Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Na tento film sem se díval jen kvůli Seagalovi který se ve filmu oběví pokaždé tak asi na 10-20 vteřin a pak 5-8 minut nic a pak zase na 10-20 vteřín a na 5-8 min nic. O efektivnější a hlavně ruční akci se stará The Rockův bráška. V celém filmu se sice furt něco děje ale všechno je nezáživné. Logické chyby se našli např: Žádné cedulky EXIT podle kterých by nemuseli hlavní hrdinové bloudit. Když to zhrnu byla to velká nuda tak za Stevna, george efekty dávám jednu jinak nic. ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Against the Dark je průměrný, bohužel béčkový akční horor, který rozhodně nepovažuju za klasickou seagalovku. V první řadě musím říct, že nemám rád horory, ale přesto jsem se na film podíval, a to hlavně kvůli Seagalovi. Film vytvářela jeho produkční společnost, a nebýt Stevena v hlavní roli, asi by nebyl film moc úspěšný. Příběh je dost jednoduchý, stejně jako u většiny filmů tohoto žánru. Výhodou je velké množství akce a také to, že je film celkem napínavý. Nějaké logické chyby se ve filmu najdou, ale jinak po technické stránce není film nějak špatně zpracovaný - kamera, střih i hudba jsou na velmi slušné úrovni. Režie se ujal Richard Crudo, který byl kameramanem u filmu Smrtící zbraň, takže zde měl svůj režisérský debut. Když to srovnám třeba s filmem Blade, líbilo se mi to zhruba podobně, tj. na 50%. Ale, protože je v hlavní roli můj oblíbený herec, ještě jednu hvězdu přihodím, abych zlepšil hodnocení, i když vím, že si to film nezaslouží. Objektivní kvalita 40%. ()

Reklama

m@rz odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno velké COŽE!!! Tohle jako snad nikdo nemyslí vážně. To by mi přišlo slabé i na středoškolský projekt. Proboha. Na film jsem se dodíval jen proto, že jsem čekal něco na konci, když už to má tady tak "vysoké" hodnocení. Je Segal. Ten chodí. Pak je černoch. Ten vraždí. Dvě prsaté ženské s nima, které musí trapně zemřít. Parta lidí, co je v nemocnici a chce ven, i když se tam dostala bůh ví kudy, musí přes sklep - oknem to prostě nejde. Takže jdou. Vždy se objeví zombie. Skupinka se rozdělí. Tak se dělí a pak zase různě scházejí, jak je Segal zachraňuje tím, že vždy dvakrát sekne nebo někam vyšle černocha. Jedna obrovská STUPIDITA. Nechápu, jak to někdo mohl vůbec natočit. A jak tomu tady mohl dát někdo takové hodnocení. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Když se na zemi rozšířila epidemie, která po nakažení mění všechny v krvežíznivé zombíky - zůstává jen málo lidí, kteří dokáží nákaze - a hlavně zombíkům čelit. Z nich se rekrutují vojenské jednotky, jako je např. Tao (Steven Seagal) se svými lidmi, kteří hledají další přeživší. Při jedné misi musí najít skupinku lidí zatoulaných v nemocnici, kteří čelí akutní hrozbě zombíků... Uff, není moc filmů, u kterých jsem opravdu, ale opravdu musel bojovat s tím, abych je dokoukal. Poslední noc je rozhodně jedním z nich - možná úplně nejhorším. Počítal jsem s tím, že Seagal už padnul na úplné dno, ale on jde ještě mnohem dál (hloubš). Tento film kromě krvavých scén (kterých je zase až přespříliš) nepřináší lautr vůbec nic, Seagal se se svými kily sotva hýbe a jednotlivé postavy se chovají tak nelogicky, že je to až k pláči. Scénárista asi taky neměl zrovna nejlepší den - všichni tam jen tak pobíhají, případně se rozchází a schází, inkriminovaná nemonice má asi 150 pater (podle toho, jak furt blouděj) a vůbec je film plnej kravin (příklad za všechny: Zasekne se výtah, a tak jeden hrdina sleze po žebříku, že to jako prozkoumá. Dole na něj čeká zombík, kterej ho samozřejmě odkrouhne. A místo aby se začalo něco dít, tak se výtah v poklidu rozjede). Jojo, tohle se fakt nepovedlo... ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

"Čekal jsem ještě větší brak", to je snad jediné pozitivum, které tady můžu říct. Je to vlastně obyčejný, špatně udělaný, béčkový horror s trapnými herci, efekty a slabomyslným scénářem. Stevenova tvář připomíná bramboru a někdejší superhrdina teď už vypadá jako by se měl udusit po uběhnutí tří kroků. Recenzenty, kteří tomuhle dali 5 hvězdiček, bych vykázal z csfd. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)
  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)

Reklama

Reklama