Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie o nerozlučném přátelství, nepodařených láskách a nešťastných záletech dvou sympatických mladých žen... Hlavními hrdinkami romantické komedie jsou dvě kamarádky Pavla (N. Boudová) a Dáša (S. Postlerová). Obě učí na základní škole, a zatímco Dáša je šťastně vdaná, Pavla svého životního partnera ještě nepotkala. Když nezafunguje seznamování na inzerát, rozhodne se Dáša, že své kamarádce najde partnera na internetu. Konečně se objeví zajímavý muž (V. Vydra), ale Pavla se seznámení s ním vyhýbá. Protože by ale nechtěla zůstat v životě sama, přece jen souhlasí s Dášiným nápadem, že si nový objekt nejdříve anonymně oťuknou. Co kdyby to byl konečně ten pravý? Vydají se za ním a netuší, jaké dobrodružství na ně čeká. Zažijí spoustu legrace, ale také nejedno zklamání. Vydrží jejich kamarádství tak těžkou zkoušku? (Česká televize)

(více)

Recenze (36)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Velmi slabá televizní hra o tom, jak jedna ženská lehce před zenitem hledá toho pravého. A to tak usilovně a tak intenzivně, že vlastně na nic jiného nemyslí, je ochotná udělat prakticky cokoli, aby někoho klofla a divákovi se z toho už zavírají víčka. Velmi nudné a nezáživné. Je to vlastně pořád dokola. Nela Boudová hledá, aby byla vzápětí zklamána. V lázních pak Vydrovi podlézá, jak může, ale nejde to. Právě Vydra ,Simona Postlerová a Svatopluk Skopal jsou asi jediní, jejichž herecké výkony stojí za to. Film jinak postrádá právě tu komediální část, kvůli které je zařazen mezi komedie a romantickou část jsem také nezaznamenal. Ženy jsou větší specialistky na romantickou část než muži, zajímalo by mě, zda by si také mysleli, že lze tohle zařadit mezi romantické filmy. I když pro každého je romantika něco jiného. Některá žena ocení, když jí muž uvaří, jiná když se s ní minutu miluje. Láska se nemá hledat, buď ji osud nadělí nebo ne. Rozhodně ne takhle. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Václav Vydra se má. Doba mu přeje, a může hrát a hrát. A hraje a rád. Podobně ožila i Zdena Herfortová, která byla dlouhodobě vyhlašována za nejhorší herečku v Brně, ale pak si na ni lidi zvykli, tak jako si člověk zvykne na ledacos, a tak hraje a hraje, neb režiséři blbnou spolu s ještě blbějšími diváky, jejichž soudnost je dávno zakrytá pohodlností. Jedna hvězdička za to, že něco takového může vůbec vzniknout. ()

Reklama

bolf!k 

všechny recenze uživatele

České televizní filmy mají obvykle nízkou hodnotu, a Bekyně to jenom potvrdila. Kepka nudně a bez invence servíruje příšernej scénář, kterej mě několikrát donutil úpět. Občas to můžou zachránit herci, ale tady byl aspoň trochu zábavný jen Skopal, který ode mě dostává tu jedinou hvězdu. Tomu jsem nakonec i fandil, aby přefik tu blbku. Ve výsledku je pro mě Bekyně jen dalším zbytečným televizním filmem. Škoda. 15% ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Za romantickou komedii bych to nepovažoval, protože tu žádná láska nebyla. Hrdinka se zabouchla do chlapa, který ji nechtěl, a nechtěl ji ani na začátku, ani na konci. Vím, že to tak v životě chodí, ale romantická komedie má svá pravidla a k těm patří, že divák očekává, že se ti dva dají dohromady. Scénář nic moc, aspoň že ti herci byli slušní. Co mě ale štvalo, byl Kepka, který už tradičně do filmu obsadil svou matku (Vránová), strejdu (J.Kepka) a kamarády (Postlerová). Navíc nechápu, proč Postlerová měla tu šílenou paruku. Ale co, ČT v poslední době vyrobila tolik shitů, že tohle rozhodně vyniká. ()

quixote 

všechny recenze uživatele

S lítostí (s ohledem na jiné práce O.Kepky) musím konstatovat, že jinak sympatická režie se spoustou vtipných detailů i snaha herců byla o třídu níž sražena vyčpělým a místy dost nelogickým Míkovým "retro" (nebo "retard"?) scénářem, který byl napsán snad někdy v 70.letech a dnes jen smrtelně nudí. Nešlo třeba postavu fyzikáře zamontovat do děje dřív než na úplném konci? Maláskova hudba je OK, ale smyčka s jedním motivem se filmem táhne až do totálního zplanění. Že tu roli dostala komunikace přes internet, ještě neznamená, že vznikne současná story. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Františkových lázních a botanické zahradě v Praze, Ostrohu-Seebergu. (M.B)

Reklama

Reklama