Reklama

Reklama

VOD (1)

Historický velkofilm o legendárním ninjovi. Japonsko na konci 16. století je zmítáno nepokoji a boji o moc v nejvyšších kruzích. Obyčejní lidé trpí, dokud nepřijde ninja Goemon, který trestá nepravosti a nezalekne se ani šlechty. Vydává se proto na cestu pomsty, která má přinést mír. Svým počínám se ale neodvolatelně sám zaplétá do vysoké hry a jeho cesta ven bude dlouhá a krvavá... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Nathaniell

Nathaniell (hodnocení, recenze)

konvicce

Tebe by měli zablokovat za vyjadřování. Nebo ti omezit přístup na net u vás v Bohnicích. Pokud už jsi teda (konečně) nespáchal sebevraždu.

Tenhle film je historický stejně jako Hrdina, Poslední samuraj, nebo 47 róninů.

Taky jsem dal 4 hvězdy. A tvůj názor mě zajímá asi tolik jako to, kdy ti dali poslední klistýr...

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Která hloupá mrdka tomu přiřadila štítek "historický"? :) Mno? Hm? Nebojte se přiznat! Kdo pak je tu hloupá mrdka? Mno :)

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Pacia sa mi aj Legenda o cervenom drakovi, Klan lietajucich dyk, Ocelove pazury, Hrdina ci Obavany bojovnik. Prežijem aj Chana a jeho opitych majstrov (dvojka je uz klasika). Vyborny bol aj Ong-bak. Lenze, vazeni, tie filmy maju aspon aky-taky dej, neskacu z lava doprava v deji a hlavne, maju akciu a celkom slusnu, aspon tak si pamatam. No pri tomto filme, nechapem doteraz o com to bolo a aky zmysel to cele malo. A nastvalo ma, pridem sem, vidim same dobre hodnotenia a poviem si, to bude isto dobre, nahram si to. A potom pre mna wtf? A vidim komentar od Sniper18, ze film ho sklamal, ale tak da 4*. Tak akoze sorry, ale ludia sem pridu v nadeji, ze hodnotenie neklame a odraza aspon sporadicku objektivitu, a nie, ze to bude obsadene fanusikmi zanru, co daju uz len z principu 3-4*...

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Neviem, či som pozeral iný film či mi proste nálada neprišla, ale tento film sa mi videl ako totalne od veci. Najprv jedna dejova linka, potom v polovici zrazu iny dej - goemon ako chlapec vychovany v palaci. A nic sa nedialo. To je ako romanticky film, ci co potom s tou neterou, alebo? Akcia - prisli nindzovia, kratky strih na goemona, ze ich ide zlyncovat, cierny zaber, zvuky a hotovo?

Tieto filmy môžem, ale ak sú tam bitky a celkovo akcia. Ale romantika, flashbacky a skakanie v deji? Dakujem, neprosim.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

qlimax

qlimax (hodnocení, recenze)

dik za info, ze je to rosa sem kde si objevil ale dal sem se nedohledal, OST sem si stahl 2 verze ale ani v jedne to nebylo, ale diiiky !!!!

Vavča

Vavča (hodnocení, recenze)

Závěrečný song se jmenuje ROSA je od VIOLET UK, jsem si jistý, že s trochou snahy si obojí najdeš je to i součástí ost.

qlimax

qlimax (hodnocení, recenze)

Nevi nekdo nazev pisnicky co bezi u zaverecnych titulku? MOc bych byl vdecen za info pripadne odkaz ... dik

roning85

roning85 (hodnocení, recenze)

plz neviete kde stiahnem ten film z megaupload ( aby boli funkcne linky ) alebo z hellshare to iste dik

roning85

roning85 (hodnocení, recenze)

keby som vedel kde ho stiahnem cez megaupload by som ohodnotil ale ked pozeral len obrazky trailer vizera cool takze plz poradte kde ho stiahnem z mega vopred dik!

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

No tak v tom máš pravdu, že toto je film skôr orientovaný na západného diváka, ale tak to moje sklamanie nezmierni. Ked´ som uvidel v obchode Casshern, tak som sa o ńom dozvedel prvýkrát a kedže mám rád japonské filmy, tak som si ho kúpil. Podľa obalu som očakával akčné sci-fi a miesto toho som dostal geniálne až filozofické dielo, po všetkých stránkach prakticky dokonalé a aj ked´ som pôvodne dôfal v dostatok kvalitnej akcie, tak počas sledovania filmu som bol nakoniec ešte rád, že tam je akcie málo. No a teraz som teda rovno čakal skôr nejaké filozofické dielo a pre zmenu som dostal akciu, ktorú som teda nechcel.

bery71

bery71 (hodnocení, recenze)

Téměř s tebou souhlasím. Také mám mnohem radši Cassherna a taky dám Goemonovi ''jenom''4 hvězdy, ale přece jen musím uznat, že pro průměrného západního diváka je Goemon mnohem starvitelnější. Zatímco Casshern se točí v dosti abstraktních myšlenkách i otázkách, Goemon je od začátku do konce moc hezká, i když krvavá, pohádka. Je mi sice trochu líto, že se Kiriya vydal touhle ''západní cestou'', ale snad si, díky tomu, k němu najde víc lidí cestu.

na příspěvěk reagoval konvicce

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Obrovské sklamanie. S Casshernom sa tento film vôbec nedá porovnávať. VIzuálna stránka, kostýmy a exteriéry aj interiéry sú špičkové, ale po ostatných stránkach radikálne zaostáva. Casshern mal geniálny a originálny príbeh a tu je až moc priemerný. Taktiež hudba z Casshernu je jedna z mojich najobľúbenejších a tu je nevýrazná, skoro ani neviem, že tu nejaká bola. A musím pomenúť aj emócie. Casshern je podľa mńa emocionálne jeden z najsilnejších filmov, čo som kedy videl a tu som necítil skoro vôbec nič. Samozrejme tie 4 hviezdy dám, o tom nepochybujem, ale dúfal som v plné hodnotenie. Pôvodne mi bolo skoro jasné, že sa Casshernu nevyrovná, ale po niektorých komentároch som začal dúfať v podobné kvality, ale nakoniec výsledok sklamal aj moje pôvodné očakávania. Škoda, čakal som viac.

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

já jen čekám, na novej měsíc, aby mi už vypli limit, abych to mohl jít stáhnout : /

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Tak dúfam, že to u nás aspoń do štyroch rokov vydá Mido. Tiež by som to chcel vidieť v kine, ale ani Casshern som v kine nevidel a zbožńujem ho.

Vavča

Vavča (hodnocení, recenze)

V Asii je to venku od 1. května, kdy to bude na dvd nevím, ale do konce roku by to mělo být v prodeji na netových obchodech jako dddhouse, yesasia, cdjapan. ALe je to film na plátno mrzí mě, že asi nebude možnost to vidět v kinech.

Vavča

Vavča (hodnocení, recenze)

Neví, někdo zda už tento fiulm běžel v Rakousku nebo Německu? Že bychom si udělali výlet, do Vídně nebo Norimberku. Sledovat takové vizuální orgie na jakkoliv velkém monitoru mi přijde bezbožné. Navíc pochybuji, že ten kino nebo dvd rip bude v nějaké použitelné kvalitě.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

No tak to som veľmi zvedavý, ale aj tak sa obávam sklamania, pretože Casshern je tak fantastický film, že ho už tento tvorca pravdepodobne neprekoná. Ale zážitok to bude určite.

Pauliee

Pauliee (hodnocení, recenze)

Trailer mi hneď pripomenul Casshern a tak dúfam, že toto dopadne oveľa lepšie.

Vavča

Vavča (hodnocení, recenze)

Bude to pecka, těším se jak malý, co bych aza to dalvidět to v kině, naši omezení distributoři to sem jen těžko dotáhnou.

Jenova

Jenova (hodnocení, recenze)

Ty krávo, tak na to se fakt těšim!!! Casshern pro mě nejlepší film, kterej jsem kdy viděl. Myslim, že to bude pecka, dle teaseru.

Luksa

Luksa (hodnocení, recenze)

Teda, trailer je pecka jak sviňa, v současnosti můj nejočekávanější asijský film...

Djkoma

Djkoma (hodnocení, recenze)

Z japonského traileru je jasně cítit Casshern.... Tentokrát to bude ještě velkolepější .... jen to Kazuakimu trvalo dost dlouho, než se "vrátil"

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

whoa! tak na tohle se hoodně těším. goemon byl, je a bude můj hrdina. navíc tam hraje fantastická ryoko ^_______^

Reklama

Reklama