Reklama

Reklama

Líbily se vám ve své době novátorské parodie typu Bláznivá střela nebo Agent WC40? Potom vězte, že u této úchvatné satiry na heroické válečné filmy se budete bavit ještě mnohem více! Berlín, 2. světová válka. Černou uniformu SS nosí i Standartenführer Schurenberg, povoláním sovětský špion Alexandr Isajevič Osečkin. Jeho obrovský černý mercedes má hliníková kola a na spodku modré diody. Bydlí v berlínské čtvrti Heilhitlerovo a je mistrem světa ve sportu „heilhitler“. Martin Bormann je homosexuál, v kanceláři chodí v havajské košili a tajně miluje Schurenberga. Hitler šňupe koks a je mu jedno, že na chodbách potkává agenta tajné služby USA, který je černoch, jeho uniforma nemá rukávy a při setkání se Schurenbergem si dávají „five“. A když se na padáku snese veleprsatá radistka Zina, začnou se dít věci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (82)

Čako 

všechny recenze uživatele

Větší ptákovinu aby člověk pohledal. Víc než parodie to bylo pro mě utrpení. Ano musím přiznat GPS-ce v mercedesu Alexandra Isajeviče Osečkina jsme se smáli hodně dlouho, taky pro to, že to je první vtip co zde uvidíte, ale zbytek filmu byla jen přímočará čistka válečných filmů skřížená se Scary Movie a Agentem WC40. Na Bláznivou střelu má hodně daleko jak s vtipy tak s celkovým pojetím. A dosti mě udivuje, že si na tenhle počin troufli rusáci. Mají za to ode mne * navíc! ()

matestlust odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se mi po dlouhé době stalo, že byl film tak příšerně debilní, že prostě nešel dokoukat do konce. Tohle to je naprostá sračka kde není vteřina bez debility( ačkoliv ,,debilita" je základní ingrediencí pro parodie a bláznivé komedie, tady je to opravdu na vysoce retardovaném levelu ). Nezasmál jsem se ani jednou, humor byl ultimátně trapnej, až mě rozčiloval. Debilita, která je sice hezky natočená, ale i tak absolutně nekoukatelná. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Šílený mix parodie, kostýmní situační komedie rámované druhou světovou válkou, béčka o nacistech, primitivní teenagerské komedie, filmového podnikatelského baroka a možná nejhorší führerovy imitace v dějinách filmu. Problémem je, že apriori je to ovšem komedie a já se nezasmál ani jednou (opravuji, jeden podařený gag jsem zaznamenal, totiž ,,kuřácký koutek"). Komparovat tenhle film s ostatními klasikami subžánru nemá valné ceny, na výsostně francouzskou či britskou školu to nemá ani náhodou, klasiky typu Haló, haló! to sice přímo nevykrádá, ale zase je to tak blbé, až je to filmově kaput... Anebo možná mají Ukrajinci hodně specifický smysl pro humor... ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo tak sprosté, až to bolo dobré. Už samotný nápad parodovať druhú svetovú je viac menej geniálny. Toľko vychytaných fórov sa v jednom filme len tak ľahko nevidí. Zabával som sa celú hodinu a pol. Rusom patrí uznanie aj k tomu, že sa neznížili k primitívnemu či fekálnemu humoru. Film jednoznačne na rozporuplné hodnotenia. Kto však má aké také historické znalosti si na snímku jednoducho zgustne. O hercoch sa vyjadrovať netreba pretože boli pre mňa absolútna neznáma, a presne tak treba brať celý film. Anna Semenovič však stojí aspoň za vlastnú vetu. Neznášam hip-hop, ale tu sadol ako sa hovorí riť na šerbeľ. Film určite stojí za zhliadnutie avšak stačí len jeden krát. Druhé sledovanie by možno malo za následok rapídny úbytok hviezd. ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tom vším je,že když jsem si přečetl větu :Líbily se vám ve své době novátorské parodie typu Bláznivá střela nebo Agent WC40? Potom vězte, že u této úchvatné satiry na heroické válečné filmy se budete bavit ještě mnohem více! Tak jsem tomu normálně věřil. Bože jaké obrovské zklamání na mě čekalo. Vůbec nechápu co na tom mělo být vtipné.Jeden z nejhorších filmů co jsem kdy viděl vůbec. Rusové by se na točení takových filmů měli z vysoka vysrat,protože takový fekální výsledek je i pro toho nejmíň náročného diváka učiněnou hrůzou. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Kromě jiného se ve filmu objeví parodie na Supermana. A když Zina (Anna Semenovič) vymění na Měsíci americkou vlajku za ruskou, tak zazní věta: „Houstone, máme problém.“ (noelcoward73)

Reklama

Reklama