Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční promítání hororu ze 70. let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou: "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". (LIVINGDEAD)

Recenze (94)

jefff 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý námět bohužel velmi neuměle zpracovaný. A je to škoda. Protože vrah vystupující z filmu během půlnočního promítání starého hororu je docela děsivé a nápad se opravdu cení. Režisér i scénárista to však pohřbyli naprosto obyčejným, nudným, klasickým zpracováním obyčejné vyvražďovačky. Slasher jsem čekal, ale o mnoho lepší. Na druhou stranu vrah je výborný a klidně z tohoto filmu mohl být opravdový kult a námět na pokračování, ale jak jsem podotkl, nic takového se patrně nestane z výše uvedených důvodů. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Docela povedený slasher, který si hraje s myšlenkou Co kdyby ten vrah na plátně ve skutečnosti opravdu byl a navíc šel právě teď po vás? Takže je to trochu atypická záležitost. Sledujeme vlastně hned dvě skupiny obětí, jednu ve fiktivním filmu a druhou v tomhle. Do všeho je zamíchána nutná dávka nadpřirozena a tím pádem si ani nemusíme dělat starosti s nějakými velkými logickými záseky.. Na druhou stranu nadpřirozeno obecně ve slasherech moc vidět nemusím. Co se týká vraha, ten taky ničím neurazí. Masku vybral docela dobře, stylově za sebou tahá nohu, k zábavě mu stačí takový ruční vrták, který vždycky někomu vrazí do břicha a vytáhne ho pak i s kusem masa. A vzrušuje ho představa strachu, bastarda jednoho. Všechno v pohodě (prostory vysloužilého kina, vraždy, postavy), musím ale uznat, že nejvíc se povedla psycho sekvence hned na začátku. Jako celek prostě lepší průměr. Tři nebo čtyři hvězdy, na tom nesejde. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne. Přestože je nápad docela zajímavý, tak mě to téměř vůbec nedokázalo zaujmout. Film se snaží být něčím víc, ale pro mě je to jen bezzubá vyvražďovačka s docela fajn nápadem. To zpracování mělo být prostě daleko lepší. Atmosféra žádná, napětí žádné. A proč? Protože ji prostě režisér nedokázal vytvořit. Jednotlivé mordy působí spíš trapně, než abych se u nich bál. Pořád se jen někam běhá, haleká a vymýšlí se kraviny a necharizmatický killer jde nezajímavě po krku nezajímavým teenagerům, motorkářovi a jeho borce a nějakým cajtům, kteří jako že možná ví o co tu běží. Jak říkám, z nápadu by se dalo vytěžit víc. Nudil jsem se a když se podívám na nedávno hodnocené dvouhvězdičkové horory, tak tento se jim bohužel nepřiblížil, takže za mě je to za jedna, což v tomto případě není moc výborné. Spoiler: Jediná scéna, která mě potěšila byla ta, jak naši "hrdinové" buší na skleněné vstupní dveře a policajt venku je nevidí. To dokázalo vyvolat očekávání k něčemu lepšímu co bude následovat, ale kde nic tu nic. Ale nápad, kdy si borec pendluje z filmu do "reality" a konec se odehrává ve filmu ve filmu, je povedený. A železná spirálka byla taky celkem originální a cool. 30% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pitomoučký slasher, každý dialog vám trhá uši a klišé střídá ještě větší klišé,i přesto ale dokáže slušně zabavit,díky zajímavému zabijákovi a jeho originálnímu ,,vyndavači´´ vnitřností :D Arnold potřeboval před lety kouzlenej tiket,jednomu trošku vyšinutému zabijákovi pro změnu stačí kouzelný film. Škoda odbytého konce,přihodit pořádnou bytku a deset minut vysvětlování...přihodil bych třetí hvězdičku.Nejvíc zabíjel golem Stan Ellsworth a jeho hláška ,,nemůžu uvěřit že se snažim upoutat pozornost policie´´ :D 49%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Chceš ji? Tak to budeš muset projít skrz mě!" ...čvacht, mlask, uhhh. Propojení filmu s reálným životem není sice novou myšlenkou, stačí vzpomenout na Laternu magiku, Purpurovou růži z Káhiry či ve stejném roce vzniklou Poslední premiéru, ale ke 4* mě vedly dvě věci - 1.posledním přeživším není srdnatá děva (tohle klišé je totiž už trapné a způsobuje, že jeden dopředu ví, jak film skončí), 2.zpočátku jen nesměle naznačované gore s uhýbající kamerou se směrem ke konci proměňuje ve výživný lidský guláš. Skupina diváků pobíhá v uzamčeném kině, v patách je jim šílenec s elegantní vývrtkou a vypadá to, že nikdo nepřežije. Zajímavý je metaforický závěr. Kde vlastně všichni jsou? Možná v blbém filmu, ale možná že jejich duše propadly peklu... už jsem čekal jen na Freddyho nebo cenobity... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Internetové noviny Huffington Post zařadili snímek mezi deset nejlepších hororů, vydaných pouze na dvd. (Terva)

Reklama

Reklama