Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není hrůza. Je to na druhou stranu srandovní jak Seagal mlátí upíry, ale co, úplně hlavní roli tu nehraje, ale přesto, je to nechutný, krvavý béčkový horor na který se dá v pohodě zkouknout. Hudba průměr, nejvíc se mi líbí konec, kde hraje už i více Seagal a má zde více prostoru. 75% = **** ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V poslednom čase sa až prehnane venujem shitovým nízkorozpočtovým filmom. Mám akési divné odpadové obdobie. Takže keď sa ku mne dostal snímok "Proti temnote", v ktorom stvárnil hlavnú úlohu starý, pomalý, obtlstlý Steven Seagal a natáčalo sa to niekde v Rumunsku, tak som si to hneď pozrel. Reku to bude poriadna chujovina. A veru aj bola. Stotridsať kilový Seagal bol ako lovec infikovaných zombie upírov mierne povedané komický. Celkovo to pôsobí lacno, nudne a hlúpo. * ()

Reklama

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Když se na zemi rozšířila epidemie, která po nakažení mění všechny v krvežíznivé zombíky - zůstává jen málo lidí, kteří dokáží nákaze - a hlavně zombíkům čelit. Z nich se rekrutují vojenské jednotky, jako je např. Tao (Steven Seagal) se svými lidmi, kteří hledají další přeživší. Při jedné misi musí najít skupinku lidí zatoulaných v nemocnici, kteří čelí akutní hrozbě zombíků... Uff, není moc filmů, u kterých jsem opravdu, ale opravdu musel bojovat s tím, abych je dokoukal. Poslední noc je rozhodně jedním z nich - možná úplně nejhorším. Počítal jsem s tím, že Seagal už padnul na úplné dno, ale on jde ještě mnohem dál (hloubš). Tento film kromě krvavých scén (kterých je zase až přespříliš) nepřináší lautr vůbec nic, Seagal se se svými kily sotva hýbe a jednotlivé postavy se chovají tak nelogicky, že je to až k pláči. Scénárista asi taky neměl zrovna nejlepší den - všichni tam jen tak pobíhají, případně se rozchází a schází, inkriminovaná nemonice má asi 150 pater (podle toho, jak furt blouděj) a vůbec je film plnej kravin (příklad za všechny: Zasekne se výtah, a tak jeden hrdina sleze po žebříku, že to jako prozkoumá. Dole na něj čeká zombík, kterej ho samozřejmě odkrouhne. A místo aby se začalo něco dít, tak se výtah v poklidu rozjede). Jojo, tohle se fakt nepovedlo... ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Presne v dvadsiatej siedmej minúte som toho napuchnutého Seagala s tou jeho šabličkou poslal do hliny. Môj voľný čas je príliš vzácny na to, aby som ho premrhal škúlením na podobné nezmysly. Jednu hviezdu dávam v dobrej viere, dúfajúc, že sa to za istých okolností a s vypätím všetkých síl dá dopozerať do konca. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Film by se dal zčásti možná vystihnout takto: Chodí Seagal okolo, nedívej se na něho, kdo se na něj mrkne, prdel se mu scvrkne, víc než jeho mečem vláda, ohromí vás tučná brada. No jo, mistře, zase padla většina rozpočtu na burgry, že?? Takže trochu čísel: během natáčení prošlo Stevenovým trávicím traktem 34 big maců, 22 dvojitých cheeseburgrů, 47 chickenburgrů a 15 baconburgrů. Na to, že se snímek natočil asi za 5 hodin, je to slušná práce. A údajně se mezi herci na place šuškalo, že právě Seagal je v poslední době ve své branži označován krycím jménem: Moby-dick. Proces stárnutí, Stevene, prostě nezastavíš, a nechápu, co Tě na stará vrzavá kolena napadlo fušovat Wesley Snipesovi do živnosti. Samozřejmě s Bladem tohle nelze srovnat ani v nejmenším, nemá to dynamiku, charisma, hlášky, hudbu, ani dobré akční scény. Seagale, ty patříš do barů a ulic, kde se mají proti tobě postavit tři čtyři soupeři a ty je máš beze zbraně efektními technikami všech těch svých ...dó rozlámat na padrť. Vzpomeň si na své staré časy a zkus se svým tělem ještě něco udělat. Koukni na Sylvestra, jak ve dvaašedesáti kosí své nepřátele v džungli. Dávám Ti ještě jeden dva filmy a jestli se v nich nepokusíš dát se trochu dohromady, končím s Tebou. Jako Tvůj fanda (ještě pořád nechci napsat: bývalý) to bude těžké, ale nedá se jinak. Tohle fakt nemám zapotřebí. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)
  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)

Reklama

Reklama