Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Recenze (162)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Když už nic jiného, má tenhle film alespoň výstižný název - upozorňuje případného diváka, že bude muset hodinu a půl urputně bojovat proti tmě, aby na obrazovce vůbec něco viděl. Opravdu, většina scén je (nejspíš kvůli nízkému rozpočtu) doslova utopena v temnotě, což sice zabraňuje tomu, aby se slabý vzhled nemrtvých (a Seagala) projevil naplno, ale současně to hrálo nepěknou hru na moje nervy, protože od filmu, který v podstatě nemá scénář a herce, očekávám minimálně to, že krev a gore skutečně uvidím. Ději samotnému lze vyčítat plno věcí, ale musím uznat, že se zde téměř neustále něco děje. Že jsem se při tom málem unudil, to je věc druhá. Against the Dark hodnotím jako klasický direct-to-DVD horor, což sice není zrovna nejlepší vizitka, no mohl dopadnout i hůř. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Dlho som rozmýšľal, čo tu ešte nebolo. Steven Seagal v horore. Ono to samozrejme tak úplne čistý horor nie je, pretože stále je to film Stevena Seagala a toho si v „klasickom“ horore neviem predstaviť (hoci by som chcel, bez srandy). Ale áno, má to dosť temnú a hororovú atmosféru, je to krvavé a upírski zombies sa tu správajú pekne pažravo. Snímka je samozrejme strašne nízkorozpočtová (výpravu ani komentovať nebudem) a akcie je dosť, ale nie je to žiadny zázrak. Tak celkovo mi ale pozeranie tohto filmu nevadilo a celkom som si ho užil. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Film by se dal zčásti možná vystihnout takto: Chodí Seagal okolo, nedívej se na něho, kdo se na něj mrkne, prdel se mu scvrkne, víc než jeho mečem vláda, ohromí vás tučná brada. No jo, mistře, zase padla většina rozpočtu na burgry, že?? Takže trochu čísel: během natáčení prošlo Stevenovým trávicím traktem 34 big maců, 22 dvojitých cheeseburgrů, 47 chickenburgrů a 15 baconburgrů. Na to, že se snímek natočil asi za 5 hodin, je to slušná práce. A údajně se mezi herci na place šuškalo, že právě Seagal je v poslední době ve své branži označován krycím jménem: Moby-dick. Proces stárnutí, Stevene, prostě nezastavíš, a nechápu, co Tě na stará vrzavá kolena napadlo fušovat Wesley Snipesovi do živnosti. Samozřejmě s Bladem tohle nelze srovnat ani v nejmenším, nemá to dynamiku, charisma, hlášky, hudbu, ani dobré akční scény. Seagale, ty patříš do barů a ulic, kde se mají proti tobě postavit tři čtyři soupeři a ty je máš beze zbraně efektními technikami všech těch svých ...dó rozlámat na padrť. Vzpomeň si na své staré časy a zkus se svým tělem ještě něco udělat. Koukni na Sylvestra, jak ve dvaašedesáti kosí své nepřátele v džungli. Dávám Ti ještě jeden dva filmy a jestli se v nich nepokusíš dát se trochu dohromady, končím s Tebou. Jako Tvůj fanda (ještě pořád nechci napsat: bývalý) to bude těžké, ale nedá se jinak. Tohle fakt nemám zapotřebí. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný akčný horor so Stevenom Seagalom. Má veľmi jednoduchý príbeh, ktorý moc nezaujme, aj po logickej stránke na tom nie je moc dobre, ale má jednu výhodu a tou je, že sa skoro stále niečo deje, takže film ujde pomerne rýchlo. Ako už bolo spomínané, film sa nesmie brať ako seagalovka, pretože vtedy určite sklame, jednoducho je to film, v ktorom hrá aj Seagal. Akcie je tu pomerne dosť a je aj celkom dobrá. Skoro vždy, ked´ sú v obraze lovci vedení Seagalom, tak dôjde k akcii. Síce tu svoje bojové umenie ani moc nepredvedie, ale tu mi to moc neprekáža, pretože podľa mňa by vyzeralo zvláštne používať bojové umenie na tento typ protivníkov. Väčšinou ich likviduje svojou katanou alebo ručne na minimum dotykov a ani to moc nekazí strih. Síce sa stále ešte nájde aj rýchly strih, ale je v norme. Som rád, že Seagal ešte stále vie bez problémov kopnúť protivníka. A ja sa budem radšej pozerať na kratšiu akciu od Seagala ako na dlhý súboj jeho dabléra. V tomto filme ho v akcii našťastie vôbec nepoužije. A samozrejme musím pochváliť jeho partnera, ktorý tiež zneškodní mnohých protivníkov zaujímavými spôsobmi. Určite veľkou nevýhodou tohto filmu je nízky rozpočet, kvôli ktorému sa prakticky celý film odohráva v nezaujímavých interiéroch jednej budovy a pôsobia dosť lacno. A tiež musím vyjadriť veľkú kritiku režisérovi, ktorý sa za každú cenu snažil dať do každého záberu nejakú mŕtvolu, časť tela alebo aspoń rozliatu krv. Dúfam, že už žiadny film nenatočí. Takže ked´ to zhrniem, Posledná noc je film, v ktorom je skoro všetko zle. Má nekvalitný príbeh, ktorého už len samotná podstata nemá žiadnu logiku, mizernú réžiu, nezaujímavé prostredie, priemerných hercov a dialógy, ale ja som sa na tento film pozeral iba kvôli Seagalovi a akcii a po tejto stránke som spokojný. Preto tento film neodporúčam neutrálnym divákom, pretože tých tu nemá čo zaujať, ale mali by si ho pozrieť fanúšikovia Seagala a tohto typu akcie. Dúfam, že už bude točiť len akčné filmy a nech zbytočne nemrhá svoj potenciál na takéto filmy. 58% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Hlavný predstaviteľ Tripple S (Steven Sumo Seagal) je si znova zapiekol. Otrasné céčko, ktorému sa vyrovná len málo filmov z celuloidového dna. Nakoniec však vrchol dna samotných seagaloviek ešte stále vedie 'Attack Force', ale tento sa mu nebezpečne priblížil. 20%. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Za málo peněz dostaneš prd ve tmě, tlustýho Seagala a hromadu po domácku vyrobenejch střev a žaludků - zřejmě z igelitovejch pytlíků, trochy písku a červený barvy na vejce OVO. "Herci" co tam hrajou, jsou ekvivalentem svědivé bradavice a Seagalovy hrátky s mečem jsou tak důmyslně sestříhaný, že člověk mimo záběr slyší spoustu svistů a řinčení, pak prolínačka hvězdou na Seagala, jak dělá jeden jedinej pohyb rukou s mečem nad již vyřízeným mrtvým zombíkem. To bych uměla taky takhle válet bojový umění, a to nejen kung-fu, ale i karate a breakdance. Přiznávám, že nevím, o co tam šlo, do pokoje zrovna vlítla moucha a mě bavilo čučet jak poletuje a bzučí, takže o konec jsem bohužel přišla. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, čekal jsem to nejhorší, co může být. Ale jsem vcelku překvapen. Jistě, scénář jim psalo asi nějaké 13leté dítě na zakázku, hudbu mixoval postarší zhulený DJ, ale co. Přežil jsem tento film, cca dvakrát jsem se i trochu lekl a navíc, Steven má na své kontě mnohem horší filmy, než jen tento. 1,5 * tudíž zaokrouhluji nahoru. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V poslednom čase sa až prehnane venujem shitovým nízkorozpočtovým filmom. Mám akési divné odpadové obdobie. Takže keď sa ku mne dostal snímok "Proti temnote", v ktorom stvárnil hlavnú úlohu starý, pomalý, obtlstlý Steven Seagal a natáčalo sa to niekde v Rumunsku, tak som si to hneď pozrel. Reku to bude poriadna chujovina. A veru aj bola. Stotridsať kilový Seagal bol ako lovec infikovaných zombie upírov mierne povedané komický. Celkovo to pôsobí lacno, nudne a hlúpo. * ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Každej upir co uvidí vyžranýho Seagala k němu musí mít maximální respekt, protože on dokázal tímhle definitivním pohřbem svojí kariéry vysát z fanoušků nejenom krev ale i filmovou energii a iluzi, že by snad ještě někdy natočil něco co neskončí totalním proserem. Vím, že speciálně u Steva se to jeho pomyslný dno hledá těžko. No já mam jasno. Tohle nemá z filmem co dělat. Na druhej pokus absolvovat tuhle sračku jsem musel dát sledování předčasnou eutanázii. Už nikdy víc.0% ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Tak tohle neměl snad ani hvězdný Steven zapotřebí. Film co jsem viděl naposledy Síla úderu byl se spoustou Seagala zato bez pořádných rvaček. Tady není ani Seagal ani ty rvačky. Hlavní roli hraje 6 lidí kteří nesmyslně bloudí jakousi budouvou. Seagal přichází na scény vždy jen na chvilku a nenápadně. Jeho postava možná prohodí všehovšudy 10 vět. Z nichž nedává smysl tak 9. To by ani tak nemusel být problém. Problém ovšem je že Steven pořád kolem sebe jen mává mečem, že to opravdu vypadá jako naprostá hračka ty infikované likvidovat, zbytek jeho týmu tvoří ještě borec, který vyřeší skoro všechny pomocí nožů připevněných na rukách, další členy komanda tvoří nějaké dvě ženské, které většinu času stojí opodál, aby se do ničeho nepletly. PS: Nedokázal jsem pochopit proč si těch 6 civilistů nedokázalo obstarat za celou dobu jednu jedinou zbraň. Třeba nějaký klacek nebo alespoň nohu od stolu. Je samozřejmé že se na tento film už nikdy nepodívám. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Skupinka přeživších v průběhu jakési upírsko-infekční apokalypsy běhá po nemocnici, žvatlá nesmysly a čeká na vyžraného Stevena Seagala, aby všechny nakažené neřády naporcoval mačetou. Skupinka se opakovaně spojuje a rozděluje, dlouhé hodiny bloudí a hrozí jí, že se jediný únikový východ (!) nemocnice po výpadku proudu zavře navždy. Ehm. Jednotliví přeživší mají rozum poplatný podobnému braku: Když osamocené děvče uprostřed nepřátelského prostoru najde polštář s dekou, lehne si a usne, přičemž má ještě tu drzost, že nezhebne. Seagal a jeho bijci pronášejí zhruba tyto dialogy: Seagal: "Čeká nás ještě mnoho práce." Randomní spolubijec: "Musím tu ještě něco vyčistit." Seagal: "Rychle, nemáme mnoho času!" Jindy se celá banda na útěku zastaví, jeden z pitomců pronese něco jako "on tam umřel" a poté zase pokračuje v běhu. Logika existence lovců a nakažených, kteří se střídavě chovají jako obyčejná zvěř a nadřazená superrasa, mi taky unikla. Když na to přijde, Poslední noc má docela slušné triky a je natočena rutinně dobře, ale je natolik bezkrevnou hovadinou, že bohužel nesplnila ani tu jedinou věc, co jsem od ní chtěl - být zábavně debilním béčkem. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkal, co to bude, Seagal v hororu, no byl jsem celkem zvědavej. Jeho filmy jsem jsem v poslední době celkem v pohodě přežíval a občas se na to i dalo dívat. Ale tenhle horor byl fakt HOROR. Steven se občas zjevil, někoho rozsekal na hadry, pak odešel, aby za chvíli zase přišel a tak stále dokola. Kdo vyloženě neujíždí na céčkových akčních hororech, ať se tomu raději vyhne. Vzhledem k tomu, že Mistra nechci urazit, dávám alespoň jednu hvězdu. Jo a jak Steven ve filmu řekl, jdu meditovat. ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

aboslutní nuda, četa SS by si mohla k těm slušivým gestapáckým kabátům vzít ještě helmy s blesky a bylo by to přesný... navíc čekání na mistra v první půlce filmu bylo asi tak stejně únavný, jako druhá půlka s ním... poslední odpad! čakovické noci. [4. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Ta jedna je za tu vysokou prsící se borku v koženém kabátě. Seagal není natolik špatný aby byl atrakcí. Jinak pouze slaboučký levný tuctový zombie (ne)horor. Zbytečné koukat. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak to bol priamy útok na moju schopnosť sústrediť sa. Našťastie, vždy keď sa na scéne zjavil Seagal vyvolalo to vo mne aspoň náznak smiechu a zároveň vlnu ľútosti. Kedysi som ho mal celkom rád, séria Nico bola perfektná. Jediná strašidelná vec na filme bolo poznanie, ako hlboko dokáže niekto klesnúť, pretože odmieta pripustiť že je už za zenitom a na akčňáka aj s pár desiatkami kíl navyše. Čierne veci síce zoštíhľujú, ale v prípade Seagala nestačí ani to. Jeho herecký kumšt slabne priamoúmerne s jeho vekom. Jediné, čo vo filme predviedol bol pohyb ruky zhora nadol a to aspoň trikrát a čo najrýchlejšie. Samozrejme takouto kombináciou sekov dokázal zlikvidovať všetko živé v dosahu 20 metrov. Potom si napravil plášť a pomalým plynulým pohybom krúžil a krúžil s jediným výrazom na tvári a akože lačný po zabíjaní. Pre istotu vetu, že on ide zabíjať zopakoval za celý film aspoň desať krát, aby nikto nezostal na pochybách. O scenári nemá zmysel diskutovať, pretože lepší dokáže vymyslieť aj sedemročné decko v rámci napísania svojho prvého slohu v živote. Išlo o to, dostať sa z budovy a v prípade Seagala aj čo najviac pocvičiť zápästie. Jednu hviezdu dávam z ľútosti a druhú z pocitu márnosti a trápnosti čo film vo mne zanechal. Ale aj to asi súvisí s tou ľútosťou a nostalgiou. Seagal skúsil niečo nové, ale ako sa dalo čakať nevyšlo to, žiaľ. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není hrůza. Je to na druhou stranu srandovní jak Seagal mlátí upíry, ale co, úplně hlavní roli tu nehraje, ale přesto, je to nechutný, krvavý béčkový horor na který se dá v pohodě zkouknout. Hudba průměr, nejvíc se mi líbí konec, kde hraje už i více Seagal a má zde více prostoru. 75% = **** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zatím nehodnotím. Neviděl jsem to totiž celé, ale proč pořád Seagal nosí dlouhé pláště to nevím. Například v životě jsem ho neviděl chodit jen tak v tričku..... ()

Reklama

Reklama