Reklama

Reklama

Líbily se vám ve své době novátorské parodie typu Bláznivá střela nebo Agent WC40? Potom vězte, že u této úchvatné satiry na heroické válečné filmy se budete bavit ještě mnohem více! Berlín, 2. světová válka. Černou uniformu SS nosí i Standartenführer Schurenberg, povoláním sovětský špion Alexandr Isajevič Osečkin. Jeho obrovský černý mercedes má hliníková kola a na spodku modré diody. Bydlí v berlínské čtvrti Heilhitlerovo a je mistrem světa ve sportu „heilhitler“. Martin Bormann je homosexuál, v kanceláři chodí v havajské košili a tajně miluje Schurenberga. Hitler šňupe koks a je mu jedno, že na chodbách potkává agenta tajné služby USA, který je černoch, jeho uniforma nemá rukávy a při setkání se Schurenbergem si dávají „five“. A když se na padáku snese veleprsatá radistka Zina, začnou se dít věci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (82)

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Parodie příliš nevyhledávám, ale občas nějaké dám šanci. Top je samozřejmě Bláznivá střela (musím se ještě podívat na Police Squad). Další viděné filmy s Leslie Nielsenem už byly slabší (Agent WC40, Utopenec na útěku), ale min. na Agenta WC40 se musím kouknout znova a třeba se mé hodnocení ještě zlepší :-) Jo a výjimkou byl vlastně ještě skvělý Stan Helsing. Ale celkově jsem se skvěle pobavil. Možná nakonec lehce nadhodnotil, ale 4* mi zkrátka přišly málo :-) Navíc se jedná o film, kde mám jako první schváleny všechny 4 zajímavosti :-D (ale to je jen takový nepatrný detail) ()

Ev.D. 

všechny recenze uživatele

I přes nízké hodnocení, jsem od filmu očekávala celkem hodně. Jsem mírně zklamaná, ale i tak nelituju že jsem to dokoukala. 2. polovina filmu byla mnohonásobně lepší a u některých scén jsem se opravdu nasmála. Hudba dokonale sedla. Když to tak vezmu takovou kravinu jsem dlouho neviděla, ale jo, líbilo se mi to :D ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je tenhle film naprostá ptákovina, nemůžu mu upřít, že je zručně natočený, jsou v něm hezké ženské a zazní v něm naprosto odzbrojující poruštěná coververze cajdáku Britney Spears Oops... I did it again (http://www.youtube.com/watch?v=sHIwWfkYhGM). Na komediální či parodické čáře však Hitler kaput! zcela selhává, a to hlavně z toho důvodu, že 99% veškerých "vtipů" těží z jediného nápadu, že lidé v roce 194? používají současnou techniku, chovají se současně... A tak. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

„ Jediný muž v gestapu, kterému Surenberg věřil....Americký superagent Timati (černoch), který byl Hitlerovým osobním DJ.“ Hitlerův taktický rozbor: „Das ist deutsche Soldaten...muc muc muc muc muc.....und Das ist russisch Schwein tfuj tfuj tfuj tfuj ble. Verstehen?“ Tak tohle je fakt síla supertajný sovětský agent v týlu SS. Poslouchá moderní hudbu a při dechové zkoušce alkoholu cvičí gymnastiku, skáče přes překážky. Je přeborníkem v hajlování, soutěžním tanci na místní diskotéce. Tančí balet a umí rozstřelit hákový kříž na tisíc způsobů. K pomoci dostává supertajnou ruskou agentku vycpanou silikonama. Společně v obětí ve stylu Mr. and Mrs. SMITH vystřílí ústřednu gestapa a v kukuřičném poli vyválí svými těly srp a kladivo jako důkaz, že jejich láska a láska k matičce Rusi je vzájemná. Gagy těžící z té nejjednodušší formy humoru ztrácí svůj vtip v kontextu scén a událostí. Pár nápadů je tam vtipných (spíš zajímavých), ale ztrácí se v celkovém závalu trapnosti, která musí urážet většinu běžných diváků, když se prezentuje jako humor. Film je svým pojetím originální. Doufám, že originální a jediný svého druhu zůstane. Je to totiž úplná ptákovina. 25% ()

headcrab 

všechny recenze uživatele

Hehe, šíleně ulítlej rusko-ukrajinskej výtvor, kterej by si zasloužil 5*, ale vzhledem k několika nudnějším místům musim jít níž. Každopádně chvilema to byl ukrutnej nářez okořeněnej stylovými záběry a super soundtrackem :). Ale jednoznačně "must-see" záležitost, minimálně pro nemainstreamové diváky. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Kromě jiného se ve filmu objeví parodie na Supermana. A když Zina (Anna Semenovič) vymění na Měsíci americkou vlajku za ruskou, tak zazní věta: „Houstone, máme problém.“ (noelcoward73)
  • Jednu část hudby tvoří píseň „Oops! ... I Did It Again“ Britney Spears, zpívaná ovšem mužským hlasem. (noelcoward73)

Reklama

Reklama