Reklama

Reklama

Poklad, který nevoní

(seriál)
  • Česko Požehnaný hnůj – Neobyčejný příběh hovínka (festivalový název) (více)
Francie / Německo, 2007, 4x50 min

Obsahy(1)

Jeden člověk vyprodukuje během svého života více než šest tun výkalů. Tento přirozený projev naší existence a fungování organismu dodnes zůstává trochu tabu. Podívejte se na dokument, který je úplně celý o ho...vínkách, stolici a exkrementech... Většina z nás to považuje za odpad. Ale najdou se tací, kteří je mají za poklad. Hlavním tématem zvláštní mini série, která nás zavede do všech koutů světa a napříč všemi možnými obdobími lidských dějin, je hovínko. Poklad, který nevoní se zabývá biologickým, psychologickým, etnologickým, historickým, vědeckým, ekonomickým, společenským, kulturním a ekologickým významem lidského i zvířecího odpadu. Věřte, že je to sice většinou přehlížené, ale zároveň vzrušující téma! Vypořádáme se s ním jednoduše, a hlavně vkusně. (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Dokumentární seriál o výkalech, no to mě podržte! :-D Připomněl mi vyprávění mé kamarádky, která popisovala japonské toalety. Prý na nich neexistuje papír; záchod vás omyje, vysuší, navoní, a k tomu všemu doprovodí hudbou. "No jo", říkala kamarádka, "jenže oni mají na těch čudlíkách jen ty svoje čmáranice!" :-) Čili pozor! Až pojedete do Japonska, nezapomeňte na roli poctivého hajzláku! :-) Může být klidně černý, jak jsem se v jednom díle dozvěděl. Šmankote, jak je asi na černé vidět hnědá? To vyloženě volá po tmavém spodním prádle... :-) ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Pořad o hov**.. co to jako mělo být ???!!! Nechápu, jak jsem se k tomu sama dostala, ale když jsem viděla o čem to je, nemohla jsem tomu uvěřit ! :-D ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

No, konečně jsem se dozvěděl, jak vlastně s***u Japonci a kosmonauti! :D Ovšem to co vymyslel z lidských exkrementů jistý profesor Mitsuyuki Ikeda, mi připadá značně odporné a hraničící s šíleností. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama