Reklama

Reklama

Tělo jako důkaz

  • USA Body of Evidence (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postarší milionář je nalezen mrtev ve své ložnici. Vypadá to na oběť infarktu myokardu, ale jeho sekretářka tvrdí, že byl zavražděn. Policejní vyšetřování odhalí, že starý pán si užíval výstřední sexuální praktiky s majitelkou galerie Rebeccou Carlson - a ta je potencielní dědičkou miliónů dolarů z jeho pozůstalosti. Je proti ní vzneseno podezření z vraždy. Zbraň: její vlastní tělo. Obhájce Frank Dulaney se rozhodne ji zastupovat a je přesvědčen o její nevině. Brzy však i on propadne jejímu kouzlu i jejím divokým praktikám... (Radyo)

(více)

Recenze (71)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Každému musí být jasné, že dvě hvězdičky dávám jenom za ten důkaz, že Madonnino tělo je opravdu perfektní... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Docela solidně udělaný erotický thriller s Madonnou v hlavní roli. Ne že by nás Madonna snad měla ještě čím překvapit na poli erotiky, ale přesto jde o řemeslně zvládnuté dílko. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Videl som to už dávno a dúfam, že tak skoro to druhý raz ani neuvidím, ale mimo scény s voskom som si veľa nezapamätal. Madonna mi nikdy nepripadala vizuálne ani inak zaujímavá, čo je u erotického trileru, sprosto vykrádajúceho famózny Verhoevenov ZÁKLADNÝ INŠTINKT, problém. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je možný někoho ušoustat k smrti?" Já tedy doufám, že to možné je a pokud by se mi to mělo ve 130-ti letech stát, tak proti tomuto způsobu smrti nevznáším žádnou námitku. Mně se vlastně tento návod, jak se prošoustat do závěti docela líbil a trocha erotiky tomu rozhodně neublížila. Zejména mě pobavila chvíle, kdy se pan advokát obsloužil na své spoutané klientce. Ovšem trochu mi vadilo, že je ten případ ve své překombinovanosti průhledný jak standardní sex - dovnitř, ven, dovnitř, ven. A já mám raději něco tajemnějšího. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Madonna jako Sharon Stone pro chudé v mixu tehdy populárních právnických thrillerů a vykrádačky Základního instinktu. Dobré to rozhodně není, ale guilty pleasure potenciál to pořád má solidní. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Madonna je tady de facto jako Dorota Máchalová, jen s tím rozdílem, že movité mlynáře k smrti neutancuje, nýbrž... uzpívá. Pochopitelně, když je to královna popu.. Úkladná vražda, soudní přelíčení hraničící s fraškou (nevybouřený Dafoe měl raději uspokojit napruženou soudkyni, nebo aspoň stenografku, ta vypadala zanedbaně) a kolem toho pár scén, kde se ukazují prsa, masturbuje, poutá, souloží na střepech a blbne se svíčkami. Konec s rádoby twistem, jakýsi pokus o kontroverzi a četnost užití slova „šoustat“ pak můžou chvílemi i svádět k dojmu, že jste svědkem erotického thrilleru. Vidím to takhle, staré známé rčení říká, že když je ztvrdlý penis, srdce je měkké a naopak když je penis měkký, srdce je tvrdé. Poznal to navoskovaný právník Dulaney a částečně i já - při hodnocení mám všechno jakési poloměkké.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Scénárista zkompiloval několik úspěšných filmů poslední doby dohromady, zejména z nich vyčnívá Zubaté ostří a pak Základní instinkt, ve kterém přitažlivá žena manipuluje hned s několika muži. Tentokrát Madonna usouloží staršího muže se srdeční vadou. Jakmile ale předstoupí před porotu, veškerá legrace končí. Právě scén ze soudní síně je na můj vkus příliš. Jinak je to poměrně sympatický thriller, kde zatímco Willem Defoe předkládá svého obhájce obstojně, Madonna nikdy neuměla hrát a nikdy se to už nenaučí. A oproti třeba Sharon Stone jí to ani příliš nesluší. Dietní 3 hvězdy. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

2 bull!nka: urážíš sekačky. Naše krásná rudá Otava je mnohem zajímavější, než stará, votahaná a naprosto debilní Mrdána Čičiona, nebo jak se ta kurva jmenuje. Je hnusná a trapná, tfuj ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Odvážné erotické scény, netradiční režie Uliho Edela, odhalená Madonna, skvělý Willem Dafoe, ale spíše průměrný příběh prosycený právě tou erotikou. Po Základním instinktu se podobných filmů vyrojily desítky. 60% ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Film nestojí ani za letmé podívání, což se ovšem nedá říci o samotné Madonně, jejíž "důkaz" byl v té době ve vrcholné formě :-) ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

tento film mal tú smolu, že paul verhoeven je rozhodne zručnejší a vyzretejší režisér a jeho základný inštinkt prišiel o čosi skôr - nehľadiac na to, že toho celkovo a v globále ponúkol o čosi viac (či už po stránke napätia, zápletky a podobne) + aj keď v súboji maddona vs. sharon stone sa nedá určiť jednoznačný víťaz v kategórii sexappeal, rozhodne ja však sharon o čosi skúsenejšia a nadanejšia herečka - maddona tov ťahá na svojom tele a pohľadoch á la sexy mrcha. Dafoe už tradične potvrdzuje svoju zvláštnu povesť dobrého herca občas prijímajúceho priemerné a občas naozaj podpriemerné filmy - prečo však, to vie iba on. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Madonna to so svojou snahou o všestrannosť kedysi dosť preháňala a v tomto jej výrazne sexuálne ladenom období to asi nemohlo vyvrcholiť inak, ako "erotickým" trilerom. Samozrejme ťažko predvídateľným a u divákov absolútne nepochopeným. Ale ono ani nebolo čo pochopiť. Len ma prekvapuje niekoľko hviezdnejšich mien vo vedľajších úlohách. V 15 rokoch sa na to ale celkom dalo pozerať. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Já tyhle horké letní erotické pitomosti prostě můžu, v tuhle chvíli mi nejde ani tak o děj, logiku, herecké výkony nebo precizní techniku, ale o bezstarostné plutí po moři a zpocená trička či lesknoucí se nahá těla. A že to Madonnino v letech devadesátých pěkné bylo. K tomu všemu velmi solidní dabing Marie Fronkové (Intersonic 1993, zejména Pavel Soukup a Ilona Svobodová). ()

anderson 

všechny recenze uživatele

V dobe premiéry zaznávaný epigón dokonalého BASIC INSTINCTu. Ale aj po rokoch mi "črepinový" sex a JULIANNina "prdelka" utkveli v pamäti. Navyše, nechať sa MADONNOU "uondieť" na smrť mi nepripadá ako zlý nápad. :-) A DVDčkom by som rozhodne nepohrdol. (14.2.2008) ()

Reklama

Reklama