Reklama

Reklama

Každý řeší problém s dluhy jinak. Hlavní hrdina se je rozhodne vyřešit tím, že vykrade dům svého zaměstnavatele. Jenže nepočítal s tím, že v domě je další člověk, který si potrpí na násilí a mučení. Takže zloděj, který šel původně pro peníze, musí bojovat o vlastní život a to, co ho bude čekat při útěku by nikdo nikomu nepřál. (LEGACY)

(více)

Recenze (460)

AlohaAnty 

všechny recenze uživatele

Docela povedený thriller, ale chyběl mi tam ten Wow efekt, kterého jsem se dočkal až ke konci. Když už jsem ze začal bavit film skončil. Jediná scéna, která mě zaujala byl pád do pastiček :D. Jinak + za Josha Stewarta, který mě bavil a za boží hudbu. Takže taková nedělní jednohubka která neurazila. ()

mirodevil 

všechny recenze uživatele

Pořádná porce krve, kde o rádoby napětí není nouze. Já se kurevsky bavil a kdo má problém, že film něco kopíruje, tak si pusťte třeba Ptáky nebo jinou kokotinu a by ste se mohli vyhoncovat. 85% ()

Mesmeric 

všechny recenze uživatele

Chacha, tak tohle byla dobrá úchylárna. Stewart se sice permanentně tváří, jako by se chtěl rozbrečet a několikrát jsem se přistihl, jak drtím sušenku o monitor pc, když jsem se mu ji snažil podat, aby se už netvářil tak zbědovaně. Zapastěný baráček jak ze Sám doma, akorát tady vám to urve ruce, usekne hlavu a nebo jiné hezké věci. Mně se to líbilo. ()

dave91 

všechny recenze uživatele

Přestože nejsem spřízněnou duší se Saw a s podobnýma řezničinama,tak musím uznat,že tento horor mě udržel ve střehu celou dobu.A to přes spoustu nelogičností.Nicméně,k druhému shlédnutí se asi nepřinutím.Přece jen jsem zastánce realističtějších snímků. ()

Fritaaa 

všechny recenze uživatele

Velice rozporuplný film. Nepamatuji se, že by mě něco za poslední dobu upoutalo do židle a pustilo až na konci, nicméně tento snímek to dokázal a za to má jedno nesmírně velké plus. Atmosféra a napětí funguje a může za to skvělá hudba a zvuky. Co mě ale zklamalo je jeden prostý fakt a to ten, že celá pointa tohoto filmu, tedy ony pasti v domě, nedávají vlastně žádný smysl. Potřeboval by přinejmenším den na to je chystat a i tak, proč by to dělal? Čekal, že mu budou do domu přicházet lidi a on se bude bavit? Za druhé, co proboha ten konec? Tento film trpí jedním bohužel rozšířeným neduhem a to tím, že scénárista nevěděl, že už by měl film v jistém okamžiku skončit a namísto toho rozehrál jakýsi závěrečný boj hlavního hrdiny se Sběratelem. Opravdu škoda. ()

pepca72 

všechny recenze uživatele

Filmy jsem viděl v opačném pořadí, nejdříve dvojku pak tenhle kousek. Musím uznat, že tahle věc, je to nejlepší, co jsem kdy viděl, v rámci žánru. Absolutní slasher nářez, atmosféra by se dala krájet, napínavé až do konce a velice tvrdé gore. Marcus Dunstan je velice zdatný v režii, a nenechá ani na chvíli vydechnout, drajv to má až do konce. Velice povedené pasti, a psychopat má ono záporné charizma. V rámci žánru plný počet, není co řešit. ()

Neaera 

všechny recenze uživatele

Film o tom, že ne každý zloděj má v plánu Vám vybílit dům. Film je o muži co Vám naopak do domu ještě něco přinese, sice nic cenného, ale zato pěkně chladivého :) Není to žádná zlodějská romantika, ale krutá jatka, díky kterým si Vaše večeře řekne o procházku po záchodové míse :) ()

Pesamenteiro 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to docela zábavná podívaná, která by klidně mohla nést název: "Nápady, které se nevešly do Saw"... Průměr je v tomto případě naprosto oprávněný, nic tu není špatně, ale ani to nezaujme nijak více... Nebýt konce, možná bych šel o hvězdu víc... ()

Holly_Molly 

všechny recenze uživatele

Hororová odbočka tvůrců pozdějších dílů Saw...Po stránce děje a totálního trash finále o dost horší odbočka..Ovšem po stránce brutality, gore a nepříjemných efektů mnohem víc utržený ze řetězu! Co ale beru jako největší klad je to, že hlavní antihrdina i záporák mají v hlavě mozek což je vždycky příjemná změna. Je nutný ale opravdu zmínit ten gore: Rozumněj pokud někdo nezvládal sledovat Saw, tohle nejspíš nemá smysl ani zkoušet ..Kdybych věděl jak moc to bude, asi se na to taky vyseru. :-D ()

Pattrick 

všechny recenze uživatele

Hm, těch chyb je tam tolik, že mě z toho bolí hlava :) Ten dům zase tolik místností neměl, aby se všichni skvěle vyhejbali. Nehledě na stupidní, ale fakt debilní ukončení, koukám, tvůrci chtějí saw a saw a saw :) Nadruhou stranu to atmošku mělo solidní, hudba gradovala každou vteřinou a lidé umírali butálním způsobem, ale ne tak, jak jsem očekával já.. Průměr ()

Kyblik78 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je kombináciou Sám doma so SAW :). Vela krvi, napätie, pomenej logiky a o čo vlastne išlo? Ale dá sa pozerať. ()

GizmoD 

všechny recenze uživatele

Vynikajuca pochmurna atmosfera, malo kecania a vela brutality. Miestami nelogicke (zberatel zapascoval cely dom behom jedineho poobedia?), ale na to sa v hororoch nehra. Za posledne obdobie konecne dobry horor. ()

awerto 

všechny recenze uživatele

Hra na lovca a obet. Sikovne a mile pasticky. Film s minimom dialogov, coz naopak vitam a ponurou atmosferou. Ta ma velmi potesila. So SAW sa to da zrovnat len vdaka premyslenym nastraham... Koniec zial tuctovy a ocakavany. Preto len 60%. ()

Reklama

Reklama