Reklama

Reklama

Půjdu si po svém

  • USA I'm on My Way
všechny plakáty

Obsahy(1)

Harold má svatební den, stále si však není jistý, zda říci ano. Soused jej pozve na návštěvu, aby mu ukázal svoji krásnou, šťastnou, mnohačlennou rodinku, což na hlavního hrdinu nepůsobí tak, jak soused očekával. (Los)

Recenze (7)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu ještě nová postava Harolda Lloyda není úplne propracovaná. Například místo slamáčku nosí cylindr. Ale zase už má kulaté brýle. Zápletka je prostá: chce se ženit (což je téma zmíněně asi ve většině jeho filmů), ale těsně před svatbou naštíví souseda, který má 7 nezvladatelných dětí, které si s návštěvou pěkně pohrají. Hrdina si pak svatbu dobře rozmyslí:) Dost času se tu rozvíjí gag s lepivým těstem, kterého se hrdina nemůžu zbavit. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Harold Lloyd je ve svých brýlích a se svými grimasami podobně vtipný a roztomilý jako Charlie Chaplin, kterého však přece jenom upřednostňuji. Scéna s těstem dokázala pobavit. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější jsou tady sousedovy rozverné děti. Hrát v obýváku baseball s koštětem místo pálky mě dost pobavilo. Lepivé něco na rukou a nohou (zde těsto) je sice již provařený fór, ale zdá se, že funguje vždycky. Tady taky. Jedna z těch lepších Lloydových grotesek. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky také On se žení. Harold se má dnes ženit, ale chvilka strávená ve společnosti povedené rodinky jeho souseda Snuba Pollarda ho přiměje situaci poněkud přehodnotit. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak sa chcete ženiť, skočte najprv za podobne postihnutým susedom, či kámošom. Je to ako wellness do života. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Slíbil mi lásku, úctu a placení nájmu. Tak se dnes budeme brát. / Některé situace jsou věčné a platí od počátku světa. ()

Reklama

Reklama