Reklama

Reklama

Zatóiči monogatari

(seriál)
  • Japonsko 座頭市物語 (více)

Recenze (4)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Seriál The Tale of Zatoichi (Zatôichi monogatari) má čtyři sezóny a celkem 100 dílů: 1. série 26 epizod z roku 1974, 2. série 29 epizod z roku 1976, 3. série 19 epizod z roku 1978 a 4. série 26 epizod z roku 1979. Shintarô Katsu režíroval v první sérii tyto díly: 3. A Memorial Day and The Bell of Life, 8. An Unforgettable Flower, 9. The Two Zatoichis, 14. Fighting Journey with Baby in Tow, 16. The Winds from Mount Akagi a 23. Suicide Song of Lovers. Slepý masér Zatoichi prožívá nová dobrodružství na poloviční stopáži filmů. Putuje po Japonsku od vesnice k vesnici, holduje hazardu, pije saké a bojuje s místními gangy yakuzy. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Zatoichi FOREVER!! Tenhle seriál nemá absolutně konkurenci (a to ani v zemi původu v oblasti podobných žánrů - Kage No Gundam, Bounty Hunter, Oshii Samurai apod. ...)!! 100 dílů je jedno obrovské megadílo a tisíce poražených yakuzáků se prostě počítá ... Stejně dobré jako celovečerní filmy, jen je zde větší a silnější tah na branku. Naprosto ukrutnej samurajskej nářez, kult kultů, legenda legend!!!! Není co dodávat, vše podstatné napsali uživatelé ROMINATOR a ZELVOPYR. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Díly jsou si vzásadě podobné (ostatně stejně jako všechny předchozí filmy). Někam doputuje, udělá z místní zlé yakuzy nejdřív pitomce a hned pak tence nakrájenou sekanou. Přesto nejsou "na jedno brdo". Katsu, přes ta kvanta Zatóičů, která už odehrál, rozhodně nevykrádá sám sebe. Ne, dává do role nadále velmi hodně. Zdá se být neuvěřitelné, že při tom všem vrcholovém chlastání, braní drog a prohánění ženských, po něm zbylo takové množství odehraných filmů a dílů seriálů, zpravidla dost nadprůměr. Krom toho nazpíval spoustu písní (k tomuto seriálu také -- intonačně ne úplně perfektně, ale velmi působivě). Inu, mohu jen smeknout. P.S.: edit u 10. dílu: tady už mi přijde jako i v reálu HODNĚ zručný masér, to bych si nechal líbit. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama