Reklama

Reklama

Tělo jako důkaz

  • USA Body of Evidence (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postarší milionář je nalezen mrtev ve své ložnici. Vypadá to na oběť infarktu myokardu, ale jeho sekretářka tvrdí, že byl zavražděn. Policejní vyšetřování odhalí, že starý pán si užíval výstřední sexuální praktiky s majitelkou galerie Rebeccou Carlson - a ta je potencielní dědičkou miliónů dolarů z jeho pozůstalosti. Je proti ní vzneseno podezření z vraždy. Zbraň: její vlastní tělo. Obhájce Frank Dulaney se rozhodne ji zastupovat a je přesvědčen o její nevině. Brzy však i on propadne jejímu kouzlu i jejím divokým praktikám... (Radyo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Madonna je tady de facto jako Dorota Máchalová, jen s tím rozdílem, že movité mlynáře k smrti neutancuje, nýbrž... uzpívá. Pochopitelně, když je to královna popu.. Úkladná vražda, soudní přelíčení hraničící s fraškou (nevybouřený Dafoe měl raději uspokojit napruženou soudkyni, nebo aspoň stenografku, ta vypadala zanedbaně) a kolem toho pár scén, kde se ukazují prsa, masturbuje, poutá, souloží na střepech a blbne se svíčkami. Konec s rádoby twistem, jakýsi pokus o kontroverzi a četnost užití slova „šoustat“ pak můžou chvílemi i svádět k dojmu, že jste svědkem erotického thrilleru. Vidím to takhle, staré známé rčení říká, že když je ztvrdlý penis, srdce je měkké a naopak když je penis měkký, srdce je tvrdé. Poznal to navoskovaný právník Dulaney a částečně i já - při hodnocení mám všechno jakési poloměkké.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Scénárista zkompiloval několik úspěšných filmů poslední doby dohromady, zejména z nich vyčnívá Zubaté ostří a pak Základní instinkt, ve kterém přitažlivá žena manipuluje hned s několika muži. Tentokrát Madonna usouloží staršího muže se srdeční vadou. Jakmile ale předstoupí před porotu, veškerá legrace končí. Právě scén ze soudní síně je na můj vkus příliš. Jinak je to poměrně sympatický thriller, kde zatímco Willem Defoe předkládá svého obhájce obstojně, Madonna nikdy neuměla hrát a nikdy se to už nenaučí. A oproti třeba Sharon Stone jí to ani příliš nesluší. Dietní 3 hvězdy. ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv podobnost se Základním instinktem asi nebude čistě náhodná a Madonna na výkon Sharon Stone nedosáhla, myslím si, že to až tak špatné nebylo, a skoro bych řek, že tu nejedna větší blbost má lepší hodnocení... Mě se to vcelku líbilo, hodnotím slušným průměrem tak na 65%. Madonna tu roli zase až tak špatně nezahrála a vyššímu hodnocení tu zřejmě stojí v cestě jakési "automatické" hodnocení "Film s Madonnou = bída, až nekoukatelný brak", které má spousta lidí obecně zažité. ()

VojtaMarek00 

všechny recenze uživatele

Velmi těžko odpustitelných 101 (resp. 99) minut kinematografického kýče a bezskrupulózního vykrádání Základního instinktu. Madonna, kterou jinak miluju (samozřejmě hudebně, nikoliv herecky), zde předvádí jeden ze svých nejpříšernějších výkonů, a to po boku božského Dafoe, jehož jinak neomylný um nemá sebemenší šanci v téhle děsuplnosti fungovat, natož ji pozvednout. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Na film se mi podruhé dívat nechtělo, už tehdy, když jsem ho viděl poprvé, ve mně zanechal dojem, který jsem si zapamatoval. Nebyl to dobrý dojem. No, ale když chci napsat komentář/ recenzi, musím holt něco obětovat. Například dobrý vkus. A když už jsem u toho, Madonna mi vždycky přišla nevkusná, kdybych navíc napsal, že je špatná herečka, ještě bych jí lichotil, protože podle mě se pro ni označení herečka vůbec nehodí. Snímek drhnul ve všech ohledech, mizerným scénářem počínaje a Madonnou konče, a i když se dvojice Dafoe/ Mantegna celkem snažila, tady vlastně nebylo mnoho co hrát. Příšerný paskvil a snaha svézt se na vlně úspěchu někoho mnohem schopnějšího. Naštvalo mě to ještě víc než poprvé a já své původní mírné hodnocení degraduji o dva stupně. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Madonna získala získaa v roce 1993 za svůj výkon Zlatou malinu pro nejhoršího herečku. (Terva)

Reklama

Reklama