snad ani nedá hodnotit, takže to nejnižší možné ODPAD všech odpadů. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský pokus o béčkový horor,okořeněný céčkovým nádechem, co má ve výsledku vypadat jako kvalitní déčkový masakr. Nakonec vznikl hnus pro,které ještě nikdo nevymyslel samostatné písmeno. Než tohle,tak to se raději půjdu ven projít a budu do blba koukat na první strom,který potkám. Bude to totiž příjemnější zábava (i když u toho budu vypadat jako dement) - 0% ()

johnymdoe odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle prostě NE! Chovanec ústavu Kociánka nebo 11ti letý potroubek by to s kamarády na chalupě natočil líp. Hodně špatně natočený film který není hororový,není nechutný, je jen blbý. Doporučuju si raději pustit žilou než to sledovat. ()

Reklama

Reklama