Reklama

Reklama

Líbily se vám ve své době novátorské parodie typu Bláznivá střela nebo Agent WC40? Potom vězte, že u této úchvatné satiry na heroické válečné filmy se budete bavit ještě mnohem více! Berlín, 2. světová válka. Černou uniformu SS nosí i Standartenführer Schurenberg, povoláním sovětský špion Alexandr Isajevič Osečkin. Jeho obrovský černý mercedes má hliníková kola a na spodku modré diody. Bydlí v berlínské čtvrti Heilhitlerovo a je mistrem světa ve sportu „heilhitler“. Martin Bormann je homosexuál, v kanceláři chodí v havajské košili a tajně miluje Schurenberga. Hitler šňupe koks a je mu jedno, že na chodbách potkává agenta tajné služby USA, který je černoch, jeho uniforma nemá rukávy a při setkání se Schurenbergem si dávají „five“. A když se na padáku snese veleprsatá radistka Zina, začnou se dít věci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (82)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

7/10 Narez, kteremu s postupem casu dochazi dech. Ale nektere scenky a napadyjsou fakt superubermensch. Treba vetsina gadgetu SS, MS v hajlovani, poprava Zida, kuracka mistnost, ... no a hlavne ZINA. Mimochodem kdo tady chce co negativne hodnotit, kdyz nerozumi vete: Toho dne byl Stierlitz prozrazení blízko tak, jako nikdy předtím. ()

Krkavec 

všechny recenze uživatele

Tohle je ta největší ptákovina jaká kdy vznikla! Upřímně jsem se u ní dost pobavil, hlavně u scén, kdy si dal Áda "do nosu"! Scéna s bramborami je opravdu top! "Tohle jsou němečtí vojáci... *muck* *muck* *muck* a tohle jsou ruské svině!!! Tfuj tfuj tfuj!" Všechno je tam tak neuvěřitelně přehnaný až se fakt musíte smát. Spojení 2. světové války, kde ale všichni mají chytré telefony, počítače a moderní vychytávky, je vskutku originální a zábavné. Díkybohu že v té tobě internet a počítače opravdu nebyly. Kdo u toho hledá nějaký "umělecký" zážitek, tak na to zapomeňte, tohle je prostě extrémní parodie smíchaná s groteskou, u které se máte prostě zasmát a s tím jsem si to i pustil, takže pro mě naprosto super! Kdo má rád hovadiny jako Scary Movie, Tohle je Sparta!, Date Movie atd. tak bude nadšeným, protože tohle jim může hrdě konkurovat! ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Tak se mi moje letitá školní ruština zase jednou hodila, když u nás tenhle film zatím není (?) k sehnání jinak než v originále. To ale vůbec nevadí - odvázaná parodie na "Sedmnáct zastavení jara", která si nebere žádné servítky a dělá si srandu z kdečeho a kdekoho se opravdu povedla. A navíc je tu herecké obsazení, nad kterým srdce asi zejména mužské části diváků zaplesá - Anfisa Čechova a Kseniya Sobchak (Eva Braunová) jsou holky radost pohledět, ale obě zastiňuje svým komediálním výkonem i impozantní figurou Anna Semenovič v roli radistky Ziny. Ach, ty její krásné velké oči (a nejen ony), ty mi vždycky zvednou náladu (a nejen ji) :-D . ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Film, který dokazuje, jak jsou Slované odlišní. Aspoň tedy my od Rusů, popř. Ukrajinců. Proto překvapení a to v dobrém. Jsou to jen obyčejné frky dělající si prdel z Hitlera, minulosti i současnosti. Něco v nielsenovském typu, ale po rusku. Už úvodní cover Britney Spears dává najevo, že nejde o film, který by měl být brán jakkoli vážně, jelikož čistou parodii. Ke konci zbytečně natahované, ale skoro celou dobu jsem se smál jak dobytek a to se počítá. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezvyklé, šílené. Zbožňujete když se díváte na komedii a říkáte si tohle nedává smysl? (Bláznivý příběh R.Hooda bláznivá střela..) A to je právě ono! Paroduje další filmy. Je to mix různých žánrů. Ze začátku na to koukáte s otevřenou pusou a pak se vám to vryje pod kůži. Jde s toho cítit krajina původu("matička rus"). Je neuvěřitelné že A.H. je tak pořád slavný už tolik let po své smrti. Ale tady se na něj moc slávy nepěje. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Kromě jiného se ve filmu objeví parodie na Supermana. A když Zina (Anna Semenovič) vymění na Měsíci americkou vlajku za ruskou, tak zazní věta: „Houstone, máme problém.“ (noelcoward73)

Reklama

Reklama