Reklama

Reklama

Červený traktůrek

(seriál)
  • Velká Británie Little Red Tractor

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový seriál Červený traktůrek pochází z tvůrčí dílny producentů proslulého Pošťáka Peta. Nové příhody Standy a jeho malého Červeného traktůrku. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba z britského venkova. Co postava, to skvělá komická figurka jak z nějakého sitcomu. Pan Jonáš víc než jen trochu připomíná Rimmera z Red Dwarfa, ale abych tím někoho nezmýlil - Červený Traktůrek je seriál pro děti. Naštěstí jeden z těch, u kterého se dospělému nechce umřít;) Opět se potvrzuje, že když se spojí dobře udělaná stop-motion figurková animace s někým, kdo přemýšlí nad příběhem a cílovou skupinou, stojí to za to. Červený Traktůrek tím pádem má všechno - chytlavou znělku (v češtině luxusní), roztomilý malotraktor, který skvěle vyjadřuje emoce, a sympatické, k sobě navzájem hezky se chovající postavy (samozřejmě krom pana Jonáše). A aby to nebylo jen o legraci, tak se ty postavičky dají použít i výchovným způsobem, a pokud jde o to pobavení, tak to je i sofistikovanější než u mlynáře Huga, který se v každém dílu vždycky dokonalým groteskovým způsobem ála Panika V Městečku rozseká při jízdě na čtyřkolce:) BTW epizod je nakonec podle wikipedie 4 x 28. 80% a nikdy jinak. ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Červený bolševik traktůrek plní pětiletku na dvě stě procent s pomocí soudruha Standy! Doporučuji obzvláště dětem voličů KSČM. Nenechte si ujít díly tykev, brambory, seno, první máj a úžasné bahno. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Milé, nekonfliktní, didaktické. Navíc jsou první díly vážně totální bomba. Stop-motionu animace apsolutně vyhovuje, místy je do detailu promáklá a moc vizuálně baví. Postavy fungují sice ploše, ale fungují. Ano, vždyť je to opravdu malé děti. Jen ten Maxián a jeho znělky jsou už moc. ()

popkec

všechny recenze uživatele

Pro mě nazajímavý seriál který ale díky nově občas nedobrovolně sleduji. Pro děti to muža být zábavné a možná i poučné, pro mě ale nikoliv. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Ano, uznávám, že jsem se na to koukal ve Snídani s Novou, než jsem jel s mamkou do školy, ale teď si říkám, že já vůl jsem se na tohle díval. Omlouvám se, ale mě ten traktor prostě při pohledu znervózňuje a znělka je neuvěřitelně chytlavá, že jí nedokážu vypustit z hlavy... tohle je asi největší problém. Já osobně miluji animované seriály a filmy, ale u některých prostě není něco v pořádku a já to cítím. Hvězdička za dětství, ale jinak ne. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Absence humoru a nadhledu zde silně chybí-hlavně pro odrostlejší publikum. Ale jako podívaná pro batolata a prcky je to skvělé a hlavně poučně-práce v zemědělství je fajn:-) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Bohužel už to není zdaleka tak dobré jao Pošťák Pat, ale to se dalo čekat. Mátě nějaký vzor a jakékoli další, byť i volné pokračování, už se mu většinou ani nepřiblíží. ()

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Seriál pro malé děti, který neurazí. Chválím i výběr prostředí - život soukromých zemědělců (neboli farmářů). To mi ale nestačí. Chybí humor a nadsázka, zajímavé situace ze života, naopak až příliš je didaktizování a logických chyb. V přítomnosti rodičů a s patřičným komentářem může být pro malé děti fajn, ostatním divákům nedoporučuji. Zajímavé komentáře: Jansen, Snorlax, Samuel7, wosho, popkec. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Jak může někdo takhle bezostyšně kopírovat Bořka Stavitele? No, ne všechny otázky ale musejí být zodpovězeny. A co se týče traktůrku, zde se bez vysvětlení klidně obejdu, nestojí to skoro ani za ten komentář. Není to zlé, ale už to tu prostě jednou bylo, a navíc o kousek lepší. ()

Elgin 

všechny recenze uživatele

Tento serial je predovsetkym urceny malym detom a u nas to syn (3r) sleduje. Cely serial je jednoduchy a hlavnym hrdinom je Standa, ktory si nakoniec poradi s kazdou trampotou. Musim uznat, ze s pribudajucim casom straca na sledovanosti u nas doma. ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to aji v mých 20 letech. Na rozdíl od podobných pořadů pro děti, tohle mělo spád, všichni mluvili normální rychlostí a byl tam vždycky zajímavej příběh. 70 % ()

Lolipop 

všechny recenze uživatele

Každé ráno když jdu do školy, dívám se na tento seriál. Dokážu u něj zapomenout na všechny písemky a naprosto se odreagovat. Doporučuji všem ustaraným studentům .:) ()

Zodiak455 odpad!

všechny recenze uživatele

Když musím synovci pustit tuhle debilitu,ježí se mi vlasy když slyším znělku.Toho co to vymyslel bych nechal pověsit. ()

Matt007 

všechny recenze uživatele

můj dvouletý syn tenhle seriál miluje a ja na něj koukám s nim a kupodivu se nejedná o zas tak velký nesmysl jak to na první pohled vypadá. Krásně to dětem ukazuje lidské vztahy, lidskou dobrotu a vypočítavost a prospěchářství takže pro děti i trochu naučné. ()

Reklama

Reklama