Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série vražd má jedno společné – skvělý styl
Andrew Cunanan je okouzlující a inteligentní mladík. Ve svých 21 letech ovládá sedm jazyků a je chodící encyklopedií módních značek. Andrewa zkrátka nemůže nic vykolejit.
Něco v něm ale doutná. Náhlá exploze nastartuje osmidenní vražednou horečku, která začíná zabitím jeho přítele v Minnesotě a končí „zločinem století“. (DVD Edice)

(více)

Recenze (11)

Gavin87 

všechny recenze uživatele

Elaborát na téma, kam člověka může dovést neotřesitelné lpění na vlastní fyzické dokonalosti? Jelikož se jedná o film, který je věrným vyobrazením příběhu, který se opravdu stal a nikterak tedy výmyslem feminního scénáristy, je zcela zřejmé, že zdejší - leckdy i homofobní - názory jsou vyjádřením absolutní konvenčnosti početného osazenstva čsfd. Přátelé, pusťte si raději Terminátora a prožívejte své soukromé štěstí. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

No co to do háje bylo? To byla neuvěřitelná kravina. Kromě naprosto příšerný kamery, herců neherců, nulového nápadu a jeho mizernému zpracování je celkově příběh filmu horší než zírání do vyplé televize. Odpad jsem nedal z jediného důvodu, jediné co na Smrt má svůj styl nelze zkritizovat je celkem dobrý spád a i přes výše zmíněné nedostatky jsem vydržel koukat až do konce. Přesto vás varuji! Ruce pryč!!! ()

OŠmíd odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem tuto sračku viděl, litoval jsem, že jsem se kdy narodil! Všechny vás varuji, pozor na tohle podlé dvd! ()

Reklama

Reklama